Universidad de Lleida - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9004)

RESOLUCIÓN por la que se hace pública la modificación de la adjudicación de plazas a los aspirantes que han superado el concurso público de los procesos de estabilización, mediante el sistema selectivo excepcional de concurso de méritos, en relación con las categorías profesionales de personal laboral de administración y servicios, en régimen laboral fijo, de la Universidad de Lleida, del anexo 3, de 7 puestos de trabajo de auxiliares de servicios comunes y punto de información, convocado por Resolución de 9 de noviembre de 2022 (DOGC núm. 8794, de 16.11.2022) y modificado por Resolución de 14 de diciembre de 2022 (DOGC núm. 8816, 20.12.2022) (ref. 7/2022 CEL).

El passat 26 de maig de 2023 es va publicar al DOGC núm. 8924 la resolució de 19 de maig per la qual es va fer pública l'adjudicació de places als aspirants que havien superat el concurs públic dels processos d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, en relació amb les categories professionals de personal laboral d'administració i serveis, en règim laboral fix, de la Universitat de Lleida, convocat per Resolució de 9 de novembre de 2022 (DOGC núm. 8794, de 16.11.2022) i modificat per Resolució de 14 de desembre de 2022 (DOGC núm. 8816, de 20.12.2022) (ref. 7/2022 CEL).

Aquesta resolució incloïa a la candidata Rosina Dolcet Turmo proposada per les places de set llocs de treball d'auxiliars de serveis comuns i punt d'informació ( Annex 3). Aquesta persona ha presentat a la Universitat de Lleida la seva renúncia al lloc de treball obtingut.

D'acord amb l'article 94 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques sobre desistiment i renúncia per part dels interessats, atenent a l'ordre definitiu dels aspirants determinat per la puntuació total obtinguda en el concurs oposició i la nova proposta de contractació formulada pel tribunal qualificador i d'acord amb l'adjudicació dels llocs de treball realitzada en sessió pública el passat dia 8 de setembre, aquest Rectorat, en aplicació de les atribucions que li confereixen la Llei orgànica 2/2023, de 22 de març del Sistema Universitari, els Estatuts d'aquesta Universitat i la resta de legislació concordant,

 

Resolc:

 

Modificar la resolució de 19 de maig pel que fa a l'adjudicació dels llocs de treball d'auxiliars de serveis comuns i punt d'informació de l'annex 3, deixar sense efectes l'adjudicació del lloc de treball d'auxiliar de serveis comuns i punt d'informació de la senyora Rosina Dolcet Turmo per renúncia i fer publica la nova adjudicació dels set llocs de treball a les persones detallades a l'annex d'aquesta resolució, que han superat el concurs d'estabilització de personal laboral i han complert tots els requisits establerts a l'esmentada convocatòria.

Els efectes de la contractació seran de 2 d'octubre de 2023.

 

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, i independentment de la seva executivitat immediata, els interessats podran interposar facultativament, recurs de reposició davant el rector de la Universitat de Lleida, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, segons el que disposa l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu de les administracions públiques o bé directament demanda davant el Jutjat Social de Lleida en el termini de dos mesos des de la publicació

 

Lleida, 13 de setembre de 2023

 

Jaume Puy Llorens

Rector

 

 

ANNEX

 

Annex 3:

 

Denominació de la plaça: Auxiliar de serveis comuns i punt d'informació

Nombre de places: 2

Grup: L4

Complement lloc de treball: P

Unitat: Campus

Horari: matí

Campus: Cappont

Cognoms i nom: Segarra Prades, Francesc

Cognoms i nom: Vázquez Rodríguez, Josefina

 

Denominació de la plaça: Auxiliar de serveis comuns i punt d'informació

Nombre de places: 1

Grup: L4

Complement lloc de treball: P

Unitat: Campus

Horari: matí

Campus: Ciències de la Salut

Cognoms i nom: Farreny Giró, Sílvia

 

Denominació de la plaça: Auxiliar de serveis comuns i punt d'informació

Nombre de places: 1

Grup: L4

Complement lloc de treball: P

Unitat: Campus

Horari: matí

Campus: Igualada

Cognoms i nom: Carbonell Pelfort, Eva

 

Denominació de la plaça: Auxiliar de serveis comuns i punt d'informació

Nombre de places: 1

Grup: L4

Complement lloc de treball: P

Unitat: Campus

Horari: tarda

Campus: Cappont

Cognoms i nom: Padilla Pérez, Ana Belén

 

Denominació de la plaça: Auxiliar de serveis comuns i punt d'informació

Nombre de places: 2

Grup: L4

Complement lloc de treball: P

Unitat: Campus

Horari: tarda

Campus: Ciències de la Salut

Cognoms i nom: Moreno Castillejo, María Antonia

Cognoms i nom: Mochón Vázquez, Carmen

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8580 {"title":"Universidad de Lleida - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9004)","published_date":"2023-09-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8580"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 9004,Universidad de Lleida https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-20/8580-universidad-lleida-cargos-personal-dogc-n-2023-9004 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.