Ayuntamiento de Tarragona - Administración local (DOGC nº 2023-9002)

ANUNCIO por el que se hace pública la relación provisional de personas admitidas y excluidas en el proceso selectivo para la provisión de la plaza de inspector/a de la Guardia Urbana.

La tinenta d'alcalde i consellera d'Hisenda, Serveis Interns i Tecnologia de l'Ajuntament de Tarragona, en data 12 de setembre de 2023, en relació a la convocatòria del procés selectiu per a la provisió amb personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició lliure, d'una plaça d'inspector/a de la Guàrdia Urbana, classificada a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, grup A, subgrup A, HA RESOLT:

 

PRIMER.- Aprovar la relació provisional de persones admeses i excloses, així com els motius d'exclusió, al procés selectiu per a la provisió, amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició lliure, d'una plaça d'inspector/a de la Guàrdia Urbana:

 

ADMESES

 

CODI

COGNOMS

NOM

***9414**

CITORES LOPEZ

GUSTAVO

***8683**

FARRERES CALVET

FRANCESC XAVIER

***0954**

FERNANDEZ SANCHEZ

PEDRO

***2482**

FONT CRUZADO

DAVID

***6130**

IBARS BORONAT

JORDI

***5450**

JIMENEZ BERNAL

MARCO ANTONIO

***6853**

JIMENEZ SANCHEZ

LAURA MARIA

***3864**

LACUEVA NODA

ALBERTO

***6599**

MORENO MOROTE

ANGEL

***8793**

NOGALES LOZANO

JUAN

 

 

EXCLOSES

 

Per haver presentat incomplerta la instància/sol·licitud per concórrer a la convocatòria:

 

CODI

COGNOMS

NOM

***1318**

QUIÑONES PIZARRO

IVAN

 

 

Per no haver presentat el Document Nacional d'Identitat o passaport en vigor:

 

CODI

COGNOMS

NOM

***5874**

ORTIZ DE ZUGASTI CARRON

NILO

***1318**

QUIÑONES PIZARRO

IVAN

 

 

Per no acreditar la justificació del pagament de la taxa o no haver acreditat la situació d'exempció prevista a les bases que regeixen la convocatòria:

 

CODI

COGNOMS

NOM

***1318**

QUIÑONES PIZARRO

IVAN

 

 

Per no haver aportat la relació de mèrits que s'al·leguin en la fase de concurs:

 

CODI

COGNOMS

NOM

***1318**

QUIÑONES PIZARRO

IVAN

 

 

Per no haver presentat la declaració responsable:

 

CODI

COGNOMS

NOM

***8895**

CATALINA DE LA FUENTE

JOSE LUIS

***1318**

QUIÑONES PIZARRO

IVAN

 

 

SEGON.- Elevar a definitiva la relació provisional de persones admeses i excloses, si en el termini de 5 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, no s'ha presentat cap al·legació o reclamació a l'expedient.

 

TERCER.- Publicar a la seu electrònica d'aquest Ajuntament el contingut de la present resolució."

 

RECURSOS

Contra la presenta resolució que aprova la llista provisional d'admesos i exclosos no es pot interposar cap mena de recurs, atès que es tracta d'un acte de tràmit.

 

Tarragona, 13 de setembre de 2023

 

P. d.

El secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8503 catalunya administración local,Ayuntamiento de Tarragona,DOGC,DOGC 2023 nº 9002 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-18/8503-ayuntamiento-tarragona-administracion-local-dogc-n-2023-9002 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.