Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages - Administración local (DOGC nº 2023-9001)

ANUNCIO sobre aprobación de la modificación núm. 1 de la oferta pública de empleo, 2022-2025.

 

Per acord de la Junta de Govern Local en sessió celebrada en data 04.09.2023, entre d'altres, s'ha aprovat la modificació 1 de la oferta pública d'ocupació 2022-2025 de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

El text íntegre de l'acord és el que es detalla a continuació:

 

"Primer.- Per acord de la Junta de Govern Local en sessió celebrada en data 16.05.2022, entre d'altres, es va aprovar l'acord que aprovava l'Oferta Pública d'Ocupació 2022-2025 de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, la qual inclou les places procedents de taxa de reposició, les places derivades de les promocions internes i les places derivades de l'estabilització de la temporalitat.

 

Segon.- Vist la provisió de la regidoria de recursos humans que consta a l'expedient.

 

Tercer.- D'acord amb l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, de conformitat amb l'article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i l'article 5 del Reial Decret 896/1991, de 7 de juny, pel que s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a que s'han d'ajustar el procediment de selecció dels funcionaris de l'Administració Local.

 

Quart.- Vist l'informe del tècnic de Recursos Humans que s'adjunta al present acord com a ANNEX I.

 

Cinquè.- La Junta de Govern Local actua per la competència delegada següent:

- Òrgan delegant: Alcalde

- Data de delegació: 17.06.2023

- Número decret: 2023-1263

- Publicació BOPB: 28.06.2023

 

ACORDS:

 

Primer.- Aprovar la modificació número 1 de l'oferta pública d'ocupació 2022-2025 segons el següent detall:

- Incrementar una plaça de caporal per promoció interna i incloure les dues dins del subgrup de classificació C1.

- Modificar la plaça d'agent de policia per concurs de mobilitat horitzontal passant del subgrup de classificació C2 al subgrup C1.

- Incloure una plaça d'oficial 1a laboral corresponent al perfil electricitat.

 

FUNCIONARIS

GRUP

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

DENOMINACIÓ

PLACES

SISTEMA

RÈGIM

ESTABILITZACIÓ

C1

Especial

Serveis especials

Policia Local

Agent

1

Concurs-oposició

Mobilitat horitzontal

NO

C1

Especial

Serveis especials

Policia Local

Caporal

2

Concurs-oposició

Promoció interna

NO

 

 

LABORALS

GRUP

CATEGORIA

PLACES

SISTEMA

RÈGIM

ESTABILITZACIÓ

C2

Oficial 1a

1

Oposició

Lliure

NO

 

 

Segon.- Notificar als treballadors que estan ocupant de manera temporal les places subjectes a la present oferta pública d'ocupació i que es veuran afectats per el present acord.

 

Tercer.- Publicar l'esmentada oferta pública d'ocupació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província i notificar-la als representants del personal, tant funcionari com laboral.

 

Quart.- Declarar pel personal funcionari que:

- L'acte és una resolució, posa fi a la via administrativa i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona en el termini de dos mesos.

- Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició davant de l'òrgan titular legal de la competència en el termini d'un mes.

- Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret.

Declarar pel personal laboral que:

- El coneixement d'aquest acte no correspon a l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu i per tant no pot ser objecte de cap recurs administratiu o jurisdiccional.

- Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret."

- L'informe número 55/2023 emès per l'instructor de l'àrea de recursos humans es pot consultar al següent enllaç dins del portal de transparència de la pàgina web municipal: https://santfruitosdebages.eadministracio.cat/transparency/1ba1f2d1-1969-493c-9d9e-9e47b9eb0341/

 

Sant Fruitós de Bages, 5 de setembre de 2023

 

Joan Carles Batanés Subirana

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8435 {"title":"Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages - Administración local (DOGC nº 2023-9001)","published_date":"2023-09-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8435"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Fruitós de Bages,DOGC,DOGC 2023 nº 9001 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-15/8435-ayuntamiento-sant-fruitos-bages-administracion-local-dogc-n-2023-9001 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.