Ayuntamiento de Rubí - Administración local (DOGC nº 2023-9000)

EDICTO sobre creación del Consejo Consultivo del POUM y aprobación inicial de su Reglamento de organización y funcionamiento (exp. 65/2023/TERRITORIO-E).

El Ple de l'Ajuntament de Rubí, en sessió de data 7 de setembre de 2023 va adoptar, entre altres, l'acord de la "Creació del Consell Consultiu del POUM i aprovació inicial del seu Reglament d'organització i funcionament", la part dispositiva del qual es transcriu a continuació:

 

Primer.- Crear el Consell Consultiu del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Rubí, com a òrgan complementari de caràcter informatiu i deliberatiu, amb l'objectiu de fomentar la participació de la ciutadania en el procés de redacció del POUM.

 

Segon.- Aprovar inicialment el Reglament del Consell Consultiu del POUM, que s'adjunta com a Annex.

 

Tercer.- Sotmetre l'esmentat Reglament, a informació pública pel termini de trenta dies hàbils per tal que es puguin presentar al·legacions i/o reclamacions, mitjançant la inserció de l'anunci corresponent al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Diari "El Periódico", i al tauler d'anuncis de la corporació (e-tauler) i al portal de transparència a l'enllaç:

https://seu.rubi.cat/urbanismeCategoriaPublic/listPublicacionsAmbCategoria?categoria.id=20&esCatPrincipal=

El termini per presentar al·legacions i/o reclamacions s'iniciarà amb la primera d'aquestes publicacions i finalitzarà un cop transcorreguts 30 dies hàbils des de la darrera publicació. L'expedient estarà a disposició de qualsevol persona interessada a les dependències municipals al carrer Doctor Robert 47 en horari laborable de dilluns a divendres de 9.30 a 13 hores.

 

Quart.- Disposar que, si un cop finalitzat el termini d'informació pública no s'ha presentat cap al·legació i/o reclamació, el Reglament del Consell Consultiu del POUM que s'aprovi inicialment quedarà aprovat definitivament, sense necessitat de cap altre tràmit, i es procedirà a trametre'l a l'Administració de l'Estat i a la de la Generalitat de Catalunya a efectes de la seva publicació. En cas contrari, caldrà adoptar un acord exprés pel Ple de l'Ajuntament per aprovar-lo definitivament.

Un cop aprovat definitivament, l'esmentat Reglament es publicarà de la forma següent:

- Al tauler d'anuncis (e-tauler), al portal de transparència, i al BOP: el text de l'acord/ds plenari/s adoptats, i el text íntegre del Reglament.

- Al DOGC la referència al BOP on s'hagi fet la publicació municipal esmentada.

 

Cinquè.- El Reglament entrarà en vigor una vegada publicat íntegrament el seu text al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i hagi transcorregut el termini de quinze dies hàbils previst a l'article 65.2 de la LRBRL.

 

Rubí, 8 de setembre de 2023

 

Josep Manuel Colell Voltas

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8353 {"title":"Ayuntamiento de Rubí - Administración local (DOGC nº 2023-9000)","published_date":"2023-09-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8353"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rubí,DOGC,DOGC 2023 nº 9000 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-14/8353-ayuntamiento-rubi-administracion-local-dogc-n-2023-9000 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.