Universidad de Barcelona - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9000)

RESOLUCIÓN por la que se convocan a concurso 25 plazas de profesorado catedrático en régimen de contrato laboral permanente (promoción interna).

D'acord el que preveu la disposició transitòria onzena de la Llei Orgànica 2/2023, de 22 de març del sistema universitari (en endavant, LOSU), aquest concurs es regeix pel que disposa la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, (en endavant, LOU); la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya (LUC); el Conveni col·lectiu per al personal docent i investigador de les universitats públiques catalanes, en la seva redacció establerta per l'Acord modificatiu de 27 d'octubre de 2016; l'Estatut de la Universitat de Barcelona, aprovat pel Decret 246/2003, de 8 d'octubre (d'ara endavant, EUB); el reglament dels concursos d'accés a places de cossos docents universitaris i a places de professorat contractat permanent, aprovat per acord del Consell de Govern de la Universitat de Barcelona de 27 de febrer de 2020 i modificat per acord de Consell de Govern de la Universitat de Barcelona, de 13 de maig de 2022, sens perjudici de l'adaptació de les presents bases al disposat per la LOSU; el Decret 128/2010, de 14 de setembre, sobre l'acreditació del coneixement lingüístic del professorat de les universitats del sistema universitari de Catalunya, i per la legislació general i la resta de normativa vigent que resulti d'aplicació.

S'aplicarà així mateix, en allò no previst per la normativa exposada anteriorment, el disposat en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, Llei 40/2015, de 1 d' octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, el Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, la normativa de transparència i de mitjans electrònics, de protecció de dades, i la resta de normes que siguin d'aplicació.

Vist l'acord del Consell de Govern de 21 d'abril de 2021 d'aprovació de l'oferta pública d'ocupació de places de personal docent i investigador de la Universitat de Barcelona per l'any 2021, ratificada per la Comissió Econòmica del Consell Social de 27 d'abril de 2021, i publicada en el DOGC del dia 13 de maig de 2021.

Vist l'acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2022 d'aprovació de l'oferta pública d'ocupació de places de personal docent i investigador de la Universitat de Barcelona per l'any 2022, ratificada per la Comissió Econòmica del Consell Social de 17 de maig de 2022, i publicada en el DOGC del dia 25 de maig de 2022.

Vist l'acord del Consell de Govern d'1 de març de 2023 d'aprovació de l'oferta pública d'ocupació de places de personal docent i investigador de la Universitat de Barcelona per l'any 2023, ratificada per la Comissió Econòmica del Consell Social de 7 de març de 2023, i publicada en el DOGC del dia 14 de març de 2023.

Vist l'acord de convocatòria de concurs públic per a la provisió de places de professorat catedràtic permanent en règim de contracte laboral de la Universitat de Barcelona, aprovada pel Consell de Govern de data 12 de juliol de 2023,

En virtut de les competències que m'han estat atribuïdes,

 

RESOLC:

 

Convocar concurs públic per cobrir 25 places de professorat catedràtic en règim de contracte laboral permanent (promoció interna), d'acord amb el que disposa l'article 14 bis del Conveni col·lectiu per al personal docent i investigador de les universitats públiques catalanes. Les bases i places s'especifiquen a la seu electrònica de la Universitat de Barcelona, https://seu.ub.edu/

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils a partir de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. D'acord amb les bases de la convocatòria, els períodes de tancament de les oficines declarats per instrucció de la Gerència de la Universitat de Barcelona han estat declarats exclosos del còmput de terminis establerts en aquesta convocatòria.

 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, i independentment de la seva executivitat immediata, les persones interessades poden interposar d'acord amb l'article 8 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació de la resolució, segons el que estableix l'article 46 de l'esmentada Llei.

Amb caràcter potestatiu, prèviament a la interposició del recurs contenciós administratiu es pot interposar recurs de reposició davant l'òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a partir del dia següent a la seva publicació, segons el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos. En aquest cas, no es pot interposar recurs contenciós administratiu en tant no recaigui resolució expressa o presumpta del recurs de reposició.

 

Barcelona, 7 de setembre de 2023

 

Joan Guàrdia Olmos

Rector

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8317 {"title":"Universidad de Barcelona - Cargos y personal (DOGC nº 2023-9000)","published_date":"2023-09-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8317"} catalunya Cargos y personal,DOGC,DOGC 2023 nº 9000,Universidad de Barcelona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-14/8317-universidad-barcelona-cargos-personal-dogc-n-2023-9000 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.