Ayuntamiento de Sant Esteve Sesrovires - Administración local (DOGC nº 2023-8999)

EDICTO por el que se somete a información pública el Proyecto básico de traslado de carpas (exp. 1915/2023).

En data 20 d'abril de 2023, amb registre d'entrada 2023-E-RE-1624, la mercantil SEAT,SA, amb NIF A28049161, ha sol·licitat a aquest ajuntament llicència urbanística d'usos i obres de caràcter provisional consistents en: Trasllat de carpes, a la finca situada a carretera N-II, Km. 585 (Complex SEAT), al terme municipal de Sant Esteve Sesrovires.

De conformitat amb l'article 67 del Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística, aprovat pel Decret 64/2014, de 13 de maig, el qual estableix que les sol·licituds de llicències urbanístiques d'usos i obres provisionals s'han de sotmetre al tràmit d'informació pública durant el termini de vint dies, per la qual cosa el projecte tècnic "PROYECTO BÁSICO DE TRASLADO DE CARPAS" es sotmet a informació pública per un termini de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la darrera publicació del present edicte al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), al diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), al Diari El Punt Avui, així com a la seu electrònica de l'Ajuntament: http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/board//, en la secció Tauler d'Anuncis, i la documentació annexa estarà publicada a la seu electrònica de l'Ajuntament: http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/transparency/ en la carpeta EXPEDIENTS EN EXPOSICIÓ PÚBLICA.

Els interessats poden consultar aquesta documentació a l'Àrea de Serveis Territorials i Sostenibilitat d'aquest ajuntament, situat al carrer Major núm. 8-10, en horari de 9 a 14 h. De dilluns a divendres i a la seu electrònica de l'Ajuntament: http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/board//, en la secció Tauler d'Anuncis i la documentació annexa estarà publicada a la seu electrònica de l'Ajuntament: http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/transparency/ en la carpeta EXPEDIENTS EN EXPOSICIÓ PÚBLICA.

Simultàniament, aquest ajuntament sol·licita l'informe corresponent a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona.

 

Sant Esteve Sesrovires, 4 de setembre de 2023

 

Ricard Rosich i Palet

Secretari

 

Vist i plau

Joan Galceran Margarit

Tinent alcalde delegat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8279 {"title":"Ayuntamiento de Sant Esteve Sesrovires - Administración local (DOGC nº 2023-8999)","published_date":"2023-09-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8279"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Esteve Sesrovires,DOGC,DOGC 2023 nº 8999 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-13/8279-ayuntamiento-sant-esteve-sesrovires-administracion-local-dogc-n-2023-8999 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.