Ayuntamiento de Sabadell - Administración local (DOGC nº 2023-8999)

EDICTO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal para el ejercicio 2023.

El Ple, en sessió celebrada el dia 26 de juny de 2023, va aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal de l'entitat local per a l'exercici de 2023.

Transcorregut el termini d'informació pública sense que s'hi hagin presentat reclamacions, la plantilla de personal es considera definitivament aprovada, amb efectes del 3 d'agost de 2023.

Es procedeix a continuació a la publicació de la plantilla de personal al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que disposen els articles 283.4 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, i 28 del Reglament del personal al servei de les entitats locals, aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol.

 

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de l'última de les publicacions d'aquest edicte al Butlletí Oficial de la província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que disposen els articles 112.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 10, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

 

Sabadell, 4 d'agost de 2023

 

Montserrat Gonzalez Ruiz

Tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals

 

 

ANNEX

 

Ajuntament de Sabadell

Modificació de la plantilla de personal Any 2023

 

3. PLANTILLA DE PERSONAL EVENTUAL

 

DENOMINACIÓ DE LA PLAÇA PLACES VACANTS OBSERVACIONS

Síndic/a Municipal de Greuges

1

 

 

Assessor/a d'Alcaldia

1

 

Es crea una plaça per inici de mandat

Assessor/a de Govern

4

 

S'amortitza una plaça per fi de mandat

Tècnic/a Assessor/a de Grups Municipals

8

 

Es creen dues places per inici de mandat

Assessor/a de Grups Municipals

7

 

S'amortitza una plaça per fi de mandat

TOTAL

21    

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8277 {"title":"Ayuntamiento de Sabadell - Administración local (DOGC nº 2023-8999)","published_date":"2023-09-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8277"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sabadell,DOGC,DOGC 2023 nº 8999 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-13/8277-ayuntamiento-sabadell-administracion-local-dogc-n-2023-8999 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.