Ayuntamiento de Arenys de Munt - Administración local (DOGC nº 2023-8999)

EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de acondicionamiento de las aceras de Can Jalpí.

Atès que no s'han presentat al·legacions ni suggeriments, durant el període d'exposició pública al BOP, al DOGC i al taulell electrònic, per resolució d'alcaldia núm. 448/23, de data 6/09/2023, s'ha aprovat definitivament el Projecte d'obra ordinària d'arranjament de les voreres de Can Jalpí d'Arenys de Munt, redactat per l'Enginyer de camins, Emilianao Borrachero Sánchez (Exp. 1412/22), amb un pressupost de d'execució 87.072,76€ (IVA inclòs).

 

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es pot interposar recurs de reposició potestatiu davant l'òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar al de la publicació d'aquest edicte o directament recurs contenciós administratiu davant els Jutjats d'aquesta jurisdicció de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació.

 

Arenys de Munt, 6 de setembre de 2023

 

M. Carmen Gómez Muñoz-Torrero

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8265 catalunya administración local,Ayuntamiento de Arenys de Munt,DOGC,DOGC 2023 nº 8999 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-13/8265-ayuntamiento-arenys-munt-administracion-local-dogc-n-2023-8999 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.