Consejo Comarcal de La Garrotxa - Administración local (DOGC nº 2023-8998)

EDICTO sobre aprobación inicial de dos proyectos de obra.

El Consell de la Presidència en la sessió duta a terme el passat 30 d'agost de 2023, va aprovar inicialment els següents projectes:

- Projecte "Ampliació de la instal·lació d'autoconsum de la seu del Consell Comarcal de la Garrotxa", amb un pressupost d'execució de 12.712,31 euros (10.506,04€ euros més 2.206,27€ euros que corresponen a l'IVA calculat al 21%).

- Projecte de millora i ampliació del centre d'acollida d'animals de companyia de la Garrotxa (fase 1), amb un pressupost d'execució de 331.998,81 euros (274.379,18 euros més 57.619,63 euros que corresponen a l'IVA vigent).

Els esmentats projectes es sotmeten a informació pública en el Butlletí Oficial de la Província de Girona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya pel termini de 30 dies hàbils per tal que es puguin examinar i formular-hi les al·legacions pertinents. En cas que no es presentin al·legacions, els projectes restaran aprovats definitivament, donant-se, en aquest acte, per complet el que disposen els articles 37 i 38 del Decret 179/95, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, sense necessitat de cap altre acord.

 

En aquest termini qualsevol interessat pot accedir als projectes a l'enllaç següent i presentar les al·legacions que cregui oportunes:

Projecte "Ampliació de la instal·lació d'autoconsum de la seu del Consell Comarcal de la Garrotxa"

https://nuvol.garrotxa.cat/owncloud/index.php/s/cryL9XxegwPSS5G

Projecte de millora i ampliació del centre d'acollida d'animals de companyia de la Garrotxa (fase 1):

https://doc.consorcisigma.org/index.php/s/YESCdEfQHEwJqtK

 

Això és el que es fa públic als efectes oportuns.

 

Olot, 4 de setembre de 2023

 

Santi Reixach i Garriga

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8242 {"title":"Consejo Comarcal de La Garrotxa - Administración local (DOGC nº 2023-8998)","published_date":"2023-09-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8242"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de La Garrotxa,DOGC,DOGC 2023 nº 8998 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-12/8242-consejo-comarcal-garrotxa-administracion-local-dogc-n-2023-8998 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.