Ayuntamiento de Sant Cugat Sesgarrigues - Administración local (DOGC nº 2023-8998)

EDICTO sobre modificación de la plantilla de personal del año 2023.

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, en sessió de 24 de juliol de 2023, va aprovar la modificació de la plantilla de personal de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues.

L'expedient es va exposar al públic mitjançant anunci al BOPB de 31 de juliol de 2023, així com en al tauler d'edictes electrònic d'aquesta corporació del dia 31/07/2023 al dia 22/08/2028 ambdós inclosos.

Durant el termini d'exposició pública no s'han rebut reclamacions i l'acord inicial esdevé definitiu, sense necessitat de cap més acord.

 

La Plantilla de Personal 2023 aprovada, amb la incorporació definitiva de la modificació, és la que es transcriu a continuació:

 

 

Grup- Subgrup

Places

 

Ocupades

Vacants

Total

PERSONAL FUNCIONARI

F. habilitació estatal

Sots-escala Secretaria-Intervenció

Secretari/ària-interventor/a

A1

 

1

1

Escala d'administració general

Sots-escala tècnica

Tècnic/a d'administració general

A1

1

 

1

Tècnic/a d'administració general

A2

1

 

1

Sots-escala de gestió

Tècnic/a de gestió de Serveis Tècnics

A2

 

1

1

Sots-escala administrativa

 

 

 

 

Administratiu/iva

C1

 

3

3

Sots-escala subalterna

Agutzil

AP

 

1

1

 

Total personal funcionarial

8

 

PERSONAL LABORAL

Tècnics/ques

Tècnic/a de gestió de Serveis Tècnics (a extingir)

A2

 

1

1

Tècnic/a mitjà/ana de Serveis a les Persones

A2

1

 

1

Mestre/a educació infantil (Director/a)

A2

 

1

1

Tècnic/a educació infantil

C1

 

2

2

Auxiliar d'educació infantil

C2

 

1

1

Tècnic/a auxiliar de Serveis a les Persones

C1

 

1

1

Suport administratiu

Administratiu/iva (a extingir)

C1

 

3

3

Personal d'oficis

Oficial 1a.

C1

1

0

1

Operari/ària de manteniment

AP

 

2

2

Operari/ària de neteja d'instal·lacions

AP

 

3

3

 

Total personal laboral

16

 

 

Sant Cugat Sesgarrigues, 23 d'agost de 2023

 

Raül Casado Ruiz

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8234 {"title":"Ayuntamiento de Sant Cugat Sesgarrigues - Administración local (DOGC nº 2023-8998)","published_date":"2023-09-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8234"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat Sesgarrigues,DOGC,DOGC 2023 nº 8998 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-12/8234-ayuntamiento-sant-cugat-sesgarrigues-administracion-local-dogc-n-2023-8998 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.