Ayuntamiento de Montoliu de Lleida - Administración local (DOGC nº 2023-8998)

EDICTO sobre aprobación definitiva de las bases del Plan Rehabita.

Atès que, el Ple de l'ajuntament de Montoliu de Lleida, en data 22 de maig de 2023 va aprovar entre altres, la modificació de les bases que han de regular l'atorgament d'ajudes econòmiques del Pla Rehabita en matèria de rehabilitació d'habitatge, en el nucli urbà de Montoliu de Lleida, clau 1 i clau 2 del planejament urbanístic.

Atès que, en data 6 de juny de 2023 es va publicar l'edicte d'aprovació inicial, amb el text integre de les bases reguladores de l'ajut, en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida núm.109 i també en el Diari Oficial de la Generalitat en data 28 de juny de 2023 núm. 8946, sense que, en la publicació es fes constar la seva elevació a definitiva en el cas que no es presentessin al·legacions ni suggeriments al respecte.

Atès que, s'ha finalitzat el termini d'exposició pública, sense que es presentes cap al·legació ni suggeriment al respecte, per la qual cosa, la modificació de les bases referides esdevindran aprovades definitivament, Tal com estableix l'acord del Ple de l'ajuntament de data 22 de maig de 2023,

I per a què així consti emeto el present certificat amb el vistiplau de l'alcalde.

 

Montoliu de Lleida, 8 d'agost de 2023

 

Eduard Murgó Ballespí

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8231 {"title":"Ayuntamiento de Montoliu de Lleida - Administración local (DOGC nº 2023-8998)","published_date":"2023-09-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8231"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montoliu de Lleida,DOGC,DOGC 2023 nº 8998 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-12/8231-ayuntamiento-montoliu-lleida-administracion-local-dogc-n-2023-8998 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.