Ayuntamiento de Granera - Administración local (DOGC nº 2023-8998)

ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo del año 2023 de estabilización del empleo temporal.

 

L'alcalde d'aquesta corporació, en data 3 d'agost de 2023, ha dictat la resolució número 2023DECR000062, per la qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal de conformitat amb les disposicions establertes en la llei 20/2021 de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública amb el contingut següent:

Província BARCELONA.

Corporació AJUNTAMENT DE GRANERA

OFERTA PUBLICA 2023 D'ESTABILITZACIÓ OCUPACIÓ TEMPORAL

 

 

ANNEX I - PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA

 

DENOMINACIÓ

GRUP

NOMBRE PLACES

ACCÉS

Sistema selectiu

Peó/ona escomeses múltiples

AP

1

LLIURE

Concurs-oposició

 

 

La qual cosa es fa pública d'acord amb l'article 70.2 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i d'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Contra aquest acte que exhaureix la via administrativa podeu interposar recurs potestatiu de reposició davant l'Alcaldia d'aquesta Corporació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva notificació, o en el seu cas, publicació. El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des del dia següent a la data de presentació del mateix en el registre corresponent. Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar-se de nou el mateix recurs. Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva notificació o sense termini per interposar-lo, des de l'endemà de la desestimació presumpta del recurs interposat. No obstant això, no es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició.

 

 

Granera, 1 de setembre de 2023

 

Joan Vilaplana Flamarich

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8227 {"title":"Ayuntamiento de Granera - Administración local (DOGC nº 2023-8998)","published_date":"2023-09-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8227"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Granera,DOGC,DOGC 2023 nº 8998 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-12/8227-ayuntamiento-granera-administracion-local-dogc-n-2023-8998 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.