Ayuntamiento de Banyoles - Administración local (DOGC nº 2023-8998)

ANUNCIO sobre el equipo de gobierno municipal para el mandato 2023-2027.

De conformitat amb el que disposa l'article 304.3 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es fa públic l'acord adoptat en sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de data 3 de juliol de 2023, relatiu a la determinació del nombre, característiques i retribucions del personal eventual, transcrivint-se a continuació només la seva part dispositiva:

 

Primer.- Determinar que el nombre de llocs reservats a personal eventual de l'Ajuntament de Banyoles pel mandat corporatiu 2023-2027 serà de tres, amb la denominació, característiques i retribucions següents:

 

Denominació el Lloc: Assessor tècnic de Serveis socials, Acció comunitària, Polítiques d'igualtat i Salut.

Dedicació: Completa, 37,5 hores/setmana.

Atribucions/Funcions: Assessorament especial en l'àmbit de Serveis socials, Acció comunitària, Polítiques d'igualtat i Salut.

Retribucions: 54.591,74.-€ anuals a percebre en 14 mensualitats.

 

Denominació el Lloc: Coordinador de Patrimoni Cultural

Dedicació: Completa, 37,5 hores/setmana.

Atribucions/Funcions: L'assessorament municipal en la gestió del recursos patrimonials i museístics

Retribucions: 34.844,74.-€ anuals a percebre en 14 mensualitats.

 

Denominació el Lloc: Adjunt Alcaldia

Dedicació: Completa, 37,5 hores/setmana.

Atribucions/Funcions: Assistència i suport a l'Alcaldia

Retribucions: 23.827,58.-€ anuals a percebre en 14 mensualitats.

 

Qualificar expressament les funcions del personal eventual com de confiança i assessorament especial, donada la naturalesa d'aquestes.

 

Segon.- La dedicació del personal amb dedicació ordinària implica el compliment de la jornada laboral ordinària de la resta de personal municipal, la incompatibilitat per a la percepció d'hores extraordinàries i l'obligació d'estar a disposició de l'alcaldia en qualsevol moment en què sigui requerit, i comportarà que el desenvolupament d'aquest lloc de treball pugui ser compatible amb un altra activitat en el sector públic o privat en el marc de la Llei 53/184, de 26 de desembre, e incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques prèvia concessió de la corresponent autorització de compatibilitat.

 

Tercer.- Les retribucions anuals brutes d'aquest personal s'abonaran en 14 pagues, 12 pagues de periodicitat mensual i dos corresponents a pagues extraordinàries de juny i desembre, i es revisaran anualment en la mateixa proporció en que és revisin les retribucions del personal al servei de l'Ajuntament.

 

Quart.- Publicar a la seu electrònica municipal i mantenir permanentment actualitzada la informació relativa al número, característiques i retribucions dels llocs de treball de personal eventual de l'Ajuntament, i en general, d'acord amb el principi de transparència, difondre en aquest mitjà el contingut de l'acord, donat així compliment a les obligacions de publicitat previstes per l'article 104 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local i pels articles 5 i següents de la Llei 19/2013 de 9 de desembre de Transparència, accés ala informació pública i bon govern.

 

Cinquè.- Disposar la publicació dels corresponents anuncis en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i en el Butlletí d'Informació Municipal, en compliment del què estableix l'article 104.3 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local i l'article 304 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

Sisè.- Entendre complida l'obligació de l'Alcaldia de donar compte al Ple trimestralment del compliment de les previsions relacionades amb el personal eventual, sempre que doni compte puntualment al ple de qualsevol modificació que es produeixi en relació a aquest personal.

 

Setè.- Comunicar aquest acord al Servei de Recursos humans per tal que realitzi els tràmits necessaris per incloure aquets llocs de treball de personal eventual a la Plantilla de personal, així com al Servei de comunicació de l'Ajuntament.

 
Banyoles, 24 de juliol de 2023
 
 

Miquel Noguer Planas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8216 {"title":"Ayuntamiento de Banyoles - Administración local (DOGC nº 2023-8998)","published_date":"2023-09-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8216"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Banyoles,DOGC,DOGC 2023 nº 8998 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-12/8216-ayuntamiento-banyoles-administracion-local-dogc-n-2023-8998 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.