Ayuntamiento de Mollet del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-8995)

ANUNCIO por el que se hace pública la lista provisional de personas admitidas y excluidas en la convocatoria de una plaza de administrativo/a en régimen de funcionario de carrera (PI2-2023).

Convocatòria: PI2-2023 (DOGC núm. 8956 de 12.7.2023)

Places: 1 plaça d'administratiu/va en règim de funcionari de carrera

Sistema de selecció: Concurs oposició

 

Per resolució de regidoria delegada de recursos humans d'11 d'agost de 2023, s'ha resolt:

 

1. Aprovar la llista provisional de:

a. Persones admeses:

 

Ordre

Persona interessada

DNI

1

CORTES RODRIGUEZ AZUCENA

***1319**

2

MARMORI BENITEZ ADALI ROSSANA

***4937**

 

 

b. Persones excloses condicionades a presentar la següent documentació:

 

Ordre

Persona interessada

DNI

Motiu d'exclusió

1

MIRALLES FERNÁNDEZ MÓNICA

***7873**

1

 

 

1 Ser funcionari/ària de carrera pertanyent al subgrup de classificació C2, en situació de servei actiu i una antiguitat mínima de 2 anys.

Aquesta llista restarà elevada a definitiva si en el termini de deu dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci a la Seu electrònica de l'Ajuntament no es presenta cap tipus de reclamació.

 

2. Aprovar la composició del tribunal qualificador

President/a:

Titular: Valentín Gómez Sánchez, Cap de Servei d'Organització, Persones i Innovació a l'Administració.

Suplent Patricia Alonso Díaz, Tècnica d'Organització i Desenvolupament de Recursos Humans.

Vocals:

Titular: Beatriz Vera de Miguel, a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Suplent: Irene Ballesta Pozo, a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Titular: Antonio Martínez Martínez, Coordinador de l'Àmbit de Serveis Personals i Acció Comunitària.

Suplent: Maria Dolores Gallego Hernández, Cap Servei de Drets Socials.

Titular: Josep Maria Ramon Garrido, Cap d'Unitat Administrativa del Servei de Contractació i Compres.

Suplent: Dolors González Reche, Cap de Secció d'Arxiu.

Vocal - secretari/ària

Titular: Teresa Blanco Sánchez, Cap d'Unitat Tècnica Gestió i Programació d'Equipaments Cívics.

Suplent: Maria Vegas Fernández, Cap de la Unitat de Gestió de Persones, Servei d'Organització, Persones i Innovació a l'Administració.

La composició del tribunal es publicarà al Diari oficial de la Generalitat de Catalunya, en el tauler d'edictes de la corporació i a la seu electrònica.

 

3. Prova teòrica i prova pràctica.

La realització d'aquestes proves seran el dia 13 de setembre de 2023 a les 10:00 hores. Les persones admeses resten convocades a la recepció de l'Ajuntament de Mollet situat a la Plaça Major 1 de Mollet del Vallès per realitzar les proves teòrica i pràctica d'acord amb l'apartat 10 de les bases reguladores de la present convocatòria.

 

Mollet del Vallès, 11 d'agost de 2023

 

Josep Perez Marin

Secretari accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8040 {"title":"Ayuntamiento de Mollet del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-8995)","published_date":"2023-09-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8040"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Mollet del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 8995 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-06/8040-ayuntamiento-mollet-valles-administracion-local-dogc-n-2023-8995 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.