Ayuntamiento de Sant Joan les Fonts - Administración local (DOGC nº 2023-8994)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obras para la rehabilitación del antiguo edificio del matadero como centro cívico en Sant Joan les Fonts (exp. X2023000511).

Per Decret d'Alcaldia número 2023DECR000602 de data 3 de juliol de 2023 s'aprovà inicialment el projecte executiu d'obres per a la rehabilitació de l'antic edifici de l'escorxador com a centre cívic a Sant Joan les Fonts, promogut per aquest Ajuntament, redactat per l'arquitecte municipal, senyor Ramon Massegur Soy i per l'enginyeria PROTIR enginyers, amb un pressupost d'execució per contracte de 389.209,74 euros.

El projecte d'obres de referència ha estat objecte d'informació pública, per un termini de trenta dies hàbils, mitjançant anunci publicat al BOP de Girona número 135 de data 12 de juliol de 2023 i exposat al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i al tauler d'edictes electrònic (eTauler), sense que s'hagin formulat reclamacions ni al·legacions.

Per Decret d'Alcaldia número 2023DECR000768 de data 28 d'agost de 2023 s'ha aprovat definitivament el projecte d'obres esmentat.

Fet que es fa públic en compliment del que disposa l'article 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Si es vol impugnar la present resolució, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la darrera publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província de Girona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la darrera publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província de Girona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Sant Joan les Fonts, 29 d'agost de 2023

 

Maria Vidal Jodar

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7976 {"title":"Ayuntamiento de Sant Joan les Fonts - Administración local (DOGC nº 2023-8994)","published_date":"2023-09-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7976"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Joan les Fonts,DOGC,DOGC 2023 nº 8994 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-05/7976-ayuntamiento-sant-joan-fonts-administracion-local-dogc-n-2023-8994 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.