Ayuntamiento de Canyelles - Administración local (DOGC nº 2023-8994)

ANUNCIO sobre aprobación del Proyecto ejecutivo y la imposición de cuotas de la fase 7 del Proyecto de urbanización de Les Palmeres.

L'Ajuntament Ple, en sessió extraordinària de data 3 d'agost de 2023, va adoptar els següents acords:

- Aprovar inicialment el Projecte Executiu de la 7a Fase del Projecte d'Urbanització Les Palmeres: xarxa de distribució d'aigua potable (Segon sector).

- Aprovar provisionalment la imposició de quotes urbanístiques per a cobrir les despeses de l'actuació del Projecte Executiu de la 7a Fase del Projecte d'Urbanització Les Palmeres: xarxa de distribució d'aigua potable (Segon sector), que seran considerades a compte de la liquidació definitiva dels costos d'urbanització.

- Obrir un termini d'exposició pública de 30 dies, a comptar des del dia següent al de la publicació del preceptiu anunci al BOPB, DOGC i al taulell d'anuncis municipal.

En el cas que durant aquest període d'exposició pública no es presentessin al·legacions i/o reclamacions al respecte - i en no introduir-se d'ofici des de l'Ajuntament modificacions durant aquest mateix període- s'entendrà definitivament aprovada la documentació tècnica de l'actuació urbanitzadora exposada, sense necessitat d'ulterior acord. Si s'esdevé la previsió d'aprovació definitiva enunciada, aquesta haurà de ser publicada al BOPB, DOGC i al taulell d'anuncis municipal -per a general coneixement- d'acord amb allò que preveu l'art. 38 del Decret 179/1995 de 13 de juny.

 

Canyelles, 29 d'agost de 2023

 

Antoni Alsina Simal

Secretari interventor

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7970 {"title":"Ayuntamiento de Canyelles - Administración local (DOGC nº 2023-8994)","published_date":"2023-09-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7970"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Canyelles,DOGC,DOGC 2023 nº 8994 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-05/7970-ayuntamiento-canyelles-administracion-local-dogc-n-2023-8994 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.