Ayuntamiento de Caldes de Malavella - Administración local (DOGC nº 2023-8994)

ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Proyecto de consolidación del yacimiento de la carretera Llagostera - Aquae Calidae (exp. 4174/2022).

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 24 d'agost de 2023 va adoptar, entre d'altres, l'acord d'aprovació definitiva de la MEMÒRIA VALORADA DEL PROJECTE DE CONSOLIDACIÓ DEL JACIMENT DE LA CARRETERA LLAGOSTERA - AQUAE CALIDAE.

Atès que no s'han presentat al·legacions en el termini concedit, es publica aquest acord en el BOP de Girona, en el DOGC i en el tauler d'edictes electrònic de la Corporació, d'acord amb allò establert en l'article 38.2 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels Ens Locals, aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny.

El projecte es podrà consultar a la seu electrònica de l'Ajuntament, mitjançant l'enllaç següent:

https://caldesdemalavella.eadministracio.cat/transparency/5e086914-b6ba-4099-899c-9367eaced754/

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, és procedent interposar, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, o bé, de manera potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar en ambdós supòsits, des de l'endemà de l'última publicació d'aquest edicte. No obstant això, es pot exercir, si s'escau, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent o que es cregui convenient.

 

Caldes de Malavella, 28 d'agost de 2023

 

Salvador Balliu i Torroella

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7969 catalunya administración local,Ayuntamiento de Caldes de Malavella,DOGC,DOGC 2023 nº 8994 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-05/7969-ayuntamiento-caldes-malavella-administracion-local-dogc-n-2023-8994 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.