Ayuntamiento de Balaguer - Administración local (DOGC nº 2023-8994)

ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la oferta de empleo público para el año 2023 (exp. 1088/2023).

Per Decret d'Alcaldia número 2023-1325 de data 18 d'agost de 2023, s'ha aprovat l'Oferta d'Ocupació Pública de l'Ajuntament de Balaguer per l'any 2023, la qual quedarà configurada de la forma següent:

 

Primer. Aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'any 2023, que conté els següents llocs de treball:

 

AJUNTAMENT DE BALAGUER

PERSONAL FUNCIONARI

 

GRUP

SUBGRUP

CLASSIFICACIÓ

Núm. VACANTS

DENOMINACIÓ

TERMINI SOL·LICITUD

A

A1

Escala Administració Especial. Subescala Tècnica classe superior

1

Enginyer

A determinar

A

A2

Escala Administració Especial. Subescala tècnica, classe de grau mitjà

1

Tècnic/a grau mitjà

A determinar

 

AJUNTAMENT DE BALAGUER

PERSONAL LABORAL

 

CATEGORIA LABORAL

ESPECIALITAT

Núm. VACANTS

DENOMINACIÓ

TERMINI SOL·LICITUD

C1

Personal Tècnic Especialista

1

Tècnic/a Especialista

A determinar

AP

Personal d'Oficis

1

Peó

A determinar

 

OOAA IMPIC

PERSONAL LABORAL

 

CATEGORIA LABORAL

ESPECIALITAT

Núm. VACANTS

DENOMINACIÓ

DATA EN la qual HA CAUSAT BAIXA

C1

Personal Tècnic especialista

1

Tècnic/a especialista llar d'infants

A determinar

 

 

Segon. Publicar l'Oferta d'Ocupació Pública en el tauler d'anuncis de la Corporació, així com a la seu electrònica d'aquest Ajuntament https://www.balaguer.cat i en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Tercer. Convocar les places ofertes en execució de la present Oferta d'Ocupació Pública dins del termini improrrogable de tres anys a comptar des de la seva data de publicació.

 

Quart. Comunicar aquest acord a la Intervenció, a la Tresoreria, a l'àrea de Recursos Humans i a la representació dels treballadors.

 

Cinquè. Donar compte del present decret al Ple en la propera sessió ordinària que es celebri.

 

En compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local i l'article 70.2 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, es publica l'Oferta d'Ocupació Pública ordinària de la Paeria de Balaguer per l'any 2023, en el tauler d'anuncis electrònic de la Corporació: https://www.balaguer.cat/portal/oficina_virtual/tauler.php, en el BOP i en el DOGC.

 

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu davant del Paer en Cap, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, conforme els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Lleida, o el que correspongui al domicili del recorrent, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, conforme amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'opta per interposar el recurs de reposició potestatiu no es podrà interposar el recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

Tot això sense perjudici de què es pugui interposar qualsevol altre recurs que es cregui més convenient al seu dret.

 

Balaguer, 29 d'agost de 2023

 

Lorena González Dios

Paera

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7965 {"title":"Ayuntamiento de Balaguer - Administración local (DOGC nº 2023-8994)","published_date":"2023-09-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7965"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Balaguer,DOGC,DOGC 2023 nº 8994 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-05/7965-ayuntamiento-balaguer-administracion-local-dogc-n-2023-8994 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.