Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres - Administración local (DOGC nº 2023-8993)

ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de las bases del proceso selectivo de dos puestos de trabajo de agente de la Policía Local, subgrupo C2, del Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres, mediante movilidad interadministrativa.

Mitjançant Decret de la Regidora-Delegada de Recursos Humans número 1065/2023, de 25 d'agost, es van aprovar les bases del procés selectiu de dos llocs de treball d'Agent de Policia Local, Subgrup C2, de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, mitjançant Mobilitat interadministrativa.

Les bases es troben disponibles en el web municipal: www.ajllavaneres.cat.

El termini per presentar sol·licituds per prendre part en el procés de selecció, serà de vint (20) dies hàbils a comptar des del següent a la publicació de l'anunci al BOE.

A continuació es fa pública la part dispositiva del Decret i el text íntegre de les bases:

 

Primer.- APROVAR les bases per la convocatòria del procés per seleccionar dos Agent de la policia local, en règim de funcionari/a de carrera, Subgrup C1, de l'escala administració especial, sots escala Serveis Especials, classe policia local, per mobilitat interadministrativa.

Les esmentades Bases s'incorporen íntegrament al present acord a tots els efectes legals, mitjançant annex.

 

Segon.- CONVOCAR el procés de selecció de dos llocs de treball d'Agent de la policia local, en règim de funcionari/a de carrera, Subgrup C1, de l'escala administració especial, sots escala Serveis Especials, classe policia local, per mobilitat interadministrativa.

 

Tercer.- PUBLICAR la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) i al lloc web municipal, atorgant un termini de vint (20) dies hàbils per a la presentació d'instàncies per part dels interessats, a partir de l'endemà de la publicació al BOE.

 

Per qualsevol dubte i/o aclariment es pot enviar un correu electrònic a: rrhh@ajllavaneres.cat.

 

Sant Andreu de Llavaneres, 25 d'agost de 2023

 

Alexandre Neira Marí

Alcalde

 

 

BASES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU DE DUES PLACES D'AGENT DE POLICIA LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES, SUBGRUP C1, MITJANÇANT MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA.

 

1. OBJECTE DE LES BASES

L'objecte de les presents bases és regular el procés selectiu de dues places d'agent de la Policia Local, per mobilitat interadministrativa, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, de l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, escala bàsica, grup de classificació C, subgrup C1.

Una de les places està inclosa a l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'exercici 2022, aprovada segons Decret número 2022/417 amb data 26 de maig de 2022 i publicada al BOPB amb data 13 de juny de 2022 i al DOGC amb data 10 de juny de 2022, i l'altra plaça està inclosa a l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'exercici 2023, aprovada segons Decret número 2023/659 amb data 12 de maig de 2023 i publicada al BOPB amb data 24 de maig de 2023 i al DOGC amb data 23 de maig de 2023.

A aquestes bases li seran d'aplicació la Llei orgànica 2/1986, de 13 de març, de forces i cossos deseguretat de l'Estat, la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya i el Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals.

 

2. CONDICIONS DELS ASPIRANTS

Els aspirants hauran de complir els requisits i condicions establerts amb caràcter general al Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals.

a) Tenir ciutadania espanyola d'acord amb la legislació vigent.

b) Haver complert els 18 anys i no passar l'edat màxima de jubilació forçosa.

c) Complir les condicions exigides per exercir les funcions encomanades d'acord amb el que determina la Llei 16/1991, de 10 de juliol i les disposicions que la despleguin i el Reglament dels cossos de Policia Local.

d) Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o una altra d'equivalent o superior.

El diploma acreditatiu de la titulació acadèmica exigida pot ser substituït pel document acreditatiu d'haver abonat la taxa acreditada per a la seva expedició.

e) No patir cap malaltia ni estat afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.

f) No haver tingut condemna per cap delicte. No tenir inhabilitació per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació sempre que l'aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.

g) Estar en possessió del permís de conduir classe B i A.

h) Comprometre's a portar armes, que es prendrà mitjançant declaració jurada.

i) Tenir la capacitació i posseir el grau de coneixements de la llengua catalana, exigit, que ha de ser el nivell intermedi B2, d'acord amb el que s'estableix a l'article 16.2 a) del Decret 233/2002, de 25 de setembre.

Els aspirants han de lliurar dins el termini de presentació de sol·licituds una fotocòpia de la documentació acreditativa d'estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana del nivell intermedi de català (B2) corresponent, exigit per la Secretaria de Política Lingüística o dels reconeguts per aquesta com a equivalents o superior.

Els aspirants que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana exigit hauran de superar una prova específica de coneixements de llengua catalana, amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d'apte/a o no apte/a.

j) Ser funcionari/ària de carrera de cossos de policia local de la resta de municipis de Catalunya.

k) Acreditar més de dos anys d'antiguitat com a funcionari o funcionària de carrera en la mateixa categoria, o si es cau, en una categoria equiparada a la que és objecte d'aquesta convocatòria.

l) Tenir superat el Curs de Formació Bàsica d'agent que imparteix l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya o equivalent.

No podran prendre part en aquest concurs el personal funcionari que es trobi en alguna de les situacions administratives següents:

a) Els suspesos, mentre duri la situació de suspensió de funcions

b) Els traslladats de llocs de treball i els destituïts de càrrecs de comandaments com a conseqüència d'un expedients disciplinari, mentre durin els efectes de la sanció.

c) Els que ocupin un lloc de treball subjecte a un període especial de permanència mínima.

Caldrà que l'aspirant acrediti que no es troba en cap d'aquestes situacions mitjançant certificat de l'Ajuntament on presti servei.

Els requisits establerts prèviament s'han de complir amb referència a la data de finalització del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds de participació a la convocatòria i s'han de mantenir durant tot el procés.

 

3. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES

3.1. Les persones que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran de presentar:

1. Una sol·licitud de participació en model normalitzat adreçada a l'alcalde.

2. L'annex 1 de "Declaració responsable" que s'aprova conjuntament amb aquestes bases.

La sol·licitud s'haurà de presentar en model normalitzat, disponible a la pàgina web de l'Ajuntament (www.ajllavaneres.cat) i a les oficines municipals, i es podrà presentar, preferentment, de forma telemàtica i també presencialment al Registre General de l'Ajuntament (Plaça de la Vila, 1), en horaris d'oficina, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores, en el termini de 20 dies hàbils, comptats a partir del'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al BOE.

Les instàncies també es podran presentar al registre de qualsevol administració pública que integra el sector públic, a les oficines de Correus mitjançant correu administratiu, a les representacions diplomàtiques o oficines consulars d'Espanya a l'estranger, a les oficines d'assistència en matèria de registres i en qualsevol altre que estableixin les disposicions vigents.

En cas que s'opti per presentar la sol·licitud en altres registres públics o a les oficines de correus, s'haurà de trametre via correu electrònic (rrhh@ajllavaneres.cat), còpia de la sol·licitud degudament registrada o segellada, com a màxim el dia següent al de finalització del termini de presentació d'instàncies.

3.2. Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent.

3.3. Per ser admès/sa a les proves selectives els/les aspirants han de presentar juntament amb els dos documents establerts al punt 3.1 d'aquesta base, la següent documentació:

a) Fotocòpia del DNI

b) Fotocòpia del certificat acreditatiu de coneixements de llengua catalana establert a la base 2i)

c) Fotocòpia del títol acadèmic exigit a les base 2d)

d) Fotocòpia del Carnet de conduir exigit a les base 2g).

e) Currículum vitae de l'aspirant.

f) Fotocòpia d'un certificat de la condició de funcionari/a de carrera i de serveis prestats de l'administració d'origen on s'acrediti més de dos anys d'antiguitat com a funcionari o funcionària de carrera en la mateixa categoria, o si es cau, en una categoria equiparada a la que és objecte d'aquesta convocatòria

g) Fotocòpia de l'acreditació de la superació del Curs de Formació Bàsica d'agent que imparteix l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

h) Certificat de l'Ajuntament on presti servei acreditant que no es troba en cap situació administrativa enumerada a la base 2a.

i) Els requisits c), e), f) i h), de la base segona, s'acreditaran mitjançant declaració jurada segons model adjunt a les bases (Annex 1).

 

4. ADMISSIÓ DELS/DE LES ASPIRANTS

4.1. Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el Regidor Delegat de Recursos Humans dictarà una resolució en el termini màxim d'un mes, en el qual es declararà aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos, així com el dia, l'hora i el lloc de començament de les proves i, si s'escau la composició del òrgans de selecció.

4.2. Aquesta resolució serà publicada a la web municipal. Es concedirà un període de deu dies hàbils per a esmenes i possibles reclamacions. Les possibles reclamacions s'han de resoldre en els 30 dies següents a la finalització del termini per a la seva presentació.

Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat resolució, les reclamacions s'entenen desestimades i la resolució provisional, s'eleva a definitiva.

 

5. COMISSIÓ DE VALORACIÓ

La Comissió de Valoració estarà composada per:

President Titular: Secretari general de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Suplent: TAG de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Vocal Titular: Caporal Cap de la Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres.

Vocal Suplent: Caporal de la Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres.

Vocal Titular: Caporal Sots-Cap de la Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres.

Vocal Suplent: Agent de la Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres.

Vocal Titular: Persona proposada per la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals.

Vocal Suplent: Persona proposada per la Direcció General de Coordinació de les Policies Locals.

Vocal Titular: Persona proposada per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Vocal Suplent: Persona proposada per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Secretari/ària Titular: Auxiliar Administrativa de Secretaria (que actuarà com a secretàri/a amb veu i sense vot).

Suplent: Auxiliar Administrativa de la Corporació (que actuarà amb veu i sense vot)

La designació dels membres de la Comissió inclourà la dels respectius suplents.

La Comissió podrà disposar la incorporació a les seves tasques d'assessors especialistes per a totes o algunes de les proves o exercicis d'acord amb les respectives especialitats tècniques. Aquests assessors es limitaran a valorar l'exercici corresponent a les seves especialitats tècniques i col·laboraran amb l'òrgan de selecció exclusivament basant-se en aquestes. Actuaran amb veu però sense vot per debatre les sessions del Tribunal.

Els membres de la Comissió hauran de tenir una titulació igual o superior a l' exigida per a les places o llocs de treball objecte de la convocatòria.

La Comissió no pot constituir-se ni actuar sense l'assistència de la meitat més un dels seus membres, bé siguin titulars, bé suplents i, en tot cas, del president o presidenta i del secretari o secretària o de les persones que les substitueixin. Les decisions s'han d'adoptar per majoria dels seus membres.

Els membres de la Comissió de Valoració hauran d'abstenir-se d'intervenir, quan concorrin les circumstàncies que preveu l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic. Igualment les persones participants podran recusar els membres de la Comissió de Valoració quan concorrin les circumstàncies previstes per l'article 24 de la mateixa llei. Tanmateix d'acord amb el que determina l'article 8 del Decret 233/2002, de 25 de setembre no podran formar part dels tribunals qualificadors els funcionaris/àries que han impartit cursos o treballs per a la preparació d'aspirants a proves selectives els dos anys anterior a la publicació de les convocatòries corresponents.

La Comissió està facultat per resoldre els dubtes o les discrepàncies que s'originin durant el desenvolupament del procés de selecció.

 

6. PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

De conformitat amb l'art. 50.1 del Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals, el procediment selectiu d'accés a les escales i categories consta de tres fases:

- Primera fase: oposició

- Segona fase: concurs (valoració mèrits)

- Tercera fase: prova mèdica

A la segona fase només accediran els aspirants que hagin superat la primera. Un cop s'hagi fet públic al web municipal els resultats de la primera fase (oposició) els aspirants que l'hagin superat disposaran de 5 dies hàbils per presentar la documentació acreditativa dels mèrits corresponents i de l'experiència laboral.

A la tercera fase només accediran els aspirants que hagin quedat en primer i segon lloc. Les persones que siguin proposades per la Comissió per ocupar les places objecte de la convocatòria, i constarà d'una prova mèdica per descartar l'existència d'exclusions mèdiques.

 

7. PRIMERA FASE: OPOSICIÓ

La fase d'oposició constarà de cinc proves de caràcter obligatori i eliminatori consistents en una prova de coneixements de llengua catalana, prova de coneixements professionals, proves d'aptitud física, proves psictotècniques i una entrevista personal.

La Comissió de Valoració resta facultada per determinar l'ordre de realització de les diferents proves i la realització de més d'una prova el mateix dia.

Quedaran eliminats/des els/les aspirants que siguin considerats "no aptes" en els exercicis en què s'estableixi aquesta qualificació.

En el cas que el dia i l'hora de realització de les proves del procés selectiu alguna de les dones aspirants estigui hospitalitzada per embaràs de risc, causa de part o pels dies immediatament posteriors a aquest, el Tribunal articularà els mecanismes necessaris per tal de possibilitar-li la realització de la prova o les proves al recinte hospitalari on es trobi, dins el límit territorial de la comarca del Maresme, sempre que sigui factible que aquesta execució es dugui a terme el mateix dia i hora en què ho facin la resta de persones aspirants convocades.

Per tal que el Tribunal habiliti aquest dispositiu, les persones aspirants que prevegin trobar-se el dia o dies de realització de les dites proves en la situació esmentada al paràgraf anterior, hauran d'informar del seu estat al Tribunal mitjançant un correu electrònic enviat a l'adreça (rrhh@ajllavaneres.cat) indicant a l'assumpte: "Aspirant en previsió de part". En aquest correu hauran d'especificar les seves dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte), així com la data i l'hospital previst per al part.

El termini establert per formalitzar aquesta petició és de 5 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la data de realització de la prova corresponent.

Igualment, en el cas que alguna de les dones aspirants sigui mare lactant i consideri que la realització d'alguna de les proves li coincidirà amb la lactància del seu nadó, haurà de comunicar-ho a l'adreça electrònica (rrhh@ajllavaneres.cat) indicant a l'assumpte: "Aspirant amb nadó lactant". En aquest correu hauran d'especificar les seves dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte).

El termini establert per formalitzar aquesta petició és de 5 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la data de realització de la prova corresponent.

En relació amb les proves d'aptitud física, les aspirants que el dia de la prova estiguin embarassades o no hagin complert les 16 setmanes des del naixement del fill o filla podran:

a) Fer la prova, prèvia presentació el dia de la seva execució d'un certificat mèdic on consti expressament que la realització de les proves d'aptitud física recollides a l'annex 1 no representa cap perill per al seu estat físic o de gestació. Aquest certificat serà obligatori i haurà d'estar emès com a màxim fins a 7 dies hàbils abans de la realització de les proves d'aptitud física.

b) Sol·licitar l'ajornament de la realització de la prova física a una data posterior a la data convocada. En aquest cas el tribunal assenyalarà una nova data que, en tot cas, haurà de ser anterior a la fase de concurs. Per fer aquesta prova s'ha de presentar igualment el certificat mèdic indicat a l'apartat anterior i amb les mateixes característiques. Les proves s'ajornaran per una sola vegada i les persones aspirants que no hi compareguin quedaran decaigudes en els seus drets i es considerarà que no han completat la fase d'oposició.

7.1 Primer exercici. Coneixement de llengües (de caràcter obligatori i eliminatori) Llengua catalana

Els aspirants que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana exigits a la base 2 hauran de superar una prova específica de coneixements de llengua catalana, amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d'apte/a o no apte/a.

D'acord amb l'establert a l'article 16.2 del Decret 233/2002, resten exempts de fer la prova de català els aspirants que en algun procés de selecció per a l'accés a la condició de funcionari públic, hagin superat una prova o un exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell o superior al nivell exigit, sempre i quan aportin la documentació que ho acrediti.

L'acreditació documental a l'efecte de l'exempció s'haurà de fer dins del termini de presentació de sol·licituds.

7.2 Segon exercici. Prova de coneixements professionals.

Aquest exercici consistirà en redactar per escrit les actuacions que portaria a terme l'aspirant davant d'un o més casos pràctics plantejats per la Comissió de Valoració.

Es valoraran els raonaments i les decisions que prengui l'aspirant, tenint en compte la categoria d'agent i els coneixements del territori, de la cultura del municipi i de la legislació vigent.

Es puntuarà amb un màxim de 10 punts, essent necessari per superar l'exercici obtenir com a mínim 5 punts.

7.3. Tercer exercici. Proves físiques.

Aquesta prova consisteix en la realització dels exercicis físics següents:

- Llançament de pilota medicinal.

- Salt de potència de cames.

- Cursa de llançadora.

A l'annex 2 de la convocatòria s'especifiquen la descripció, les normes, la valoració i els barems de cada exercici físic.

Per a la realització d'aquesta prova les persones aspirants hauran de lliurar al tribunal qualificador un certificat mèdic oficial en el qual es faci constar que reuneixen les condicions físiques necessàries per a portar-les a terme, emès dins els tres mesos anteriors a la data de realització de la prova. La no presentació del certificat comporta l'exclusió automàtica de la convocatòria.

Les persones participants no podran provar cap element o material abans de fer els exercicis físics.

Quan es consideri oportú i de forma aleatòria, el tribunal qualificador podrà realitzar les proves de consum de substàncies o de grups farmacològics prohibits, d'estimulants o de qualsevol altre tipus de dopatge destinat a augmentar la capacitat física o a modificar els resultats de la prova segons les normes del Consell Superior d'Esports.

El fet de donar positiu en alguna d'aquestes substàncies o de negar-se a sotmetre's a aquestes proves comporta l'exclusió automàtica de la convocatòria.

Les persones participants han de realitzar els tres exercicis físics. En cadascun d'ells no poden obtenir un zero de puntuació d'acord el barem establert a l'annex 2, si fan un zero seran excloses de la convocatòria.

La puntuació màxima que es pot assolir en els exercicis de llançament de pilota medicinal i del salt de potencia de cames és de 1,25 punts per cadascun d'ells, i de 2,50 punts a la cursa llançadora.

La puntuació final dels tres exercicis s'obté amb la suma de puntuació de cadascun d'ells, d'acord amb el barem de l'annex 2.

Qualificació de la prova: la puntuació final de la prova d'aptitud física és de 0 a 5 punts. No superen la prova i seran excloses de la convocatòria, les persones aspirants que no obtinguin una puntuació final mínima de 2,5 punts, o si han obtingut un zero en algun dels tres exercicis."

7.4 Quart exercici. Prova psicotècnica.

Exercici. Psicotècnic. Prova de caràcter obligatori i eliminatori.

Les proves psicotècniques han de contenir, com a mínim, proves aptitudinals i proves de personalitat amb la finalitat d'acreditar les habilitats de lideratge, d'influència en el grup i d'altres factors considerats pertinents per al lloc de treball. La qualificació d'aquesta prova serà la mitjana de la puntuació aconseguida en els tests que seran valorats cadascun d'ells de 0 a 10 punts. Per superar-la cal obtenir una qualificació igual i superior a 5 punts. En aquest sentit per tal de calcular la mitjana haurà d'obtenir una puntuació igual o superior a 3 punts en cadascun dels tests; en cas contrari, restarà exclosa del procés de selecció

Totes les proves aplicades han de ser formades per bateries de tests objectius que compleixin els requisits de validesa i fiabilitat i hagin estat baremats, estandarditzats i tipificats en una àmplia mostra de població que permeti garantir la confiança en els resultats obtinguts.

Aquestes proves poden completar-se amb una entrevista personal en aquells casos en què ho decideixi el tribunal, per tal d'integrar tots els elements explorats anteriorment. En aquest cas, a les entrevistes hi ha de ser present, com a mínim, un membre del tribunal.

En la prova psicotècnica, es tindran en compte les pautes previstes a la Resolució INT/2403/2015, de 2 d'octubre.

La falsedat demostrada en les respostes comporta l'eliminació de l'aspirant.

7.5 Cinquè exercici. Entrevista personal. Prova de caràcter obligatoris i eliminatori

Entrevista personal.

El tribunal convocarà als aspirants per la realització d'una entrevista personal, que versarà sobre la seva trajectòria professional i acadèmica i les seves aptituds i actituds en relació amb el lloc de treball a ocupar.

Aquesta prova es valorarà de 0 a 10 punts. Quedaran excloses del procés selectiu aquelles persones que no obtinguin una puntuació de 5 o superior en aquesta prova.

Per a la celebració i avaluació de la prova psicotècnica i de l'entrevista personal, la comissió de valoració comptarà amb l'assistència tècnica de personal extern qualificat.

 

8. SEGON FASE: VALORACIÓ DE MÈRITS

8.1. Experiència professional (màxim 3,0 punts)

Per serveis prestats com a agent de policia local a raó de 0,15 punts per mes complet de treball.

No computarà el temps exigit com a requisit a la base 2 k)

8.2. Titulacions acadèmiques (màxim 1 punt)

· Diplomatura universitària , grau o equivalent: 0,50 punts.

· Llicenciatura universitària: 1 punt.

En aquest apartat només podrà puntuar una titulació.

8.3. Formació professional (màxim 2,0 punts)

· Per cada curs de formació o perfeccionament organitzat o reconegut per l'Escola de Policia de Catalunya, l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, l'Institut Nacional d'Administració Pública de Catalunya, la Diputació de Barcelona o Centres oficials especialitzats en matèria de prevenció de riscos sobre matèries directament relacionades amb la funció.

- Cursos de durada inferior a 25 hores, 0,15 punts per curs.

- Cursos de 26 a 50 hores, 0,25 punts per curs.

- Cursos de 51 a 100 hores, 0,40 punts per curs.

- Cursos de més de 100 hores, 0,50 punts per curs.

- Cursos de més de 250 hores, 1 punt per curs.

Els aspirants han d'acreditar documentalment la durada en hores dels cursos al·legats. Si no s'indiquen el nombre d'hores, els cursos no seran objecte de valoració i s'assignaran zero punts.

Per altres cursos o seminaris relacionats amb la professió, realitzats en entitats diferents a les exposades en anteriorment, es valoraran en relació a 0,10 punts per curs, fins a un màxim d'0,50 punts.

Només es tindran en compte els cursos realitzats els darrers 10 anys (es prendrà com a data de referència l'últim dia de presentació d'instàncies) i en aquelles matèries que estiguin directament relacionades am les funcions del lloc de treball.

8.4. Recompenses i distincions (1 punt)

Les recompenses i distincions pròpies dels cossos de policia o de la resta de forces i cossos de seguretat es valoraran quan siguin rellevants en relació amb les funcions de la categoria corresponent, fins a un màxim de 1 punt.

8.5. Nivell de coneixement de la llengua catalana (1 punt)

Es valorarà el nivell de coneixement que sigui superior a l'exigit per ingressar en la corresponent categoria objecte de convocatòria, fins a un màxim de 1 punt.

- Nivell C1: 0,50 punts

- Nivell C2: 1 puntuació

En aquest apartat només podrà puntuar una titulació.

La puntuació màxima en la fase de concurs serà de 8 punts.

La valoració dels serveis prestats efectius en l'àmbit d'una administració pública en virtut d'un nomenament, es farà a través de la certificació emesa per l'Administració competent, on haurà de constar el període concret de prestació dels serveis.

- Pel que fa a la valoració dels mèrits acadèmics, només tenen validesa els títols, certificats, diplomes i altres documents expedits per organismes oficials, qualsevol de les administracions públiques, col·legis professionals o per centres d'ensenyaments oficials autoritzats.

- Els diplomes acreditatius de titulacions acadèmiques poden ser substituïts pel document acreditatiu d'haver abonat la taxa acadèmica oficial establerta per a la seva expedició.

 

9. - LLISTA DE PERSONES APROVADES, PRESENTACIÓ DE DOCUMENTS I NOMENAMENT

Un cop finalitzada la qualificació dels aspirants, el tribunal farà pública a la web municipal de la corporació la relació de persones aprovades per ordre de puntuació final. Contra aquest resultat es pot interposar recurs d'alçada davant el president de la corporació en el termini i amb l' efecte que estableix l'article 122 de la Llei 39/2015.

En cas d'empat, l'ordre s'establirà atenent, en primer lloc a la persona que hagi obtingut més punts en la prova de coneixements professionals.

El nombre de personal proposat per la Comisió de Valoració no pot, excedir el nombre de places ofertades.

A la vista de la proposta de la Comissió i de la documentació presentada per l'aspirant, sempre que siguin conformes al que disposen aquestes bases, el president de la Corporació resoldrà motivadament el procés selectiu nomenant, segons s'escaigui l'aspirant aprovat.

 

10.- TERCERA FASE

A aquesta fase només accedirà la persona candidata que havent superat la primera fase (oposició), i un cop valorada la segona fase (mèrits), sigui proposada per la Comissió per ocupar la plaça objecte de la convocatòria.

Constarà d'una prova de caràcter obligatori i eliminatori, consistent en proves mèdiques per descartar l'existència d'exclusions mèdiques.

10.1. Proves mèdiques:

Les persones proposades per la Comissió, previ al seu nomenament, seran convocades per sotmetre's a un reconeixement mèdic realitzat pel personal facultatiu que es determini i amb l'objectiu de comprovar que no es dóna cap de les exclusions mèdiques que figuren a l'Annex 3 d'aquestes bases.

El resultat d'aquesta prova serà un informe emès pels facultatius que qualificarà la persona aspirant com apta o no apta. En el cas que la persona fos declarada no apta, s'avisarà la següent persona per ordre de puntuació.

La persona candidata proposada i que sigui declarada apta a la prova mèdica serà proposada per al seu nomenament com a personal funcionari de carrera.

Aquests nomenament serà notificat a la persona interessada i publicat al Butlletí oficial de la Província.

En el cas que algun aspirant no superi la prova mèdica la Comissió cridarà al següent de la llista que hagi superat les proves anteriors per tal que la realitzi.

 

11. INCOMPATIBILITATS

En l'exercici de la funció pública atribuïda a la plaça a la qual ha estat destinat/ada, serà aplicable al/a la funcionari/ària, la normativa vigent sobre el règim d'incompatibilitats en el sector públic, en compliment de la qual la persona aspirant, abans d'incorporar-se al servei de la corporació, ha d'efectuar una declaració d'activitats.

 

12. INCIDÈNCIES

Mentre estigui constituït, la Comissió de Valoració està facultada per resoldre els dubtes que sorgeixin en l'aplicació d'aquestes bases i podrà adoptar els acords que corresponguin en tots els supòsits no previstos en elles, per tal de facilitar el desenvolupament normal del procés selectiu. Abans de la constitució de la Comissió i després que aquesta hagi efectuat la seva proposta, aquesta facultat correspondrà a l'Alcaldia o al Regidor Delegat de Recursos Humans.

 

13. RÈGIM D'IMPUGNACIONS I AL.LEGACIONS

1. Contra l'acord d'aprovació d'aquestes bases generals i la convocatòria, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la seva publicació íntegra al BOPB, davant la sala d'aquesta jurisdicció del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, de conformitat amb l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que ha pres l'acord en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació al BOPB, segons el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre. En aquest cas, no es podrà interposar recurs jurisdiccional fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació tàcita del recurs de reposició interposat.

Tot això sense perjudici d'interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

2. Contra les resolucions definitives del president de la Corporació, durant la tramitació del procés selectiu, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposició dins el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació o notificació, o directament recurs contenciós administratiu davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva publicació a tauler d'anuncis de la Corporació.

3. Contra els actes de tràmit del tribunal de selecció que decideixin directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinin la impossibilitat de continuar en el procés selectiu i produeixin indefensió o perjudici irreparable a drets o interessos legítims, les persones interessades podran interposar recurs d'alçada davant l'alcaldia, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació a tauler d'anuncis de la corporació.

Contra la resta d'actes de tràmit del tribunal, els aspirants al llarg del procés selectiu, podran formular les al·legacions que estimin pertinents per a la seva consideració en el moment de fer-se pública la puntuació final del procés selectiu.

4. Per la mera concurrència als processos selectius s'entén que l'aspirant accepta íntegrament aquestes bases, tret que, prèviament, hagi exercit el seu dret a impugnar-les.

 

14. DRET SUPLETORI

En tot allò no previst en les Bases serà d'aplicació la Llei orgànica 2/1986, de 13 de març, de forces i cossos de seguretat de l'Estat, la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya, el Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals.

El Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

La Llei 7/1985,d e 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

El Reial Decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de lesdisposicions legals vigents en matèria de règim local.

El Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

El Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals de Catalunya.

La Llei 39/2015, d'1 d'octubre de 2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Sant Andreu de Llavaneres, a data de la signatura electrònica.

 

Anabel Martínez Bautista

LA REGIDORA-DELEGADA DE RECURSOS HUMANS

 

 

ANNEX 1 - DECLARACIÓ JURADA

 

PROCÉS AGENT DE POLICIA LOCAL- CONCURS MOBILITAT INTERADMINISTRATIVA

 

Jo (...), amb DNI (...) i d'acord amb la clàusula segona de les bases de convocatòria per a l'accés, mitjançant mobilitat interadministrativa de dues places d'agent de la Policia Local.

 

AUTORITZO a l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres al tractament de les meves dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part a la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb el Reglament general de protecció de dades de la UE (Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en relació al tractament de les dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i la resta de normativa vigent.

AUTORITZO a l'Ajuntament Sant Andreu de Llavaneres de per tal em pugui enviar notificacions electròniques quan així sigui necessari pel desenvolupament del procés selectiu.

DECLARO, d'acord amb la clàusula segona de les bases i els apartats que s'indiquen:

c) Complir les condicions exigides per exercir les funcions encomanades d'acord amb el que determina la Llei 16/1991, de 10 de juliol i les disposicions que la despleguin i el Reglament dels cossos de Policia Local.

e) No patir cap malaltia ni estat afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.

f) No haver tingut condemna per cap delicte. No tenir inhabilitació per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació sempre que l'aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.

h) Compromís de portar armes, que es prendrà mitjançant declaració jurada.

 

I perquè consti als efectes oportuns on corresponguin, firmo la present.

 

Sant Andreu de Llavaneres, (...) de (...) de 2023

 

 

ANNEX 2: PROVES FÍSIQUES

 

Descripció dels tres exercicis físics:

 

1) LLANÇAMENT DE PILOTA MEDICINAL

- POSICIÓ INICIAL: la persona aspirant es col·locarà dempeus, darrere la línia de llançament, sense trepitjar-la en cap moment, amb els peus amb una obertura aproximada a l'amplada de les espatlles. El cos estarà col·locat en direcció a la zona de caiguda i amb la pilota medicinal agafada amb ambdues mans simètricament.

- DESENVOLUPAMENT DE L'EXERCICI: des de la posició inicial, al senyal de la persona que avalua, el subjecte elevarà, amb ambdues mans, la pilota per sobre i per darrere del cap i simultàniament podrà estirar el tronc, flexionar els braços i les cames, aixecant els talons però sense desenganxar les puntes del peu del terra, i sense saltar durant el llançament.

A partir d'aquí, es farà un llançament explosiu i potent cap endavant amb l'objectiu de desplaçar la pilota medicinal de 3 kg, tan lluny com sigui possible.

No es permet en cap cas fer passos previs al llançament. Per efectuar un llançament la persona que fa l'exercici no pot estar-hi més de 30 segons. Per fer aquest exercici es permet l'ús de faixes o cinturons.

- VALORACIÓ: la persona aspirant podrà fer dos intents consecutius. Es comptabilitzarà la millor marca dels dos intents efectuats. Es mesura, en centímetres, des de la part exterior de la línia de llançament fins al punt d'impacte de la pilota al terra.

La persona que hagi llençat no podrà desplaçar-se més enllà de la línia del llançament. Si ho fa, el llançament es considerarà nul, i no es podrà tornar a repetir. La puntuació de l'exercici es farà d'acord amb el barem establert en el punt 4.

 

2) SALT DE POTENCIA DE CAMES

- POSICIÓ INICIAL: la persona aspirant situa les puntes dels peus darrere de la línia de batuda.

- DESENVOLUPAMENT DE L'EXERCICI: la persona aspirant podrà inclinar el tronc, flexionar les cames i balancejar els braços però no els peus abans de l'execució del salt. Quan l'indiqui la persona controladora ha de saltar simultàniament amb els peus tan lluny com pugui endavant.

Per efectuar un salt la persona que fa l'exercici no pot estar-hi més de 30 segons.

- VALORACIÓ: la persona aspirant podrà fer dos intents consecutius. Es comptabilitzarà la millor marca dels dos intents efectuats. Es mesura en centímetres, des de la part de darrere de la línia de batuda fins al punt més endarrerit de contacte amb el terra de qui hagi efectuat el salt, ja sigui la part posterior de les seves pròpies sabates com d'una part del seu cos.

La puntuació de l'exercici es farà d'acord amb el barem establert en el punt 4.

 

3) CURSA DE LLANÇADORA (Course Navette)

- POSICIÓ INICIAL: la persona participant se situa darrere d'una de les dues línies paral·leles pintades a terra i distants entre elles 20 metres.

- DESENVOLUPAMENT DE L'EXERCICI:

a) Quan senti el senyal sonor d'inici de l'exercici, ha de córrer cap a l'altra línia, fins a trepitjar-la, i ha d'esperar a tornar a sentir un altre senyal sonor.

b) Cada senyal sonor indica que s'ha d'iniciar el desplaçament cap a la línia contrària, intentant seguir el ritme, que és progressivament (cada minut) més ràpid al llarg de l'exercici.

c) Ha de repetir constantment aquest cicle d'anada i tornada fins que no sigui capaç de trepitjar la línia en sentir el senyal sonor, moment en el qual s'acaba l'exercici.

d) La línia s'ha de trepitjar abans o en el moment que se senti el senyal sonor.

e) La persona participant no pot córrer cap a la línia contrària fins que no hagi sentit el senyal.

f) La persona participant no pot fer girs circulars, ha de pivotar.

- VALORACIÓ: Se'n fa un sol intent. S'anotarà la darrera recta completada, el número de l'últim període o palier anunciat pel magnetòfon o aparell emissor de sons enregistrats, ja sigui per abandonament voluntari de l'exercici o per indicació de les persones controladores si no pot seguir el ritme imposat en aquell moment de la cursa. La puntuació de l'exercici es farà d'acord amb el barem establert en el punt 4.

S'aplicarà la correcció de la puntuació per trams d'edat a les persones aspirants.

 

4) BAREM DELS EXERCICIS FÍSICS

Pilota: Llançament de pilota medicinal

Cames: Salt de potència de cames.

Cursa: Cursa llançadora (Course Navette)

 

DONES

 

PIILOTA (cm)

PUNTS

CAMES (cm)

CURSA (PERÍODES)

PUNTS

< 350

0

< 100

3

0

350 a 400

0,10

100 a 110

4

0,20

401 a 450

0,20

111 a 120

4,5

0,40

451 a 500

0,30

121 a 135

5

0,60

501 a 550

0,40

136 a 150

5,5

0,80

551 a 600

0,50

151 a 165

6

1

601 a 650

0,65

166 a 175

6,5

1,30

651 a 700

0,80

176 a 185

7

1,60

701 a 750

0,95

186 a 195

8

1,90

751 a 850

1,10

196 a 200

9

2,20

> 850

1,25

>200

10

2,50

 

 

HOMES

 

PIILOTA (cm)

PUNTS

CAMES (cm)

CURSA (PERÍODES)

PUNTS

< 500

0

< 145

<4

0

500 a 550

0,10

145 a 155

4,5

0,20

551 a 600

0,20

156 a 165

5

0,40

601 a 650

0,30

166 a 180

5,5

0,60

651 a 700

0,40

181 a 195

6

0,80

701 a 750

0,50

196 a 210

6,5

1

751 a 800

0,65

211 a 220

7

1,30

801 a 850

0,80

221 a 230

7,5

1,60

851 a 900

0,95

231 a 240

8

1,90

901 a 1000

1,10

241 a 245

9

2,20

> 1000

1,25

>245

10

2,50

 

 

CORRECCIÓ DE LA PUNTUACIÓ SEGONS L'EDAT DE LES PERSONES ASPIRANTS

S'afegirà a la puntuació obtinguda de la suma dels tres exercicis el factor de correcció següent, segons el tram d'edat de cada persona aspirant:

 

De 18 a 29 anys

0

De 30 a 40 anys

+0,50

De + 40 anys

+0,65

 

 

ANNEX 3 - QUADRE D'EXCLUSIONS MÈDIQUES

 

I. ANTROPOMETRIA:

 

—1 La dinamometria, amb l'estenòmetre de Blok, inferior a les 30 divisions en la mà dominant i a les 25 divisions en la mà no dominant, pel que fa als homes; i inferior a les 25 i 20 divisions, respectivament, en les mans dominant i no dominant, pel que fa a les dones.

 

—2 La capacitat vital, obtinguda amb l'espiròmetre, inferior als 3,5, litres en els homes, i als 3 litres en les dones.

 

 

II. MALALTIES, LESIONS I DEFECTES FÍSICS:

 

—1 Aparell circulatori

1.1 Insuficiència cardíaca en totes les seves possibles manifestacions, independentment de la seva causa.

1.2 Malformacions de cor o de grans vasos.

1.3 Lesions adquirides de cor o de grans vasos.

1.4 Trastorns de la conducció i del ritme cardíac.

1.5 Insuficiència coronària.

1.6 Pericarditis activa o residual.

1.7 Insuficiència arterial perifèrica.

1.8 Insuficiència venosa perifèrica.

1.9 Malformacions arteriovenoses. Shunt i aneurismes arterials. Linfedema.

1.10 Hipertensió arterial. Hipotensió simptomàtica.

 

—2 Aparell respiratori

2.1 Malalties respiratòries amb repercussió permanent o ocasional en la funció respiratòria.

2.2 Malformacions o lesions de les vies respiratòries altes o baixes, parènquima, pulmó, pleures o tòrax.

 

—3 Aparell genitourinari

3.1 Malformacions o lesions del tracte genitourinari.

3.2 Disfuncions urogenitals cròniques.

3.3 Nefropaties de qualsevol etiologia. Insuficiència renal. Hidronefrosi.

3.4 Litiasi del tracte urinari crònica.

3.5 Prolapse genital.

 

—4 Aparell digestiu

4.1 Malformacions o lesions de l'aparell digestiu, inclosos el fetge, les vies biliars, el pàncrees exocrí i les glàndules salivals.

4.2 Disfuncions que comprometin la masticació, la deglució, la digestió o l'excreció.

4.3 Hèrnies i eventracions no tractades o recidivants.

4.4 Úlcera gastroduodenal.

4.5, Hepatopaties (inclouen alteracions metabòliques).

4.6 Malaltia inflamatòria crònica intestinal i síndrome de mala absorció.

4.7 Pancreopaties cròniques o recidivants.

 

—5 Sistema hematopoètic: hemopaties que a judici del tribunal limitin l'exercici de la funció policial.

 

—6 Aparell locomotor

6.1 Malformacions o lesions que incapacitin, limitin o comprometin el lliure moviment de qualsevol articulació o que puguin disminuir la força i l'agilitat de les extremitats, el tronc o el coll, o la seva repercussió estàtica.

6.2 Qualsevol altre procés de l'aparell locomotor que a judici del tribunal dificulti l'exercici de les funcions policials.

 

—7 Trastorns psiquiàtrics i sistema nerviós

7.1 Qualsevol tipus de psicosi o trastorn afectiu, neuròtic o de personalitat que afecti un adequat comportament social i laboral.

7.2 Retard mental, trastorn del desenvolupament psicològic o trastorn mental orgànic que incapaciti per a les funcions pròpies del lloc al qual aspira.

7.3 Trastorns mentals i del comportament causats per consum de substàncies psicotròpiques.

7.4 Símptomes i/o signes clínics biològics indicadors d'intoxicació exògena (detecció de metabòlits de drogues d'abús en l'orina).

7.5 Epilèpsia i/o antecedents seus. Convulsions sense filiar.

7.6 Malformacions o lesions del sistema nerviós central o perifèric.

7.7 Síndromes vertiginoses de qualsevol etiologia.

7.8 Tremolor. Tics o espasmes.

7.9 Trastorns de la son.

 

—8 Glàndules endocrines

8.1 Malformacions o disfuncions de les glàndules endocrines o mixtes.

8.2 Diabetis mellitus.

 

—9 Infeccions: qualsevol malaltia infectocontagiosa (vírica, bacteriana, micòtica oparasitària).

 

—10 Òrgans dels sentits

10.1 Lesions que puguin donar trastorns de la sensibilitat epicrítica o protopàtica o del funcionalisme neuromotor.

10.2 Agudesa visual monocular sense correcció inferior a 4/10.

10.3 Queratotomia radial.

10.4 Despreniment de retina.

10.5 Estrabisme manifest i no corregit.

10.6 Hemianòpsies o reduccions manifestes del camp visual.

10.7 Discromatòpsies.

10.8 Glaucoma.

10.9 Qualsevol altre procés patològic que, segons el parer dels facultatius que realitzin la prova, dificulti de manera important l'agudesa visual.

10.10 Agudesa auditiva que suposi una pèrdua entre 1.000 i 3.000 Hz a 35 dB o de 4.000Hz a 45 dB.

10.11 Malformacions o lesions de l'oïda interna, mitjana o externa, que en comprometin el bon funcionament o en determinin afeccions cròniques.

10.12 Malformacions o lesions dels òrgans de la fonació (llavis, paladar, boca, cordes vocals, etc.) que comprometin la funció fonatòria normal.

10.13 Trastorns en la parla. Quequesa.

 

—11 Pell, fàneres i glàndules exocrines

11.1 Malformacions, tumoracions i lesions de la pell i les fàneres que puguin comprometre la funció policial.

11.2 Cicatrius que per la seva extensió, profunditat o estètica puguin comprometre la funció policial o facilitar la identificació.

11.3 Disfuncions de les glàndules exocrines que comportin compromís per a la funció policial.

11.4 Dermatosis generalitzades. Èczemes o psoriasis.

11.5 Tatuatges que siguin visibles amb la uniformitat reglamentària, que siguin contraris al principis i valors continguts en el Codi d'Ètica de la Policia de Catalunya, aprovat per Acord de Govern 25/2015, de 24 de febrer.

11.6 Altres alteracions dermatològiques que a judici del tribunal limitin o dificultin l'exercici de la funció policial.

 

—12 Altres

12.1 Processos neoplàsics.

12.2 Processos hereditaris amb repercussió permanent sobre funcions orgàniques

12.3 Malalties autoimmunes.

12.4 Diàtesi al·lèrgica.

12.5 Qualsevol afecció, lesió o disfunció que segons el criteri facultatiu pugui comprometre la funció policial.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7942 {"title":"Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres - Administración local (DOGC nº 2023-8993)","published_date":"2023-09-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7942"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres,DOGC,DOGC 2023 nº 8993 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-04/7942-ayuntamiento-sant-andreu-llavaneres-administracion-local-dogc-n-2023-8993 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.