Ayuntamiento de Badalona - Administración local (DOGC nº 2023-8992)

ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva de la Memoria valorada para la adecuación interior y las instalaciones de los suministros básicos de la masía de Can Bofí Vell.

En data 8 de maig de 2023, mitjançant resolució núm.2023004831 de la 2a Tinenta d'Alcaldia i Regidora de l'Àmbit d'Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030 es va aprovar inicialment, amb condicions i recomanacions, la «Memòria valorada per l'adequació interior i les instal·lacions dels subministraments bàsics de la masia de Can Bofí Vell» redactada per l'arquitecte Sr. Roger Ayza Samsó, de l'empresa municipal Ens de Gestió Urbanística SA (ENGESTUR S.A).

L'anunci relatiu a tràmit d'informació pública del projecte va ésser publicat a l'E-Tauler i al BOPB en dates 17 de maig de 2023 i 22 de maig de 2023 respectivament i va ser exposat durant 30 DIES hàbils des de la seva publicació, és a dir, fins el 3 de Juliol de 2023.

Així mateix, la documentació tècnica del projecte aprovat ha estat disponible en la web municipal a través de l'enllaç següent: http://projectesurbanisme.badalona.cat

- Durant aquest període reglamentari no consta que s'hagi presentat cap reclamació ni al·legació en contra del Projecte, d'acord amb l'informe emès per la cap del Departament d'Atenció ciutadana de data 19 de juliol de 2023.

Per tant, en compliment de la previsió establerta a la resolució d'aprovació inicial, el Projecte ha quedat aprovat definitivament amb efectes de data 3 de Juliol de 2023.

 

Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en via administrativa, pot interposar-se recurs potestatiu de reposició davant l'Ajuntament, en el termini d'un mes, o bé directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats del contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos. Ambdós terminis començaran a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte. No obstant això, pot interposar-se qualsevol altre recurs que s'estimi convenient.

 

Badalona, 22 d'agost de 2023

 

Remedios Hijano Cruzado

Secretària accidental (Resolució DGAL 24.4.2023)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7831 {"title":"Ayuntamiento de Badalona - Administración local (DOGC nº 2023-8992)","published_date":"2023-09-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7831"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Badalona,DOGC,DOGC 2023 nº 8992 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-01/7831-ayuntamiento-badalona-administracion-local-dogc-n-2023-8992 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.