Ayuntamiento de Santpedor - Administración local (DOGC nº 2023-8991)

ANUNCIO por el que se hace pública la convocatoria, mediante comisión de servicios, para la provisión de un puesto de trabajo de jefe/a de Área de Servicios al Territorio.

En data 25 d'agost de 2023, mitjançant Decret núm.: 2023DECR000722 l'Ajuntament de Santpedor, ha aprovat les bases i convocatòria, mitjançant comissió de serveis, del lloc de treball de Cap de l'àrea de Serveis al Territori.

Les persones interessades caldrà que presentin la seva sol·licitud per prendre part en la convocatòria en el termini de 10 dies naturals a comptar des de l'endemà de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Es presentarà preferentment en via telemàtica, però també es podrà presentar i formalitzar a través d'un dels canals següents, al registre general de l'Ajuntament o per qualsevol dels altres mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

 

CONVOCATÒRIA MITJANÇANT COMISSIÓ DE SERVEIS, DEL LLOC DE TREBALL DE CAP DE L'AREA DE SERVEIS AL TERRITORI

 

L'Ajuntament de Santpedor té la necessitat de cobrir, el lloc de treball de Cap de l'Àrea de Serveis al Territori, amb caràcter urgent i inajornable, de conformitat amb el què preveuen els articles 81 i 84 del Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sobre la mobilitat funcionarial, d'acord amb el que estableixen els articles 185 a 188 del Reglament de Personal al servei de les Entitats Locals, aprovat per Decret 214/1990, de 30 de juliol, que regulen els diversos supòsits en què es pot disposar una comissió de serveis, amb les següents característiques:

 

Nom del lloc: Cap de Serveis al Territori

Grup de classificació: grup A, subgrup A1

Nivell de Complement de Destí: 24 ( sens perjudici del CD consolidat)

Complement específic: 27.965,28 € bruts anuals. (14 pagues)

Règim: Comissió de serveis Jornada: 37'5 hores/setmana

Data inici: primera quinzena del mes d'octubre 2023

 

Requisits de participació:

Ser funcionari o funcionària de carrera amb plaça definitiva del subgrup A1.

Ser llicenciat/da o graduat/da en qualsevol àmbit propi del subgrup de classificació A1 del personal funcionari.

Ser funcionari/ària de l'administració local, autonòmica i estatal en situació de servei actiu.

 

Aspectes valorables:

Es valorarà disposar d'experiència en la mateixa categoria i funcions del lloc que es convoca.

Es valorarà tenir experiència com a comandament en algun/s àmbit/s d'especialització dels inclosos en l'Àrea de Territori.

Es valorarà especialment disposar de la titulació de Llicenciat/da en Dret així com la formació específica en l'àmbit de l'Urbanisme (Postgraus, mestratges)

Missió del lloc de treball: Coordinar i garantir l'adequat funcionament de l'Àrea, dirigint i organitzant el personal i els recursos assignats, per tal d'assolir els objectius previstos i d'acord amb les directrius emanades des de l'equip de govern.

 

Funcions bàsiques: Les pròpies de la fitxa del lloc de treball aprovada per l'Ajuntament de Santpedor

- Definir, desenvolupar i aaluar l'estratègia i objectius de gestió de Serveis territorials, d'acord amb el Pla d'Actuació Municipal.

- Impulsar, planificar i dirigir l'activitat del servei per a l'assoliment dels objectius definits.

- Dirigir, gestionar i coordinar els recursos humans, econòmics i materials assignats.

- Dirigir, coordinar i supervisar l'elaboració i execució del pressupost del servei, així com la realització de la memòria anual.

- Procedimentar i estandarditzar els processos de gestió del servei.

- Participar en totes aquelles comissions i espais de coordinació en els que estigui designat/da, aportant la informació i coneixement necessaris per a un millor funcionament de l'Ajuntament en l'àmbit de les seves competències.

- Definir i impulsar projectes i accions transversals amb altres serveis de la Corporació.

- Representar tècnicament i/o jurídicament a l'Ajuntament en totes aquelles matèries relacionades amb el seu àmbit d'actuació davant altres administracions públiques i entitats, i mantenir reunions amb elles.

- Dur a terme la gestió de les sol·licituds i el control de les subvencions destinades a la seva àrea d'adscripció.

- Organitzar i coordinar projectes i activitats en els àmbits de la seva competència.

- Redactar informes, projectes o altres estudis de caràcter tècnic /jurídic relatius als expedients i matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Atendre consultes tècniques/juríquiques relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Dur a terme el control dels serveis externs vinculats al seu àmbit de coneixement.

- Redactar projectes d'obra, de planejament, valoracions, plecs de clàusules, etc, d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Elaborar plantilles i formularis per sol·licitar ajuts, subvencions, així com formularis de llicències i comunicacions d'obres i d'altres règims d'intervenció.

- Revisar i fer el seguiment dels expedients tramitats per l'àrea.

- Adoptar en el tractament de dades de caràcter personal les mesures d'índole tècnica i organitzativa establertes per la Corporació i complir la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, així com mantenir el deure de secret i confidencialitat en relació a les mateixes, que subsistirà fins i tot una vegada acabada la seva relació laboral / funcionarial amb la Corporació.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda

 

Durada:

La durada de la comissió de serveis serà d'un any, sense perjudici que es pugui prorrogar d'acord amb la normativa vigent per un any més.

 

Participació:

La sol·licitud per participar en el procés selectiu s'haurà de presentar al registre electrònic de l'Ajuntament o al registre electrònic de les administracions públiques relacionades a l'article 2.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El termini per presentar sol·licituds serà de 10 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els restants i successius anuncis derivats del procés selectiu es faran públics únicament en el tauler d'anuncis de la corporació i a la seva pàgina web (www.santpedor.cat E-tauler), tenint tots els efectes de notificació als interessats d'acord amb allò que estableix l'article 45.1 b) de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Valoració:

La Cap dels serveis jurídics municipals, la Secretària municipal, i la Interventora municipal, emetran un informe d'idoneïtat de cada aspirant, tenint en compte preferentment:

- Perfil competencial

- Experiència desenvolupant llocs de treball similars o iguals al convocat.

- Estudis i formació específica relacionada amb les funcions i tasques a desenvolupar en el lloc de treball.

- Altres aspectes curriculars que pugui aportar la persona aspirant.

La Comissió de valoració podrà determinar la realització d'una prova de competències, d'un test de personalitat i d'una entrevista estructurada, per fonamentar la seva decisió. Aquesta Comissió podrà disposar d'assessors especialistes perquè col·laborin amb la selecció així com podrà sol·licitar assessorament professional extern.

L'informe de valoració inclourà una proposta motivada en favor d'un/a dels/de les candidats o candidates que serà elevada a l'Alcaldia per tal de cobrir el lloc de treball pel sistema de comissió de serveis. En el supòsit que cap de les persones candidates es consideres idònia pel lloc de treball, l'informe podrà proposar que es declari deserta la present convocatòria.

 

Santpedor, 25 d'agost de 2023

 

Josep Illa Antich

Alcalde accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7797 catalunya administración local,Ayuntamiento de Santpedor,DOGC,DOGC 2023 nº 8991 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-31/7797-ayuntamiento-santpedor-administracion-local-dogc-n-2023-8991 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.