Ayuntamiento de Cervelló - Administración local (DOGC nº 2023-8990)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de obras para la desechería de Cervelló.

Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió ordinària de data 6 de març de 2023 va aprovar inicialment el projecte d'obra local ordinària anomenat "Projecte executiu d'obres per la deixalleria de Cervelló" signat per l'enginyer Tècnic agrícola Ricard Planas Vilardaga de Grup Solucions Manresa, SLPU a data desembre 2022 amb un pressupost d'execució de cinc-cents setanta-cinc mil tres-cents cinc euros amb trenta-set cèntims (575.305,37 EUR) IVA inclòs, d'acord amb el que estableix l'article 37 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

L'expedient corresponent ha estat exposat al públic durant un termini de trenta dies des de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 9 de març de 2023, i contra el mateix no s'ha presentat cap reclamació, quedant aprovat definitivament.

 

RECURSOS:

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció de la notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, o bé directament contra la present resolució, podeu interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats contenciosos administratius de Barcelona o del vostre domicili, si s'escau, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs del termini d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des del dia següent al què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

No obstant, podeu interposar qualsevol altre recurs o instar qualsevol procediment que considereu procedent.

 

Cervelló, 19 de juliol de 2023

 

José Ignacio Aparicio Ciria

Alcalde

 

Fernando Rivas Martínez

Secretari general accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7743 {"title":"Ayuntamiento de Cervelló - Administración local (DOGC nº 2023-8990)","published_date":"2023-08-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7743"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cervelló,DOGC,DOGC 2023 nº 8990 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-30/7743-ayuntamiento-cervello-administracion-local-dogc-n-2023-8990 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.