Consorcio de Osona de Servicios Sociales - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-8989)

ANUNCIO relativo a las bases específicas reguladoras y la convocatoria del proceso selectivo de cinco plazas de técnicos/as medios/as en trabajo social, A2, laboral, mediante sistema de concurso de méritos, correspondiente a la oferta pública de estabilización del empleo temporal.

 

Per resolució de Presidència número 2023PRES000361 de data 22 d'agost de 2023 s'han aprovat les bases específiques reguladores i la convocatòria del procés selectiu de 5 places de Tècnics/ques Mig en Treball Social, A2, laboral, mitjançant sistema de concurs de mèrits, corresponent a l'Oferta Pública d'Estabilització de l'Ocupació Temporal del Consorci d'Osona de Serveis Socials.

El text de les bases especifiques és el següent:

 

 

BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU DE CINC PLACES DE TÈCNICS/QUES MIG EN TREBALL SOCIAL, A2, LABORAL, MITJANÇANT SISTEMA DE CONCURS DE MÈRITS, CORRESPONENT A L'OFERTA PÚBLICA D'ESTABILITZACIÓ DE L'OCUPACIÓ TEMPORAL DEL CONSORCI D'OSONA DE SERVEIS SOCIALS

 

BASE 1a.OBJECTE I JUSTIFICACIÓ

Aquestes bases i la convocatòria de selecció han estat elaborades a conseqüència de la Resolució de Presidència de data 3 d'agost de 2023 per la qual es va revocar la resolució de presidència de data 28 de desembre de 2022 núm. 2022PRES000494 que aprovava les bases específiques i convocatòria per a la selecció de cinc places de Tècnic/a mig en treball social, vinculades a la provisió d'un lloc de treball de Coordinador/a EBAS i quatre llocs de treball de Treballador/a Social EBAS del Consorci d'Osona de Serveis Socials, i per tant, ha deixat sense efecte les bases reguladores i la convocatòria publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 30 de desembre de 2022, al Butlletí Oficial de l'Estat número 49 de data 27 de febrer de 2023, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 8.833 de data 16 de gener de 2023 i al tauler electrònic de la corporació en data 4 de gener de 2023.

Per aquest motiu, s'ha procedit a l'esmena de les bases reguladores i a una nova convocatòria del procés selectiu de 5 places de Tècnics/ques mig en treball social, A2, laboral, mitjançant sistema de concurs de mèrits, corresponent a l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal del Consorci d'Osona de Serveis Socials vinculat a cinc llocs de treball de Treballador/a Social EBAS del Consorci d'Osona de Serveis Socials.

L'objecte d'aquesta convocatòria és la selecció mitjançant sistema de concurs de mèrits de cinc places de Tècnics/ques mig en treball social classificades a la plantilla de personal del Consorci com: Règim laboral, subgrup A2.

Aquestes places es troben subjectes al procés excepcional d'estabilització regulat per la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat i resta inclosa a l'oferta per a l'estabilització de l'ocupació temporal del Consorci Osona de Serveis Socials aprovada per Resolució de Presidència núm. 2022PRES000165, de 25 de maig del 2022 i publicada al BOPB en data 31 de maig de 2022.

Aquesta convocatòria es regeix per les presents bases específiques i per les bases generals reguladores dels processos selectius del personal laboral fix corresponents a l'oferta pública d'estabilització de l'ocupació temporal del Consorci d'Osona de Serveis Socials aprovades per resolució de Presidència núm. 2022PRES000476 de data 27 de desembre de 2022.

La present convocatòria s'ajusta a allò disposat a la normativa vigent en matèria de Funció Pública. I en concret al Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, al Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, al Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, a la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i al Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

Característiques de les places:

- Denominació: Tècnics/ques mig en treball social

- Nombre de places: 5

- Règim: laboral

- Subgrup: A2

- Lloc de treball amb previsió de ser adscrit:

- Treballador/a Social de l'Equip de Serveis Socials Bàsics

- Jornada: Jornada completa.

- Funcions generals:

- Treballador/a Social de l'Equip de Serveis Socials Bàsics

Les tasques corresponents a la subescala tècnica - tècnic de grau mig, art. 39.1 - D 214/90, de les àrees següents:

Assistència tècnica en l'ambit del treball social en les funcions incloses a l'article 17 de la Llei 12/2007, d'11 d'octubre, de serveis socials.

Les altres de caràcter similar no enunciades i aquelles que li delegui o encomani la Direcció, la coordinació de l'equip de Serveis Socials Bàsics o el President.

 

BASE 2a. REQUISITS DELS I DE LES ASPIRANTS

2.1. Per poder prendre part en el procés les persones aspirants hauran de complir, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, i durant el desenvolupament del procés selectiu, els requisits generals definits a la base 5a de les bases generals.

2.2. Així mateix els i les aspirants hauran de complir, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, i durant el desenvolupament del procés selectiu, els següents requisits específics.

a) Estar en possessió del títol de graduat o graduada universitari/a en Treball Social o titulació equivalent.

b) Estar en possessió del permís de conduir B.

c) Acreditar coneixements de català equivalents al nivell C1 (suficiència) del marc europeu comú de referència (MECR) segons estableix el Decret 161/2002, d'11 de juny.

Els i les aspirants que no acreditin estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana del nivell de suficiència de català C1 de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent, hauran de realitzar una prova de coneixements.

Resten exemptes de fer la prova aquelles persones candidates que compleixin amb algun dels supòsits definits a la base 5.1.g) de les bases generals.

d) Tenir coneixements superiors de llengua castellana tant en l'expressió oral com en l'escrita.

Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola o aquelles que no comptin amb els coneixements suficients de llengua castellana oral i escrita hauran de realitzar una prova de coneixements.

Restaran exemptes de realitzar aquesta prova aquelles persones aspirants que compleixin amb algun dels supòsits definits a la base 5.1.h) de les bases generals.

e) No haver comès delictes de naturalesa sexual d'acord amb la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i adolescència.

f) Haver satisfet el pagament de la taxa per a la participació en els processos selectius corresponents al subgrup A2 per un import de 25€ i mitjançant transferència bancària al compte corrent del Consorci d'Osona de Serveis Socials ES79 2100 9046 9302 0012 8113, identificant de manera específica la denominació del procés selectiu al que es participa i el nom i cognoms de la persona aspirant.

El justificant o resguard de pagament de la taxa corresponent s'haurà d'ajuntar a la sol·licitud.

La manca de pagament o pagament incomplet de la taxa dins del termini de presentació d'instàncies determinarà l'exclusió de la persona aspirant, i aquest defecte no podrà ser esmenat en el termini d'esmenes.

 

BASE 3a. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

3.1. Les persones interessades en prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una instància, d'acord amb allò definit a la base 6a de les bases generals.

3.2. Juntament amb la instància les persones interessades en prendre part en el procés hauran de presentar un llistat ordenat de mèrits a tenir en compte en el concurs d'acord amb el model facilitat a l'annex I d'aquestes mateixes bases.

 

BASE 4a. ADMISSIÓ D'ASPIRANTS

Un cop finalitzat el termini de presentació d'instàncies l'òrgan competent dictarà resolució declarant aprovada la llista de persones admeses i excloses en el procés selectiu d'acord amb la forma i procediment definida a la base 7a de les bases generals.

 

BASE 5a. TRIBUNAL QUALIFICADOR

La composició i funcionament del tribunal s'ajustarà en tot moment a la normativa vigent i a les disposicions establertes a la base 8a de les bases generals.

 

BASE 6a. PROCÉS SELECTIU

6.1. El sistema de selecció serà el de concurs de mèrits.

6.2. Les persones aspirants que no hagin pogut acreditar el coneixement de català hauran de superar una prova de nivell de català, obligatòria i eliminatòria, que s'ajustarà a les disposicions del Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

La prova de llengua catalana es qualificarà com a apte o no apte essent, per tant, de caràcter eliminatori i suposarà l'exclusió del procés selectiu el fet de no superar-la per l'incompliment del requisit d'accés en matèria de requisits lingüístics.

6.3. Les persones aspirants que no hagin pogut acreditar el coneixement de castellà hauran de superar una prova de nivell de castellà, obligatòria i eliminatòria, que tindrà per objectiu comprovar que les persones aspirants posseeixen un nivell adient de comprensió i expressió oral i escrita d'aquesta llengua, en tot cas ajustat al contingut funcional del lloc de treball a desenvolupar.

La prova de llengua castellana es qualificarà com a apte o no apte essent, per tant, de caràcter eliminatori i suposarà l'exclusió del procés selectiu el fet de no superar-la per l'incompliment del requisit d'accés en matèria de requisits lingüístics.

6.4. El concurs de mèrits consistirà en la valoració dels mèrits al·legats i acreditats documentalment per les persones aspirants. El tribunal no tindrà en compte aquells mèrits que no hagin estat al·legats i acreditats dins del termini establert.

6.5. En la valoració de mèrits es tindrà en compte:

- Experiència professional. Fins a 60 punts.

- Formació. Fins a 40 punts.

La puntuació màxima total serà de 100 punts i serà el resultat de la suma d'ambdues puntuacions.

6.5.1. Experiència professional. Fins a 60 punts.

- Serveis prestats com personal laboral temporal en plaça de la mateixa categoria professional desenvolupant funcions anàlogues a les de la plaça objecte de la convocatòria en l'Ens convocant o Administració d'adscripció. Es valorarà a raó de 0'75 per mes treballat complet. Les fraccions inferiors a un mes no computaran.

- Serveis prestats com personal laboral temporal en plaça d'altres categories professionals en l'Ens convocant o Administració d'adscripció. Es valorarà a raó de 0,28 punts per mes treballat. Les fraccions inferiors a un mes no computaran.

- Serveis prestats com personal funcionari en plaça del cos o escala equivalent o com personal laboral en plaça de la mateixa categoria professional a la que es convoca en d'altres Administracions Locals Supramunicipals: es valorarà a raó de 0,28 punts per mes treballat complet. Les fraccions inferiors a un mes no computaran

- Serveis prestats com personal funcionari en plaça del cos o escala equivalent o com personal laboral en plaça de la mateixa categoria professional a la que es convoca en d'altres Administracions Locals: es valorarà a raó de 0,25 punts per mes treballat complet. Les fraccions inferiors a un mes no computaran

- Serveis prestats com personal funcionari en plaça del cos o escala equivalent o com personal laboral en plaça de la mateixa categoria professional a la que es convoca en d'altres Administracions Públiques: es valorarà a raó de 0,23 punts per mes treballat complet. Les fraccions inferiors a un mes no computaran.

- Serveis prestats com personal laboral exercint les funcions pròpies de la plaça o categoria assimilada a la que es convoca en empreses i entitats privades: es valorarà a raó de 0,20 punts per mes treballat complet. Les fraccions inferiors a un mes no computaran.

6.5.2. Formació i altres mèrits. Fins a 40 punts.

6.5.2.1. Formació reglada en matèries vinculades a les funcions de la plaça objecte de la convocatòria.

- Per estar en possessió d'un altre títol universitari de grau o titulació equivalent (240 crèdits ECTS o més) quan no sigui la requerida per a l'accés a la convocatòria. 6 punts per títol.

- Per estar en possessió d'un títol de màster universitari (equivalent a entre 60 i 120 crèdits ECTS). 8 punts per títol.

- Per estar en possessió d'un títol de postgrau universitari (equivalent a entre 30 i 60 crèdits ECTS). 5 punts per títol.

6.5.2.2. Formació no reglada.

Per haver realitzat o impartit cursos en matèries vinculades a les funcions de la plaça objecte de la convocatòria, com atenció comunitària, violència de gènere i a la gent gran, gestió de conductes violentes, tractament drogodependències, organització serveis d'atenció domiciliària, treball de la memòria, salut mental, atenció a la dona, prestacions socials, tècniques d'intervenció, procediment administratiu, gestió d'equips i lideratge, marc normatiu aplicable als serveis socials locals, o d'altres de naturalesa similar, d'acord amb el següent barem:

Per haver realitzat cursos i jornades formatives d'organismes oficials en matèries vinculades a les funcions de la plaça objecte de la convocatòria de 15 hores o més. 5 punts per curs o equivalent.

Per haver realitzat cursos i jornades formatives d'organismes oficials en matèries vinculades a les funcions de la plaça objecte de la convocatòria de menys de 15 hores. 2,5 punts per curs o equivalent.

Per haver realitzat cursos i jornades formatives d'entitats formatives no oficials en matèries vinculades a les funcions de la plaça objecte de la convocatòria). 1 punt per curs o equivalent.

En el cas que no consta la durada NO es valorarà.

6.5.2.3. Altres mèrits:

- Coneixements de llengua catalana: 2 punts

Coneixements de llengua catalana superiors a l'establert com a requisit de participació, acreditats d'acord amb les equivalències establertes per la Secretaria General de Política Lingüística: 2 punts

- Participació en congressos i equivalents: màxim 2 punts

Es valorarà la participació com a ponent en congressos amb l'àmbit de competència de la plaça, a raó de 0,5 punts per congrés o equivalent.

- Superació de processos selectius convocats pel Consorci que continguin fase d'oposició: màxim 4 punts

- Superació d'una convocatòria d'un procés selectiu inclòs en l'oferta pública d'ocupació per a la provisió de places de la mateixa, escala, subescala o de la categoria i/o lloc de treball de la de la plaça que es convoca, sense haver obtingut plaça: 4 punts

- Superació d'una convocatòria d'un procés selectiu per establir borsa de treball o per cobrir llocs de treball mitjançant nomenament interí de la mateixa escala, subescala o com a personal laboral temporal la mateixa categoria i/o lloc de treball de la de la plaça que es convoca: 3 punts.

 

BASE 7a. PUNTUACIÓ FINAL I CRITERIS DE DESEMPAT

7.1. La puntuació final del procediment serà la suma de les puntuacions obtingudes en la valoració dels mèrits.

7.2. En cas d'empat, aquest es resoldrà atenent als criteris definits a la base 10.5 de les bases generals.

 

BASE 8a. CONTRACTACIÓ

8.1. Una vegada finalitzat el procés selectiu es publicarà a la seu electrònica el llistat de puntuacions obtingudes i s'efectuarà la proposta de contractació.

8.2. En cas de renuncia prèvia a la contractació o d'inici de situació administrativa d'excedència sense reserva de plaça una vegada realitzada la contractació, el Consorci podrà actuar d'acord amb les disposicions de la base 11.2 i 11.3 de les bases generals.

 

BASE 9a. CONSTITUCIÓ I FUNCIONAMENT DE LA BORSA DE TREBALL

9.1. Amb aquelles persones aspirants que hagin obtingut un mínim de 40 punts a la valoració de mèrits vinculada a l'experiència professional es podrà constituir una borsa de treball. També serà possible la seva integració en borses de treball ja existents.

9.2. El funcionament de la borsa de treball s'ajustarà a allò regulat a la base 12a de les bases generals.

 

BASE 10a. PRESENTACIÓ DE DOCUMENTS

Les persones aspirants que siguin cridades i donin la seva conformitat a la seva contractació hauran de presentar a recursos humans, en el termini màxim de vint dies hàbils comptats a partir del dia en què manifestin la conformitat, els documents originals exigits a l'apartat segon de la base 3a de les presents bases específiques per al seu acarament, així com tots aquells documents relacionats a la base 6a i 13a de les bases generals.

 

BASE 11a. PERÍODE DE PROVA

11.1. Formarà part del procés selectiu la superació d'un període de prova amb caràcter eliminatori. A tal efecte el Consorci designarà un tutor o tutora que serà la persona responsable de supervisar el treball de l'aspirant. A la finalització del període de prova, el tutor o tutora elevarà al tribunal qualificador un informe valorant si la persona aspirant l'ha superat correctament. En cas contrari seran declarats no aptes per resolució motivada de la Presidència amb tràmit d'audiència previ, i perdran en conseqüència tots els drets a la contractació.

11.2. La durada del període de prova serà de 6 mesos.

11.3. En el cas que la persona aspirant hagi ocupat durant un termini superior a l'establert com a període de prova una plaça equivalent a la de l'objecte de la convocatòria al Consorci Osona de Serveis Socials aquest quedarà convalidat.

11.4. Durant el període de prova el personal haurà d'assistir als cursos de formació que el Consorci pugui organitzar. 

11.5. Els i les aspirants que hagin superat aquest període seran contractats amb caràcter indefinit. Els i les aspirants que no hagin superat aquest període perdran tots els drets a la contractació.

 

BASE 12a. RÈGIM D'INCOMPATIBILITATS

12.1. Serà d'aplicació la normativa vigent sobre incompatibilitats del sector públic, així com allò d'acord amb allò definit a la base 15a de les bases generals.

12.2. Pel que fa a la determinació i adscripció al lloc de treball, règim d'horari i jornada, la persona contractada s'atindrà als acords i resolucions que adoptin els òrgans corresponents del Consorci .

 

BASE 13a. CONFIDENCIALITAT I PROTECCIÓ DE DADES

El Consorci tractarà les dades personals de les persones sol·licitants i de les persones seleccionades en aquest procés selectiu, amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud i les actuacions objecte d'aquesta convocatòria, i es sotmet a les obligacions previstes en la normativa vigent, així com a allò disposat a la base 16a de les bases generals.

 

BASE 14a. INCIDÈNCIES I RECURSOS

14.1. El règim d'incidències i recursos s'ajustarà a la normativa vigent en la matèria i a les disposicions de la base 17a de les bases generals.

14.2. En allò no previst en aquestes bases serà d'aplicació el que disposen la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local que va ser aprovat per Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, el Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya que va ser aprovat per Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, el Reglament de personal al servei de les entitats locals que va ser aprovat per decret de la Generalitat de Catalunya 214/1990, de 30 de juliol, la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, i la resta de les disposicions vigents en la matèria.

 

 

 

ANNEX I. MODEL RELACIÓ DE MÈRITS - FULL D'AUTOAVALUACIÓ*

 

1. Dades personals

 

Nom i cognoms

DNI

 

                                                                                                                   

                        

 

 

2. Dades de la plaça objecte de convocatòria

 

Identificació de la plaça

Denominació: Tècnic/a grau mig en treball social

Llocs de treball: Treballador/a social EBAS

Subgrup: A2

Naturalesa: Laboral

 

 

3. Experiència professional

 

 

Nº Mesos

Serveis prestats com personal laboral temporal en plaça de la mateixa categoria professional desenvolupant funcions anàlogues a les de la plaça objecte de la convocatòria en l'Ens convocant o Administració d'adscripció

 

Serveis prestats com personal laboral temporal en plaça d'altres categories professionals en l'Ens convocant o Administració d'adscripció.

 

Serveis prestats com personal funcionari en plaça del cos o escala equivalent o com personal laboral en plaça de la mateixa categoria professional a la que es convoca en d'altres Administracions Locals Supramunicipals

 

Serveis prestats com personal funcionari en plaça del cos o escala equivalent o com personal laboral en plaça de la mateixa categoria professional a la que es convoca en d'altres Administracions Locals:

 

Serveis prestats com personal funcionari en plaça del cos o escala equivalent o com personal laboral en plaça de la mateixa categoria professional a la que es convoca en d'altres Administracions Públiques

 

Serveis prestats com personal laboral exercint les funcions pròpies de la plaça o categoria assimilada a la que es convoca en empreses i entitats privades

 

 

 

4. Formació i altres mèrits

 

Formació reglada

                                                                                                                                                                                         

 

 

 

 

 

Formació no reglada

Nom de l'acció formativa

Hores/crèdits

Data

Centre emissor

                                                                                                      

 

 

                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altres mèrits

Mèrits

Aporta certificat?

Organisme emissor

                                                                                    

 

                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*L'autobaremació té la consideració de declaració responsable. La falsedat en les dades d'autobaremació determina l'exclusió del procés i la consideració de no haver-hi participat, a més de les actuacions legals que derivin de la falsedat en les dades.

 

L'acte administratiu d'aprovació és una resolució, posa fi a la via administrativa i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu davant dels jutjats contenciosos administratius de Barcelona en el termini de dos mesos.

Potestativament, es podrà interposar recurs de reposició davant de l'òrgan titular legal de la competència en el termini d'un mes.

Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret.

 

Vic, 23 d'agost de 2023

 

Victoria Terricabras Tarín

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7722 {"title":"Consorcio de Osona de Servicios Sociales - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-8989)","published_date":"2023-08-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7722"} catalunya Consorcio de Osona de Servicios Sociales,DOGC,DOGC 2023 nº 8989,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-29/7722-consorcio-osona-servicios-sociales-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-8989 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.