Ayuntamiento de Castelldefels - Administración local (DOGC nº 2023-8986)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del texto refundido del Proyecto de obras ordinarias del sector Bellamar.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió de data 24 de juliol de 2023, adoptà l'acord següent:

 

Primer.- Aprovar inicialment la modificació del Text refós del Projecte d'obres ordinàries del sector de Bellamar, tramitat a instància municipal i redactat per la societat Zeta - Ingenieros de Caminos i revisat per les consultores Cedipsa, SL i ICC, amb un pressupost total respecte a les obres corresponents a la Fase I de NOU MILIONS CENT SEIXANTA-TRES MIL NOU-CENTS TRENTA-TRES EUROS AMB CINQUANTA-QUATRE CÈNTIMS (9.163.933,54€), més un MILIÓ NOU-CENTS VINT-IQUATRE MIL QUATRE-CENTS VINT-I- SIS EUROS AMB QUATRE CÈNTIMS (1.924.426,04€) d'IVA, lo qual suposa un increment del 9,07 % respecte a la totalitat del projecte aprovat anteriorment per un import de 19.113.904,23 euros, IVA inclòs. Pel que fa els capítols corresponents a la Seguretat i Salut i Control de qualitat de l'obra, es mantenen els inicials i no són objecte de modificació.

 

Segon.- Sotmetre'l a informació pública per un termini de trenta dies mitjançant edicte que s'inserirà al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com al tauler d'edictes del Consistori en format electrònic (e-tauler) i també al Web municipal, per tal que els interessats, si ho consideren escaient, puguin formular al·legacions i/o suggeriments.

 

Tercer.- Notificar i atorgar tràmit d'audiència a l'empresa contractista ROGASA CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS, SAU, per un termini de 10 dies hàbils, a comptar des del dia següent de la seva notificació.

 

Quart.- Disposar que les al·legacions presentades seran informades per part del serveis tècnics municipals i/o jurídics, els quals elevaran al Ple proposta d'estimació o desestimació que procedeixi, així com d'aprovació definitiva del projecte.

 

Cinquè.- Remetre, de conformitat amb l'article 37.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals (ROAS), exemplar del projecte modificat a la Direcció General de Carreteres i a l'Agència Catalana de l'Aigua, com organisme afectat per l'actuació, als efectes corresponents.

 

Sisè.- Donar trasllat individualitzat a les finques afectades per la modificació del Projecte d'obres ordinàries del sector de Bellamar, que apareixen en l'anterior relació de de finques a donar de baixa i finques a donar d'alta.

 

Setè.- Donar trasllat d'aquest acord als Serveis Territorials i a la Unitat Intermèdia de Contractació d'aquest Ajuntament.

 

La qual cosa es fa pública per a què en tingueu coneixement i als efectes oportuns, en compliment del que disposa l'article 192.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre.

L'anterior acord és un acte de tràmit contra el qual no es pot interposar cap tipus de recurs sense perjudici dels que siguin procedents interposar contra la resolució definitiva que, en el seu cas es pugui adoptar. No obstant, es podran presentar les al·legacions que considerin convenients per als seus interessos.

 

Castelldefels, 9 d'agost de 2023

 

Francesca Cruz Muñoz

Alcaldessa accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7560 {"title":"Ayuntamiento de Castelldefels - Administración local (DOGC nº 2023-8986)","published_date":"2023-08-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7560"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castelldefels,DOGC,DOGC 2023 nº 8986 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-24/7560-ayuntamiento-castelldefels-administracion-local-dogc-n-2023-8986 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.