Ayuntamiento de El Morell - Administración local (DOGC nº 2023-8984)

ANUNCIO por el que se hacen públicas las bases y la convocatoria del proceso selectivo para la constitución de una bolsa de trabajo de categoría oficial primera electricista por el sistema de concurso-oposición, del Ayuntamiento de El Morell.

D'acord amb el que disposen l'article 286.2 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'article 92 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, es dona coneixement del Decret d'Alcaldia 2023-0960, de 14 d'agost de 2023, que aprova la convocatòria de concurs-oposició lliure per a constituir una borsa de treball categoria oficial de primera d'electricitat i fontaneria, subgrup C2.

D'acord amb l'article 112.3 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, es sotmeten simultàniament aquestes bases a informació pública durant 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la seva publicació al DOGC, per al seu examen i presentació d'al·legacions.

 

 

BASES QUE REGEIXEN EL PROCÉS SELECTIU PER A LA SELECCIÓ LABORAL D'UNA BORSA DE TREBALL CATEGORIA OFICIAL PRIMERA ELECTRICISTA PEL SISTEMA DE CONCURS OPOSICIÓ

 

1. Objecte de la convocatòria. Sistema de selecció.

És objecte de la convocatòria la provisió d'una borsa de treball, mitjançant concurs oposició lliure, d'una plaça d'oficial primera electricista per la brigada municipal, laboral temporal mitjançant la modalitat de contracte interinatge fins a la cobertura definitiva de la plaça mitjançant convocatòria pública definitiva.

Tot allò que no estigui previst en aquestes bases específiques es regirà pel que disposen les bases generals publicades al DOGC de 27 de maig de 2020 (CVE-DOGC-A-20141045-2020) i al BOPT de 28-05-2020 núm. 02857.

- Denominació del lloc de treball: Oficial 1era electricitat i fontaneria

- Adscripció: Via pública.

- Règim jurídic: Laboral

- Grup de classificació: C2

- Escala: administració especial

- Subescala: serveis especials - personal oficis.

- Retribució: 25.535,56€

- Horari laboral: L'horari laboral podrà ser en funció de les necessitats del servei en horari de matí, tarda, caps de setmana i/o festius. La regulació dels torns de treball està estipulat a l'Acord Comú de condicions per als empleats públics de l'Ajuntament del Morell.

 

2. FUNCIONS DEL LLOC DE TREBALL

Funcions Generals:

- Realitzar el manteniment de l'enllumenat públic, instal·lacions elèctriques, instal·lacions d'aigua, fonts d'aigua públiques, instal·lacions de reg, així com les diferents instal·lacions dels edificis i instal·lacions municipals.

- Controlar i revisar els aparells d'aire condicionat i/o calefacció i els de A.C.S. i fontaneria, de les instal·lacions municipals.

- Supervisar i informar de les incidències, en zones públiques, de la xarxa elèctrica i d'aigua.

- Reparar les avaries de les instal·lacions (climatització, llum, aigua...) en els edificis públics o d'ús municipal.

- Realitzar tasques de manteniment de les instal·lacions i equipaments municipals i de la via pública sota les indicacions de l'enginyer/a.

- Realitzar els treballs per a implementar noves instal·lacions elèctriques, de subministrament d'aigua i d'aigües residuals en equipaments municipals i de la via pública de titularitat municipal, sota les indicacions del departament o línia jeràrquica.

- Emprar les eines manuals i mecàniques que requereix el desenvolupament dels treballs encomanats, així com tenir cura de la seva reparació i el seu estat de conservació.

- Supervisar el control del material del magatzem, realitzar l'inventari, informes de desperfectes, etc.

- Coordinar i executar la distribució de material i muntatge d'escenaris d'activitats a la via pública, així com encarregar-se de la distribució de senyalització d'aquestes activitats.

- Realitzar les instal·lacions elèctriques, de subministrament d'aigua i d'aigües residuals pel desenvolupament de festes populars i altres esdeveniments que siguin necessàries i segons les indicacions del departament encarregat.

- Col·laborar amb d'altres departaments de l'Ajuntament del Morell en el muntatge i desmuntatge de la infraestructura necessària (carpes, tarimes, trasllat de mobiliari, llums, etc.) pel desenvolupament de festes populars i altres esdeveniments.

- Realitzar la instal·lació de la il·luminació nadalenca, així com les connexions elèctriques necessàries, en els diferents punts del municipi que l'Ajuntament estimi oportú.

- Conduir els vehicles transportant el material necessari i altra maquinària específica per a la realització de les tasques, com poden ser elevadors, camionetes o demés.

- Comunicar als superiors responsables els desperfectes i possibles incidències que es puguin produir en l'execució de les seves funcions.

- Qualsevol de les tasques descrites en aquestes bases en cap cas seran limitatives, sinó orientatives, esdevenint que qualsevol altra tasca anàloga a les descrites s'entendrà com assumible per l'ocupant d'aquesta plaça.

- L'Ajuntament del Morell podrà estimar la contractació de serveis externs a través d'empreses externes o autònoms per tal de complementar les funcions d'aquest lloc de treball en moments en que hi hagin acumulació de tasques. Caldrà que la persona ocupant coordini degudament els treballs tant amb el personal propi com amb el personal extern.

-Seguir les instruccions/ordres del regidor de la brigada municipal i dels 3 subalterns de la brigada municipal.

 

3. REQUISITS DELS ASPIRANTS

Per poder ser admeses en aquest concurs oposició, les persones interessades en participar-hi han de reunir els següents requisits:

a) Tenir ciutadania espanyola o nacionalitat d'algun dels estats membres de la Unió Europea; d'estats als quals, en virtut de tractats internacionals, subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors o estrangers amb residència legal a Espanya. Tot l'anterior, en les condicions de l'article 57 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós, de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

b) Haver complert divuit anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

c) Estar en possessió del permís de conduir classe B vigent.

d) Estar en possessió d'alguna de les següents titulacions: Formació professional en grau mig de la branca d'electricitat i electrònica o de la branca instal·lació i manteniment, especialitat edificació i obra civil, instal·lacions elèctriques i fred industrial equivalent o superior.

En cas que es tracti d'un títol obtingut a l'estranger, caldrà disposar de l'homologació corresponent oficial.

e) Estar en possessió del carnet d'instal·lador especialista en electricitat en BT, gas, aigua, telecomunicacions, contra incendis i RITE.

f) Posseir la capacitat funcional i psíquica necessària per al desenvolupament de les tasques pròpies de la plaça a proveir, que s'entén referida al fet de no patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria d'oficial primera electricista.

g) No estar inhabilitat/da per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que la persona aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.

h) No trobar-se afectat per cap causa d'incompatibilitat establerta per la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitat del personal al servei de les Administracions Públiques.

i) Acreditar el coneixement de la llengua catalana equivalent nivell B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MERC) del Consell d'Europa.

En cas que l'aspirant no l'acrediti haurà de realitzar una prova de nivell equivalent. En cas que els aspirants no estiguin en possessió de la nacionalitat espanyola caldrà que acreditin el nivell B1 del MERC o equivalent de la llengua castellana. En cas que no l'acrediti hauran de realitzar una prova de nivell equivalent.

j) Aportar currículum vitae per al correcte seguiment de l'entrevista en la fase de concurs.

 

4. PAGAMENT DE TAXES:

Les persones aspirants hauran d'abonar per a ser admeses als processos selectius l'import de la taxa corresponent, d'acord amb el que preveu l'Ordenança fiscal de l'Ajuntament del Morell.

Categoria primera (titulació Grup A1): 18,65.-€

Categoria segona (titulació Grup A2): 15,54.-€

Categoria tercera (titulació Grup C1): 12,43.-€

Categoria quarta (titulació Grup C2): 9,32.-€

Categoria cinquena (titulació Grup AP): 6,22.-€

Abonar 9,32.-€ en concepte de drets d'examen establerts a l'art. 4 de l'Ordenança Fiscal 3.21 reguladora de la taxa per drets d'examen per a les proves d'accés a les places convocades per l'Ajuntament del Morell.

Les persones que acreditin estar inscrites a l'atur i les persones que acreditin estar discapacitades tindran una reducció del 100% de l'import de la taxa.

El pagament de l'import de la taxa es pot fer mitjançant transferència bancària al núm. de compte ES75 2100 0669 2702 0000 5032 o a l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà.

Caldrà presentar còpia del resguard acreditatiu del pagament en el termini de presentació de sol·licituds per participar en el procés selectiu. La falta de justificació de l'abonament dels drets d'examen o del dret a l'exempció tributària determinarà l'exclusió de la persona aspirant.

Aquests drets no seran tornats excepte en el cas d'anul·lació de la Convocatòria.

 

5. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Cal presentar una instància, segons model de sol·licitud d'admissió juntament amb el currículum vitae i documentació acreditativa dels requisits i dels mèrits al·legats per les persones aspirants mitjançant còpia simple al Registre General de l'Ajuntament, en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, o en qualsevol dels llocs a què fa referència l'art. 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques en relació amb la disposició derogatòria i la disp. Transitòria 4a d'aquesta llei. En cas de registrar la sol·licitud en un altre ens públic de conformitat amb la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, del Règim Jurídic del Sector Públic, s'haurà d'enviar per correu electrònic justificant del registre de presentació de la sol·licitud del corresponent ens públic a la següent adreça: ajuntament@elmorell.cat

Els aspirants han de manifestar en la sol·licitud que compleixen tots i cadascun dels requisits exigits a la Base tercera i a les Bases Generals, referits sempre a la data d'expiració del termini assenyalat per a la presentació de les sol·licituds.

Juntament amb la sol·licitud caldrà presentar la següent documentació:

a) Document nacional d'identitat o passaport, o en cas de no tenir la nacionalitat espanyola, del document oficial acreditatiu de la nacionalitat.

b) Document justificatiu de l'abonament dels drets d'examen.

c) Currículum vitae.

d) Titulació exigida a la convocatòria.

e) Carnet d'instal·lador especialista en electricitat en BT, gas, aigua, telecomunicacions, contra incendis i RITE.

f) Documentació acreditativa del nivell de suficiència de català (nivell B1) o superior.

g) Historial professional acompanyat de la justificació documental de la relació de mèrits que al·leguin.

L'esmentada documentació ha de presentar-se dins el termini de presentació d'instàncies llevat de l'acreditació del nivell de llengua catalana i/o castellana si escau que pot presentar-se fins el moment de la realització de la prova de català/castellà si s'escau.

Els mèrits obtinguts a l'estranger s'han d'acreditar mitjançant certificats degudament traduïts a qualsevol de les llengües oficials de Catalunya.

D'acord amb els articles 6 i 19 de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, les dades de caràcter personal subministrades per les persones aspirants en emplenar la sol·licitud, així com les contingudes en la documentació adjunta per tal de participar en el concurs, seran objecte de tractament automatitzat per l'Ajuntament. Per exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i oposició, les persones candidates han de dirigir-se al responsable del tractament, que és l'Ajuntament del Morell, Plaça de l'Era del Castell, núm. 5, 43760, El Morell (https://seuelectronica.dipta.cat/web/morell/tramits al moment de l'aprovació d'aquestes bases).

 

6. TERMINIS DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

El termini per lliurar la sol·licitud es de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al BOPTarragona i al DOGC, prenent com a referencia la darrera d'aquestes publicacions.

 

7. TRIBUNAL QUALIFICADOR

President: Funcionari/a i/o personal laboral fix i suplent/a.

Secretari: Tècnic de Recursos Humans i suplent/a.

Vocals: Un/a personal laboral fix de l'Administració local i suplent/a.

Un/a personal laboral fix de l'Ajuntament i suplent/a.

Un/a Tècnic representant de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i suplent.

Els membres del Tribunal hauran d'abstenir-se i els aspirants poden recusar-los si concorre algun dels motius de l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques.

 

8. INICI I DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS DE SELECCIÓ

Fase oposició:

1. Prova de coneixement de llengua catalana:

Les persones candidates que no acreditin documentalment el coneixement de llengua catalana establert en la base 3 hauran de superar, amb caràcter obligatori i eliminatori, una prova especifica de coneixements de llengua catalana de nivell elemental b1, de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta prova serà realitzada per l'assessor/a del Centre de Normalització Lingüística Catalana.

La qualificació serà d'apte o no apte. Les persones aspirants que siguin declarades no aptes quedaran eliminades del procés de selecció.

2. Prova de coneixement de llengua castellana:

Només l'hauran de superar els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i que no siguin originaris/àries de països on el castellà en sigui llengua oficial.

Resten exempts/es de la realització d'aquesta prova els/les aspirants que acreditin documentalment, fins al moment de la realització d'aquesta prova, estar en possessió dels coneixements de llengua castellana de nivell B1 o superior.

També restaran exemptes d'acreditar els coneixements de la llengua castellana en el procés selectiu les persones aspirants que ja haguessin superat aquesta prova o exercici del mateix nivell o superior en un procés selectiu per accedir a un lloc de treball de l'Ajuntament del Morell. Aquesta acreditació documental es podrà dur a terme fins el dia hàbil anterior a l'assenyalat per a l'inici de la prova de coneixements de llengua castellana, amb l'aportació de la documentació corresponent davant la Secretaria de l'Ajuntament del Morell.

3.-Prova tipus test:

Aquesta prova tindrà caràcter eliminatori. Consistirà en contestar un qüestionari de 25 preguntes tipus test relatives al temari amb quatre respostes alternatives en un període màxim de 30 minuts.

La puntuació serà de 0 a 25 punts, essent necessari obtenir un mínim de 12,5 punts per a superar la prova.

La valoració es realitzarà segons el següent barem:

- 1 punt per cada resposta correcta.

- Es descomptaran 0,25 punts per cada resposta incorrecta.

- 0 punts per cada resposta no contestada o nul·la.

A la prova hi constaran 3 preguntes de reserva per cada pregunta anul·lada.

4.- Prova pràctica:

Consistirà en l'execució d'un o diversos exercicis vinculats a les funcions pròpies de la plaça a proveir i relacionat amb les matèries del temari específic. El temps màxim per a la realització d'aquest exercici serà el que determini el tribunal. L'exercici puntuar de 0 a 20 punts i per superar la prova serà necessari obtenir un mínim de 10 punts.

 

-FASE DE CONCURS DE MÈRITS.

Consistirà en la valoració dels mèrits, al·legats i acreditats documentalment pels aspirants, i d'acord amb el barem següent:

5.2.1. Per cada mes de serveis prestats amb dedicació permanent desenvolupant les funcions pròpies del lloc de treball a proveir, ja sigui en propietat, en pràctiques, interí o en règim de contracte laboral. A efectes de fraccions els mesos es computaran de 30 dies. Fins a un màxim de 4 punts.

a) En les Administracions Públiques 0,075 punts per mes complet.

b) En empreses privades 0,050 punts per mes complet.

Per justificar aquest mèrits és imprescindible aportar el Certificat de vida laboral expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social més els contractes o preses de possessió corresponents, certificats emesos per la pròpia administració.

5.2.2 Cursos que tinguin relació directa amb les activitats a desenvolupar en la plaça en qüestió, fins a un màxim de 3 punts.

-de 10 a 19 hores: 0,05 punts per curs.

-de 20 a 40 hores: 0,12 punts per curs.

-de 41 a 80 hores: 0,25 punts per curs.

-més de 80 hores: 0,75 punts per curs.

5.2.3 Titulació superior a l'exigida per formar part de la borsa de treball com el grau superior en edificació i obra civil, grau superior en instal·lacions elèctriques: màxim 1 punt.

1. Entrevista curricular (puntuació màxima 5 punts):

El Tribunal mantindrà una entrevista amb els aspirants que hagin superat la fase d'oposició.

La finalitat de l'entrevista és per assegurar l'objectivitat, la racionalitat del procés selectiu i els requeriments funcionals, que es fonamentarà en els aspectes curriculars dels aspirants amb una puntuació màxima de 5 punts.

Per al correcte desenvolupament de l'entrevista, el Tribunal disposarà del currículum vitae de cada aspirant, document requerit com a condició de participació en el procés selectiu.

 

BASE 9a. LLISTA PER PUNTUACIÓ TOTAL OBTINGUDA I PRESENTACIÓ DE DOCUMENTS

Un cop finalitzades les proves s'ha de fer pública la llista d'aprovats, per ordre de puntuació total obtinguda. El Tribunal proposarà al President de la Corporació la constitució de la borsa de treball amb els aspirants que hagin superat aquest procés selectiu. Per Decret de l'Alcaldia es constituirà la Borsa de treball que es regirà per l'establert en aquestes Bases i que contindrà una llista de persones per ordre de la puntuació total obtinguda segons el resultat de les proves i els mèrits acreditats i valorats, la qual cosa determinarà l'ordre de prioritat en la crida de les persones candidates per oferir-los les propostes de contractació.

En cas que cap dels aspirants superi el procés selectiu el Tribunal ha de declarar deserta la convocatòria i, per tant, la borsa de treball no es constituirà.

La puntuació final de les proves selectives i la llista d'aprovats s'ha de publicar als taulells d'anuncis i a la seu electrònica de l'Ajuntament.

Els qui tinguin la condició de personal d'aquest Ajuntament resten exempts de justificar les condicions i els requisits ja acreditats i que no requereixen actualització; i únicament han d'acreditar les circumstàncies de les quals no hi hagi constància.

 

BASE 10a. INCIDÈNCIES

El President de la Corporació, a petició pròpia o a proposta del president del Tribunal qualificador, pot demanar, als efectes procedents, l'acreditació dels requisits i mèrits quan cregui que hi ha inexactituds o falsedats en les quals hagin pogut incórrer els aspirants.

Mentre estigui constituït, el Tribunal qualificador està facultat per resoldre els dubtes que sorgeixin en l'aplicació d'aquestes bases i podrà adoptar els acords que corresponguin en tots els supòsits no previstos en elles, per tal de facilitar el desenvolupament normal del procés selectiu, els quals podran ser objecte de recurs d'alçada davant de l'Alcalde, en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà a la data de la seva notificació o publicació. Abans de la constitució del Tribunal i després que aquest hagi efectuat la seva proposta aquesta facultat correspondrà a l'Alcaldia.

 

BASE 11a. CONTRACTACIÓ DEL PERSONAL

El President de la Corporació procedirà a la formalització per escrit dels contractes corresponents amb els aspirants proposats, seguint l'ordre establert a la Borsa de treball constituïda.

La contractació s'haurà de publicar als taulers d'anuncis i a la seu electrònica de l'Ajuntament i se n'haurà de donar coneixement al ple en la primera sessió plenària que hi hagi.

 

BASE 12a. PERÍODE DE PROVA

Les persones contractades hauran de superar un període de prova de dos mesos. Aquest període no s'aplicarà si el candidat seleccionat ja hagués realitzat les mateixes funcions amb anterioritat a l'Ajuntament.

En finalitzar el període de prova, l'àrea competent de l'Ajuntament farà un informe d'avaluació de l'aspirant sobre l'aplicació dels seus coneixements i les seves capacitats a les activitats realitzades, la qualitat i l'eficàcia en el desenvolupament de les diferents tasques i l'adaptació a l'entorn de treball.

En el cas que la persona aspirant no superi satisfactòriament el període de prova, perquè no assumeixi el nivell suficient d'integració i eficiència en el lloc de treball serà declarat no apte/a, per resolució motivada de l'òrgan competent; perdrà, en conseqüència, tots els drets a la seva contractació i es donarà per finalitzat el seu contracte. En aquest cas, l'òrgan competent formularà proposta de contractació a favor de la persona aspirant que tingui la puntuació següent més alta, la qual haurà de superar el corresponent període de prova.

 

 

DISPOSICIONS FINALS

 

PRIMERA. En tot allò no previst en aquestes bases s'ha d'aplicar la normativa següent:

a) Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases de règim local.

b) Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

c) Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, que aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors.

d) Llei 30/1984, de 2 d'agost, de mesures per a la reforma de la funció pública

e) Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local.

f) Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

g) Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

h) Decret legislatiu 2/2003, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

i) Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

j) Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

 

SEGONA. Règim de recursos

Contra les resolucions de l'Alcaldia, es pot interposar recurs potestatiu de reposició, dins del termini d'un mes, comptat a partir del dia següent al de la seva publicació o directament recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, dins del termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al de la notificació d'aquest acte, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre i els articles 8, 14, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Contra els actes i resolucions dels tribunals qualificadors, en tant que es tracta d'òrgans col·legiats dependents de la Presidència de la Corporació els actes dels quals no exhaureixen la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant l'Alcalde en el termini i amb els efectes que estableixen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Si es vol impugnar l'acord d'aprovació d'aquestes bases, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós - Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació. Alternativament, i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva notificació.

 

 

Annex temari:

 

Tema 1. Electricitat i electrotècnica. Conceptes generals. Els fenòmens elèctrics, magnètics i electromagnètics i les seves aplicacions.

Tema 2. Eines, equips i materials per a l'execució i manteniment de les instal·lacions elèctriques.

Tema 3. Càlculs bàsics en les instal·lacions elèctriques de baixa tensió. Previsió de potències, secció de conductors, procediments normalitzats de càlcul de les instal·lacions de baixa tensió.

Tema 4. Mesures en les instal·lacions elèctriques. Tensió, intensitat, resistència i continuïtat, potència, resistència elèctrica de les tomes de terra. Instruments de mesures i característiques.

Tema 5. Quadres elèctrics. Protecció en mitja i baixa tensió. Generalitats. Interruptors, disjuntors, seccionadors, fusibles, interruptors automàtics magneto tèrmics i interruptors diferencials.

Tema 6. La Llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenció de Riscos Laborals.

Tema 7. Real Decret 614/2001, de 8 de juliol, sobre disposicions mínimes per la protecció de la salut i seguretat dels treballadors davant el risc elèctric. La prevenció de riscos laborals en treballs en alçada i instal·lacions elèctriques de baixa tensió. Normes útils per al moviment i trasllat de mobiliari i altres elements de pes. Seguretat en la utilització d'eines manuals. La seguretat a la via pública.

Tema 8. Els plànols i esquemes. Lectura d'un plànol i/o un esquema. Diferents elements, escales, simbologia, representacions gràfiques i la seva interpretació.

Tema 9. Coneixements bàsics sobre instal·lacions de telecomunicacions.

Tema 10. Coneixement del Reglament Electrotècnic per Baixa Tensió: Caigudes de tensió i la ITC-BT-09 instal·lacions d'enllumenat exterior i la seva guia tècnica d'aplicació. ITC-BT-33 instal·lacions amb fins especials. Instal·lacions provisionals i temporals d'obra. ITC-BT-34 Instal·lacions amb fins especials. Fires i Stands. ITC-BT-52 Instal·lacions amb fins especials. Infraestructures per la recàrrega de vehicles elèctrics.

Tema 11. Coneixement ITC-BT- del número 17 al 28.

 

El Morell, 17 d'agost de 2023

 

Eloi Calbet Ferran

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7485 {"title":"Ayuntamiento de El Morell - Administración local (DOGC nº 2023-8984)","published_date":"2023-08-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7485"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Morell,DOGC,DOGC 2023 nº 8984 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-22/7485-ayuntamiento-morell-administracion-local-dogc-n-2023-8984 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.