Ayuntamiento de Manresa - Administración local (DOGC nº 2023-8983)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obra municipal ordinaria de mejora y ampliación de la urbanización de la calle Guimerà y tramo norte de Els Esquilets.

La Junta de Govern Local, en data 1 d'agost de 2023, va aprovar el dictamen que, en la seva part resolutòria, diu el següent:

 

"1. NO ESTIMAR les al·legacions presentades per Joan Izquierdo Vera, en representació dels propietaris d'aparcaments Manresa Centre) i per Xavier Escribano Badia a l'acord d'aprovació inicial del projecte d'obra municipal ordinària "Millora i ampliació de la urbanització del carrer Guimerà i tram nord dels Esquilets", en base a les argumentacions contingudes en l'informe emès pel cap del Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials, en data 18 de juliol del 2023, que es transcriu en aquest dictamen.

 

2. APROVAR DEFINITIVAMENT el projecte d'obra municipal ordinària ordinària "Millora i ampliació de la urbanització del carrer Guimerà i tram nord dels Esquilets" amb un pressupost per a coneixement de l'administració de Quatre milions set-cents seixanta mil cent noranta-sis euros amb seixanta-quatre cèntims (4.760.196,64 €), IVA inclòs, d'acord amb el que es disposa a l'article 37 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/95, de 13 de juny i, tenint en compte l'informe emès des del Servei, referenciat al punt anterior.

 

3. PUBLICAR l'acord de l'aprovació definitiva del projecte al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la Corporació".

 

Contra aquest acte, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar els recursos que s'indiquen a continuació:

- Recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la darrera de les publicacions i en els termes regulats als articles 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

- Recurs jurisdiccional contenciós administratiu, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà del dia de la darrera de les publicacions del present anunci, davant de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en els termes regulats als articles 25.1, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

Si s'opta pel recurs potestatiu de reposició, no podreu interposar el recurs contenciós administratiu fins que el primer sigui resolt expressament, o es produeixi la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat.

 

Manresa, 4 d'agost de 2023

 

Marc Aloy Guàrdia

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7442 {"title":"Ayuntamiento de Manresa - Administración local (DOGC nº 2023-8983)","published_date":"2023-08-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7442"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Manresa,DOGC,DOGC 2023 nº 8983 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-21/7442-ayuntamiento-manresa-administracion-local-dogc-n-2023-8983 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.