Ayuntamiento de Sant Joan les Fonts - Administración local (DOGC nº 2023-8981)

ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria de un proceso de selección para la cobertura de una plaza de técnico/a de administración general mediante promoción interna.

Per Decret d'Alcaldia número 2023DECR000648 de data 24 de juliol de 2023 s'aprovaren la convocatòria i les bases que regiran el procés selectiu, mitjançant concurs oposició, per promoció interna, per a la cobertura d'una plaça de Tècnic/a d'Administració General de l'Escalda d'Administració General, subescala Tècnica, subgrup A1, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, inclosa a l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2023, publicada al BOP de Girona número 40 de data 27 de febrer de 2023 i al DOGC número 8862 de 24 de febrer de 2023.

L'anunci de la convocatòria i el text íntegre de les bases ha estat publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 147 de data 31 de juliol de 2023 (número edicte 6449).

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, comptats a partir del dia següent al de la publicació d'aquest extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els restants i successius anuncis d'aquesta convocatòria es faran públics únicament en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i a la seva pàgina web: www.santjoanlesfonts.cat.

 

Sant Joan les Fonts, 8 d'agost de 2023

 

Maria Vidal Jodar

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7373 {"title":"Ayuntamiento de Sant Joan les Fonts - Administración local (DOGC nº 2023-8981)","published_date":"2023-08-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7373"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Joan les Fonts,DOGC,DOGC 2023 nº 8981 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-17/7373-ayuntamiento-sant-joan-fonts-administracion-local-dogc-n-2023-8981 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.