Ayuntamiento de Lloret de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-8981)

EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obra pública ordinaria para la rehabilitación del mercado municipal diario de Lloret de Mar.

De conformitat amb el que disposa l'art. 38 de Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat mitjançant Decret 179/1995, de 13 de juny, es fa públic que el projecte bàsic i executiu per a la rehabilitació del Mercat Municipal diari de Lloret de Mar, d'iniciativa municipal i redactat per Ravetllat arquitectura SLP, amb un pressupost de 3.357.747,01€ (iva inclòs), que fou aprovat inicialment per acord de la Junta de Govern Local en sessió ordinària de data 3 de febrer de 2023, ha estat aprovat definitivament per acord de la Junta de Govern Local en sessió de data 4 d'agost de 2023, amb el condicionants recollits en l'informe de l'Arquitecta Municipal.

La documentació definitivament aprovada es pot consultar al Tauler d'Anuncis de la seu electrònica municipal de l'Ajuntament de Lloret de Mar, així com en el Servei de Planificació i Gestió Urbanística, Equipaments Municipals de l'Ajuntament de Lloret de Mar, situat al carrer Sant Pere, núm. 36, 1er, en horari d'atenció al públic, de 10 a 14 hores.

 

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptats a partir del dia següent al d'aquesta publicació, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Girona. Potestativament i de forma prèvia, es pot interposar recurs de reposició davant del mateix òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al d'aquesta publicació.

 

Lloret de Mar, 9 d'agost de 2023

 

Joan Antoni Escalona Cobo

Regidor delegat d'Obra Pública de Carrers i d'Equipaments Municipals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7364 {"title":"Ayuntamiento de Lloret de Mar - Administración local (DOGC nº 2023-8981)","published_date":"2023-08-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7364"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Lloret de Mar,DOGC,DOGC 2023 nº 8981 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-17/7364-ayuntamiento-lloret-mar-administracion-local-dogc-n-2023-8981 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.