Ayuntamiento de Els Prats de Rei - Administración local (DOGC nº 2023-8979)

EDICTO por el que se somete a información pública un proyecto de actuación específica para la ejecución de una línea aérea y subterránea de baja tensión.

L'empresa E-DISTRIBUCIÓN REDES DIGITALES SLU. ha presentat un projecte d'actuació específica per a l'execució de línia aèria i subterrània de baixa tensió a 400V des del CD N2375 i projecte d' execució de nova línia MT 25 Kv aèria i soterrània "Prats de Rei" al T.M. dels Prats de Rei, la qual té la condició de sòl no urbanitzable segons l'ordenació urbanística municipal vigent.

D'acord amb allò que s'estableix a l'article 48 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, i articles 49 al 56 del Decret 64/2014, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística, es sotmet el projecte presentat a informació pública pel termini d'UN MES mitjançant anuncis al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la seu electrònica de l'Ajuntament (www.pratsderei.cat), perquè durant el citat període es puguin formular al·legacions i reclamacions per totes les persones interessades.

El projecte esmentat estarà a disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest ajuntament

 

Els Prats de Rei, 2 d'agost de 2023

 

Carla Casas Valls

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7285 {"title":"Ayuntamiento de Els Prats de Rei - Administración local (DOGC nº 2023-8979)","published_date":"2023-08-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7285"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Els Prats de Rei,DOGC,DOGC 2023 nº 8979 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-14/7285-ayuntamiento-prats-rei-administracion-local-dogc-n-2023-8979 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.