Ayuntamiento de Montclar - Administración local (DOGC nº 2023-8979)

EDICTO sobre aprobación inicial de la actualización del Reglamento del servicio del archivo municipal de Montclar.

Aprovat inicialment pel Ple d'aquesta Corporació, en sessió del dia 2 d'agost de 2023, la modificació i actualització del Reglament del Servei de l'Arxiu Municipal de Montclar.

En compliment del que disposen els articles 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local i l'article 178.1 del Text refós de la Llei Municipal i del règim local Catalunya, es sotmet a informació pública per un termini de 30 dies hàbils al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la corporació, a comptar des de l'endemà de la seva darrera publicació, per tal que pugui ser examinat i si procedeix es formulin les reclamacions que s'estimin convenients pels interessats.

Si transcorregut dit termini no s'haguessin presentat al·legacions s'entendrà definitivament aprovat i es publicarà el text íntegre del reglament en el Butlletí Oficial de la Província i en el DOGC, mitjançant únicament la publicació de la ressenya del lloc i data de la publicació efectuada per la Diputació de Barcelona.

 

Montclar, 4 d'agost de 2023

 

Raquel Sala Prat

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7283 {"title":"Ayuntamiento de Montclar - Administración local (DOGC nº 2023-8979)","published_date":"2023-08-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7283"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montclar,DOGC,DOGC 2023 nº 8979 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-14/7283-ayuntamiento-montclar-administracion-local-dogc-n-2023-8979 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.