Ayuntamiento de Castellbisbal - Administración local (DOGC nº 2023-8978)

EDICTO sobre aprobación de la relación provisional de personas admitidas y excluidas, designación del tribunal y fecha de las pruebas del proceso de selección, mediante el sistema de concurso-oposición libre, para la cobertura de una plaza de técnico/a de Protección Civil y constitución de una bolsa de trabajo (ref. 2023/6/FS).

 

Es fa pública per Decret de l'alcaldessa accidental número 2023/1994, de data 8 d'agost de 2023, la relació provisional de persones admeses i excloses per participar en el procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, d'una plaça de tècnic/a de protecció civil i constitució d'una borsa de treball, que resol el següent:

 

PRIMER.- Aprovar la relació provisional de les persones aspirants admeses i excloses del procés selectiu que es tramita, d'acord amb el detall següent:

 

a) PERSONES ADMESES:

 

Núm. Ordre presentació de sol·licituds

COGNOMS I NOM

DNI

1

MONTERO LORIENTE, ALEIX

***7134**

2

GARCIA PLAYÀ, DAVID

***9279**

3

GALA FERNANDEZ, MERITXELL

***3720**

4

LIARTE COLILLAS, JOAN

***9811**

5

CARRÉS GALÍ, JORDI

***7957**

6

GÓMEZ MORA, IGNACIO

***7672**

7

PENABLA SERRA, EVA MARIA

***1999**

8

MARÍN HERAS, SERGI

***9809**

9

MUR TARRÉS, PAU

***4335**

 

 

 

SEGON.- Informar, a efectes de resultar exempt de la realització de la primera prova de llengua catalana, prevista a les bases reguladores, la llista de persones aspirants admeses i excloses provisionalment que no han acreditat el nivell de català (C1) exigit:

 

COGNOMS I NOM

DNI

GALA FERNANDEZ, MERITXELL

***3720**

 

 

TERCER.- Concedir un termini de 10 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o notificació de la resolució, per a la esmena de deficiències i presentació d'al·legacions o reclamacions, amb el ben entès que si no es presenta cap esmena, al·legació o reclamació al respecte, la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos es considerarà definitivament aprovada.

 

QUART.- Designar les persones que hauran de constituir el tribunal qualificador, d'acord amb el que s'estableix en la base 7ª de la convocatòria del procés selectiu, amb el següent detall:

Presidenta:

Titular: Mª José Fernández Ruiz, secretària general de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Suplent: Trinitat Martínez Ferrer, TAG de Serveis Centrals de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Vocals:

Titular: Carme Esteban Gascon, representant de l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya.

Suplent: Celia Castaño Arroyo, representant de l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya.

Titular: Ester Morancho Farré, tècnica enginyera superior de l'Oficina d'Activitats Regulades i Programes de Protecció Civil.

Suplent: Pendent de designació.

Titular: Xavier Bosch Casanovas, Cap de Serveis Territorials de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Suplent: Xavier Torrent Foz, Enginyer tècnic de Serveis Territorials de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Titular: Mireia Mallol Fernández, cap de Recursos Humans de l'Ajuntament de Castellbisbal.

Suplent: Natàlia Paretas Vidal, tècnica de Recursos Humans de l'Ajuntament de Castellbisbal, que actuarà com a secretària.

Secretari/ària: Actuarà com a secretària del Tribunal, la vocal del departament de Recursos Humans.

 

CINQUÈ.- Convocar, d'acord amb el que s'estableix al punt 8.1 de les bases específiques del procés, als aspirants que consten en el punt segon de la part resolutiva, proveïts del DNI per la realització de la fase prèvia per acreditar els requisits corresponents a la llengua catalana, en la data, hora i lloc  que es detalla a continuació:

Prova prèvia d'acreditació de coneixements de llengua catalana

DIA: 07 de setembre de 2023

HORA:10:00 h

LLOC: Av. Pau Casals núm. 9 de Castellbisbal

 

SISÈ. - Convocar pel dia 13 de setembre de 2023, a les 8:30 hores als membres designats per formar part del Tribunal qualificador per la seva constitució.

 

SETÈ.- Convocar, d'acord amb el que s'estableix al punt 8.2 de les bases específiques del procés, als aspirants proveïts del DNI per la realització de les proves corresponents, en les dates, hores i llocs  que es detallen a continuació:

 

Primer exercici: Prova de coneixements

DIA: 13 de setembre de 2023

HORA: 9:30 h

LLOC: Av. Pau Casals núm. 9 de Castellbisbal.

 

Segon exercici: Prova teòrica

DIA: 13 de setembre de 2023

HORA: 12:00 h

LLOC: Av. Pau Casals núm. 9 de Castellbisbal.

 

VUITÈ.- Fer públics els acords anteriors a la web municipal, al tauler d'anuncis i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Castellbisbal, 8 d'agost de 2023

 

Isabel Méndez Fernández

Alcaldessa accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7239 {"title":"Ayuntamiento de Castellbisbal - Administración local (DOGC nº 2023-8978)","published_date":"2023-08-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7239"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellbisbal,DOGC,DOGC 2023 nº 8978 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-11/7239-ayuntamiento-castellbisbal-administracion-local-dogc-n-2023-8978 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.