Consejo General de Aran - Administración local (DOGC nº 2023-8975)

EDICTO sobre el nuevo equipo de gobierno del Conselh Generau d'Aran 2023-2027.

De conformitat amb la normativa vigent reguladora de l'organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals i amb motiu de la constitució del nou Conselh Generau d'Aran, es dona publicitat als acords adoptats pel Ple del Conselh, en sessió extraordinària de 30 de juny de 2023, referents al cartipàs d'aquesta Corporació:

 

1. Constitució de Grups Polítics i Designació de Portaveus:

1.1.- Es constitueix en el si del Conselh Generau d'Aran la figura dels Grups Polítics d'aquesta corporació, els quals s'estructuraran en base a cadascuna de les llistes electorals que han obtingut representació en el Conselh a les eleccions del 28 de maig de 2023.

1.2.- La relació dels grups polítics, la seva denominació específica, composició i portaveus és la que segueix:

- Grup polític d'Unitat d'Aran - Partit des Socialistes de Catalunya (UA-PSC), constituït per nou (9) conselhèrs/es: Sra. Maria Vergés Pérez, Sr. Francisco Bruna Capel, Sr. José Canut Herraiz, Sr. Juan Antonio Serrano Iglesias, Sra. Maria Menis Farré, Sr. Amador Marques Atés, Sr. Oriol Sala Sánchez, Sr. Javier Cavero Sáez, i Sr. Andreu Cortés Labrid, essent el portaveu titular era Sindica d'Aran Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez i el portaveu suplent el conselhèr Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés.

- Grup polític de Convergéncia Democratica Aranesa-Partit Nacionalista Aranés (CDA-PNA), constituït per quatre (4) conselhèrs/es: Sra. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs, Sr. Òscar Canut Cónsul, Sr. César Ruiz-Canela Nieto i Sr. Francisco José Rodríguez Berart, essent el portaveu titular la Mgfca. Sra. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs i el portaveu suplent el conselhèr Mgfc. Sr. César Ruiz-Canela Nieto.

 

2. Periodicitat de les Sessions Plenàries Ordinàries:

2.1.- Les sessions plenàries ordinàries del Conselh se celebraran el segon divendres del primer mes de cada bimestre, és a dir, gener, març, maig, juliol, setembre i novembre.

2.2.- Si el dia preestablert per a la celebració de la sessió ordinària coincideix amb dia festiu, podrà celebrar-se el Ple, amb el mateix caràcter ordinari, el dia anterior o posterior.

2.3.- L'hora de celebració serà preferentment a les 09.00 hores, si bé això es podrà modificar per acord del Ple amb el vot favorable de la majoria absoluta dels conselhèrs.

2.4.- Es faculta a la Sindicatura perquè en cas justificat i prèvia informació als Magnífics conselhèrs portaveus dels grups polítics que integren la Corporació, es pugui variar el dia previst per a la corresponent sessió ordinària.

 

3. Periodicitat de les sessions del Conselh de Govèrn:

3.1.- El Conselh de Govèrn celebrarà les sessions ordinàries amb una periodicitat quinzenal. El dia de celebració serà els dilluns de la primera i tercera setmana de cada mes, a les 9.00 hores. No hi haurà cap sessió ordinària durant el mes d'agost.

3.2.- Si el dia preestablert per a la celebració de la sessió ordinària coincidís amb dia festiu, serà d'aplicació allò previst a l'article 25 d'aquest Reglament.

 

4. Comissió Informativa Permanent: creació, facultats, composició i funcionament:

4.1.- Crear la Comissió Informativa Permanent de Serveis Generals, com a òrgan col·legiat complementari del Conselh Generau d'Aran, amb facultats d'estudi, consulta i assistència dels òrgans de gestió del Conselh Generau d'Aran, únicament i exclusivament per a assumptes relacionats amb el funcionament normal ordinari del Conselh Generau d'Aran.

4.2.- La Comissió Informativa Permanent de Serveis Generals estarà integrada per membres de tots els grups polítics que formen part de la Corporació, proporcionalment a la seva representativitat en el Conselh, assignant-se a cada un dels grops els membres següents:

Presidenta: sindica d'Aran o conselhèr/a en qui delegui.

Vocals: dos (2) membres del grup polític d'UA-PSC:

- Conselhèr Mgfc. Amador Marqués Atés

- Conselhèr Mgfc. Sr. Francisco Bruna Capel

dos (2) membres del grup polític de CDA-PNA:

- Conselhèra Mgfca. Sra. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs

- Conselhèr Mgfc. Sr. César Ruiz-Canela Nieto

Secretari: el secretari general de la Corporació o funcionari/ària en qui delegui.

4.3.- Aquesta Comissió celebrarà normalment una sessió cada dos mesos, de caràcter ordinari, quan sigui degudament convocada i d'acord amb el règim de sessions plenàries establert a l'article 25 del Reglament orgànic del Conselh Generau d'Aran, fixant-ne la seva celebració dins de la tercera setmana de cada dos mesos, sense perjudici de les sessions de caràcter extraordinari que, degudament justificades, convinguin.

El funcionament de la Comissió Informativa Permanent de Serveis Generals s'ajustarà a les disposicions legals i reglamentàries vigents en matèria de funcionament dels òrgans col·legiats dins l'àmbit del règim local, i especialment al que disposa la Secció 3a del Capítol II del Títol Preliminar de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, i pel que preveuen els articles 134 a 138 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Les convocatòries de les sessions seran trameses als membres de la Comissió Informativa Permanent de Serveis Generals amb una antelació mínima de quaranta-vuit (48) hores a la de celebració de la sessió. Es podrà acordar l'ús de sistemes i instruments informàtics o telemàtics per a fer arribar la convocatòria de les Comissions, els esborranys de les propostes, així com les actes definitives.

 

5. Comissió d'Oïdors de Comptes: creació i composició:

5.1.- Crear la Comissió d'Oïdors de Comptes del Conselh Generau d'Aran, com a òrgan col·legiat bàsic de constitució obligatòria, al qual li correspon examinar i estudiar els comptes anuals de la Corporació i emetre'n informe abans que el Ple els aprovi.

5.2.- La Comissió d'Oïdors de Comptes estarà integrada, almenys, per un conselhèr/a general de cada grup polític que forma part de la corporació, representant amb un vot ponderat als conselhèrs/res del seu grup. Els membres designats són els següents:

Presidenta: sindica d'Aran Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, o conselhèr/a en qui delegui.

Vocals: un (1) membre del grup polític d'UA-PSC:

- conselhèr Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés

un (1) membre del grup polític de CDA-PNA:

- conselhèr Mgfc. Francisco José Rodríguez Berart

 

6. Comissió d'Afers institucionals:

6.1.- La Comissió d'Afers Institucionals estarà integrada per:

Presidenta: sindica d'Aran Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, o conselhèr/a en qui delegui.

Vocals: un (1) membre del grup polític d'UA-PSC:

- Titular: conselhèr Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés.

- Suplent: conselhèr Mgfc. Sr. Francisco Bruna Capel

un (1) membre del grup polític de CDA-PNA:

- Titular: conselhèra Mgfca. Sra. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs

- Suplent: conselhèr Mgfc. César Ruiz-Canela Nieto

Secretari: el secretari general de la Corporació o funcionari/ària en qui delegui

Convidats: persones convidades pel President/a

 

7. Indemnitzacions per assistències i als grups polítics.

7.1.- Per les assistències als òrgans col·legiats esmentats a continuació es percebran les quantitats següents:

- Assistència a les sessions plenàries: 400,00 €/sessió

- Assistència a les sessions de Conselh de Govèrn: 150,00 €/sessió

- Assistència a les sessions d'altres òrgans col·legiats: 100,00 €/sessió

7.2.- La retribució als grups polítics de la Corporació:

- A cada grup polític un fix mensual de: 250,00 €

- Per cada conselhèr del grup mensualment: 175,00 €

 

8. Polítics: règim de dedicació i règim de retribucions:

Establir que, amb efectes del dia 30 de juny de 2023, els membres del Conselh Generau d'Aran que a continuació es relacionen exerciran els seus càrrecs en règim de dedicació exclusiva i, en el seu cas, seran donats d'alta en el règim corresponent de la Seguretat Social:

 

Conselhèr/a

Dedicació

Retribucions Brutes

Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez

Plena

52.272,50 €

Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés *

Plena

44.500,00 €

Mgfc. Sr. Javier Cavero Sáez

Plena

40.000,00 €

 

 

*Els efectes de la dedicació exclusiva del Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés, seran a comptar del seu cessament efectiu com a Diputat de la Diputació de Lleida

8.1.- Establir a favor dels membres del Conselh Generau d'Aran que desenvolupin les seves funcions en règim de dedicació exclusiva, en funció de les atribucions que li siguin delegades i assumides, la percepció de les seves retribucions anuals brutes en catorze pagues, dotze corresponents a les mensualitats de l'any i les dues restants corresponents a les pagues extraordinàries de juny i desembre, i que es revisaran anualment en la mateixa proporció que es revisin les retribucions del personal al servei de la Corporació.

La percepció d'aquestes retribucions serà incompatible amb la de qualsevulla altra retribució amb càrrec als pressupostos de les Administracions Públiques i dels ens, organismes i empreses d'elles dependents, sense perjudici de les dietes i indemnitzacions que els puguin correspondre per la seva assistència en els Consells d'Administració o òrgans de govern d'entitats o empreses públiques o privades, fins a un màxim de dos; i també serà incompatible amb les indemnitzacions que es puguin establir per l'assistència a les sessions plenàries i a les sessions del Conselh de Govèrn i amb el desenvolupament d'altres activitats en els termes previstos per la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques.

També tindran dret a rebre indemnitzacions per les despeses ocasionades en l'exercici dels seus càrrecs quan siguin efectives i prèvia justificació documental, d'acord amb les normes d'aplicació general a les Administracions Públiques i les que en aquest sentit s'aprovin pel Ple del Conselh Generau d'Aran.

Els imports determinats com a retribucions per dedicació exclusiva experimentaran les variacions previstes per les corresponents Lleis Generals de Pressupostos o equivalents que s'aprovin, respecte del % de variació previst per als empleats públics, sense que en cap cas puguin superar els límits fixats per la normativa as membres electes, de conformitat amb l'article 75 bis i les seves corresponents modificacions.

8.2.- Establir que, amb efectes del dia 30 de juny de 2023, els membres del Conselh Generau d'Aran que a continuació es relacionen exerciran els seus càrrecs en règim de dedicació parcial i, en el seu cas, seran donats d'alta en el règim corresponent de la Seguretat Social:

 

Conselhèr/a

Dedicació

Retribucions Brutes

Mgfc. Sr. Francisco Bruna Capel

Parcial 75%

39.204,38 €

Mgfc. Sr. Oriol Sala Sánchez

Parcial 50%

26.136,25 €

Mgfc. Sr. José Canut Herráiz

Parcial 35%

18.295,38 €

Mgfc. Sr. Andreu Cortés Labrid

Parcial 35%

18.295,38 €

 

 

8.3.- Establir a favor dels membres del Conselh Generau d'Aran que desenvolupin les seves funcions en règim de dedicació parcial, en funció de les atribucions que li siguin delegades i assumides, la percepció de les seves retribucions anuals brutes en catorze pagues, dotze corresponents a les mensualitats de l'any i les dues restants corresponents a les pagues extraordinàries de juny i desembre, i que es revisaran anualment en la mateixa proporció que es revisin les retribucions del personal al servei de la Corporació.

La percepció d'aquestes retribucions serà incompatible amb la de qualsevol altra retribució amb càrrec als pressupostos de les Administracions Públiques i dels ens, organismes i empreses d'elles dependents, sense perjudici de les dietes i indemnitzacions que els puguin correspondre per la seva assistència en els Consells d'Administració o òrgans de govern d'entitats o empreses públiques o privades, fins a un màxim de dos; i també serà incompatible amb les indemnitzacions que es puguin establir per l'assistència a les sessions plenàries i a les sessions del Conselh de Govèrn i amb el desenvolupament d'altres activitats en els termes previstos per la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques.

També tindran dret a rebre indemnitzacions per les despeses ocasionades en l'exercici dels seus càrrecs quan siguin efectives i prèvia justificació documental, d'acord amb les normes d'aplicació general a les Administracions Públiques i les que en aquest sentit s'aprovin pel Ple del Conselh Generau d'Aran.

Els imports determinats com a retribucions per dedicació exclusiva experimentaran les variacions previstes per les corresponents Lleis Generals de Pressupostos o equivalents que s'aprovin, respecte del % de variació previst per als empleats públics, sense que en cap cas puguin superar els límits fixats per la normativa as membres electes, de conformitat amb l'article 75 bis i les seves corresponents modificacions.

 

9. Nomenament dels representants del Conselh Generau d'Aran en òrgans col·legiats, la competència dels quals correspon al Ple del Conselh Generau d'Aran:

9.1.- Conselh de Direcció de l'organisme autònom Servici Aranés de Benèster e Salut:

- Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, sindica d'Aran i conselhèra de Salut e Benèster, presidenta

- Un vicesindic o un/a conselhèr/a generau, designat lliurement per la sindica d'Aran: Mgfca. Sra. Maria Menis Farré

- Dos conselhèrs/res generaus que seran designats pel Ple del Conselh Generau d'Aran en proporció a la importància numèrica de cadascun dels grups del Ple:

- UA-PSCMgfc. Sr. Javier Cavero Sáez, e el Mgfc. Sr. Andreu Cortés Labrid, com a suplent

- CDA-PNAMgfca. Sra. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs, e el Mgfc. Sr. Òscar Canut Consul, com a suplent

- Dos professionals de reconegut prestigi en l'àmbit de la planificació, l'ordenació i la gestió de serveis socials i de salut, designats lliurement pel/per la sindic/a d'Aran:

- Sra. Immaculada Caubet Busquet

- Sr. Francesc Fernàndez Enrich

9.2.- Conselh Aranés de Benèster e Salut de l'organisme autònom Servici Aranés de Benèster e Salut:

- Presidenta: La conselhèra de Salut e Benèster: Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez.

a) Vocals:

Dos vicesindics o conselhèrs generals de l'equip de govern, designats per la sindica d'Aran:

- conselhèra Mgfca. Sra. Maria Menis Farré (UA-PSC)

- conselhèr Mgfc. Javier Cavero Sáez (UA-PSC)

Un representant de cadascun dels partits o coalicions representats en el Conselh Generau d'Aran en l'oposició:

- Convergéncia Democratica Aranesa-Partit Nacionalista Aranés (CDA-PNA): conselhèra Mgfca. Sra. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs

9.3.- Representants a les Comissions de seguiment: Salut

- Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez (UA-PSC), Sindica d'Aran

- Sra. Maria Àngels Borràs Hurtado, directora del Servici Aranés de Benèster e Salut

- Sr. Jordi Vilana González, gerent d'AranSalut Servicis Assistenciaus Integrats SL

9.4.- Conselh escolar Escòla de Tècnics Esportius dera Val d'Aran:

- Mgfc. Sr. Javier Cavero Sáez (UA-PSC)

- Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés (UA-PSC)

9.5.- Conselh Generau de Montanha:

- Mgfc. Sr. Francisco Bruna Capel (UA-PSC)

- Mgfc. Sr. Oriol Sala Sánchez (UA-PSC)

9.6.- Comissió Bilateral Govern de la Generalitat-Conselh Generau d'Aran:

- Vicepresidenta de la Comissió: sindica d'Aran, Sra. Maria Vergés Pérez (UA-PSC)

- Vocals:

Conselhèr Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés (UA-PSC)

Conselhèr Mgfc. Sr. Francisco Bruna Capel (UA-PSC)

Conselhèr Mgfc. Sr. Oriol Sala Sánchez (UA-PSC)

Conselhèr Mgfc. Sr. Andreu Cortes Labrid (UA-PSC)

Conselhèr Mgfca. Sra. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs (CDA-PNA)

- Secretari: Sr. Enrique Pérez Llas, tècnic d'administració general economista del Conselh Generau d'Aran

9.7.- Consell Rector de l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran:

- Sindica d'Aran Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez (UA-PSC) i Mgfc. Sr. Amador Marqués Atès (UA-PSC).

9.8.- Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran:

- Vicepresidenta: sindica d'Aran Sra. Maria Vergés Pérez (UA-PSC)

- El director de la Oficina Tècnica d'Urbanisme del Conselh Generau d'Aran Sr. Xavier Playà Hernàndez

- Representants del Conselh Generau d'Aran:

Titular: conselhèr Mgfc. Sr. Amador Marqués Atès (UA-PSC)

Suplent: conselhèr Mgfc. Sr. José Canut Herraiz (UA-PSC)

Titular: conselhèr Mgfc. Sr. Andreu Cortés Labrid (UA-PSC)

Suplent: conselhèr Mgfc. Sr. Oriol Sala Sánchez (UA-PSC)

Titular: conselhèr Mgfc. Sr. César Ruiz-Canela Nieto (CDA-PNA)

Suplent: conselhèr Mgfc. Sr. Òscar Canut Cònsul (CDA-PNA)

9.9.- Comissió d'Innovació de la Val d'Aran:

- Presidenta: sindica d'Aran Sra. Maria Vergés Pérez (UA-PSC)

- Vocals:

- conselhèr Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés, (UA-PSC)

- conselhèr Mgfc. Sr. Francisco José Rodríguez Berart (CDA-PNA)

- Expert(s) tècnic(s) assessor(s)

- Secretari de la Corporació o persona en que delegui

9.10.- Comissió de Benestar i Salut:

- Presidenta: sindica d'Aran, Sra. Maria Vergés Pérez (UA-PSC)

- Vocals:

- Mgfca. Sra. Maria Menis Farré, conselhèra de Joventut, Igualtat i Inclusió Social o conselhèr/a en qui delegui.

- Mgfc. Sr. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs, portaveu del grop polític de CDA-PNA o persona en qui delegui

- Sra. Ma. Àngels Borràs Hurtado, directora del Servici Aranés de Benèster e Salut, o persona en qui delegui

9.11.- Consell econòmic i social d'Aran:

- Presidenta: sindica d'Aran, Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez (UA-PSC);

- Vocals:

- El/la conselhèr/a de Turisme i Promoció Econòmica, Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés.

- Un conselhèr de cada Grup amb representació en el Ple, nomenats pel Ple de la Corporació

- UA-PSC Mgfc. Sr. Josep Canut Herráiz

- CDA-PNA Mgfc. Sr. Òscar Canut Cónsul

- Tres persones proposades pel Conselh Generau d'Aran, de reconegut prestigi en els sectors econòmic i social de la Val d'Aran.

- Sr. Eisharc Jaquet Solé, CEO i cofundador d'Arantech Enginheria SL.

- Sr. Alex Bares León, per Baqueira Beret

- Sr. Marcos Madrid, per Supermercados Madrid

- Un representant de Foment Torisme Val d'Aran, Sra. Marisol Ariño Collo

- El/la coordinador/a del HUB d'innovació del territori

- El/la tècnic/a de promoció econòmica

9.12.- Patronat del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

- Mgfc. Sr. Francisco Bruna Capel (UA-PSC)

9.13.- Comissió de Toponímia de la Generalitat de Catalunya

- Sra. Veronica Barés Moga

9.14.- Consell de Direcció del Servei Català de Salut

- Representant titular: Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, conselhèra de Salut e Benèster

- Representant suplent: Sra. Maria Àngels Borràs Hurtado, directora del Servici Aranés de Benèster e Salut

9.15.- Patronat Catalunya Món-Consell Diplomàcia Pública de Catalunya (PCM - DIPLOCAT)

- Mgfc. Sr. Andreu Cortés Labrid (UA-PSC)

9.16.- Consell d'Acció Exterior i de Relacions amb la Unió Europea

- Mgfc. Sr. Andreu Cortés Labrid (UA-PSC)

9.17.- Junta Generau Patronat Intercomarcal de Turisme de la Diputació de Lleida

- Representant titular: Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés, conselhèr de Governació, Innovació, Economia i Turisme (UA-PSC)

- Suplent: Mgfc. Sr. José Canut Herraiz, conselhèr de Promoció Econòmica, Comerç i Mobilitat (UA-PSC)

9.18.- Junta General del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida:

- Representant titular: sindica d'Aran Sra. Maria Vergés Pérez (UA-PSC);

- Suplent: Mgfc. Sr. Amador Marques Atés, conselhèr de Governació Innovació, Economia i Turisme del Conselh Generau d'Aran (UA-PSC)

9.19.- Conselh Tècnic de l'organisme autònom local Foment Torisme Val d'Aran

- Tècnica FTVA: Marisol Ariño Collo

- Membre honorífic: Sr. Andrés Vidal

9.20.- Comissió Territorial del Naut Pirinèu e Aran del Consell Català del Taxi

- Representant titular: Mgfc. Sr. José Canut Herraiz, conselhèr de Promoció Econòmica, Comerç i Mobilitat (UA-PSC)

- Suplent: Mgfc. Sr. Francisco Bruna Capel, conselhèr de Territori, Paisatge e Canvi Climàtic (UA-PSC)

9.21.- Consell de Salut de Catalunya

- Representant titular: Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, sindica d'Aran i conselhèra de Salut e Benèster (UA-PSC)

- Suplent: Sra. Maria Àngels Borràs Hurtado, directora del Servici Aranés de Benèster e Salut

9.22.- Consell de Salut de l'Alt Pirineu i Aran

- Representant titular: Sra. Maria Àngels Borràs Hurtado, directora del Servici Aranés de Benèster e Salut

- Suplent: Sra. Eva Cruzado Punter, directora mèdica adjunta

9.23.- Consell Consultiu de Salut Publica de Catalunya

- Representant titular: Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, sindica d'Aran

- Suplent: Mgfca. Sra. Maria Menis Farré

9.24.- Consell Territorial Consultiu i de Coordinació de Salut Pública a l'Alt Pirineu i Aran

- Sra. Maria Àngels Borràs Hurtado, directora del Servici Aranés de Benèster e Salut

9.25.- Conselh de Política lingüística der Occità-Aranés

- Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, sindica d'Aran (UA-PSC)

- Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés, Vicesindic primer d'Aran (UA-PSC)

- Sra. Manuela Ané Brito, professora-traductora del Departament de Política Lingüística

- Sra. Veronica Barés Moga, professora-traductora del Departament de Política Lingüística

9.26.- Consell de Caça de Catalunya

- Sr. Ivan Afonso Jordana, responsable de Medi Natural

9.27.- Comissió tècnica de gestió de la zona perifèrica del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

- Sr. Ivan Afonso Jordana, responsable de Medi Natural

- Sr. Gerard Viló Puente, tècnic de gestió d'espais naturals

9.28.- Comissió de seguiment de l'ús de l'Aranès a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Representants:

- Sindica d'Aran, Mgfca. Sra. Maria Verges Pérez (UA-PSC)

- Conselhèr, Mgfc. Sr. Amador Marqués Atès (UA-PSC)

- Conselhèr, Mgfc. Sr. Andreu Cortés Labrid (UA-PSC)

- Conselhèra Mgfca. Sra. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs (CDA-PNA)

9.29.- Comissió de seguiment del conveni amb l'Agencia Tributària de Catalunya establiment d'una Oficina de servei i d'atenció al públic en la Val d'Aran

- Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés, conselhèr de Governació, Innovació, Economia i Turisme (UA-PSC)

- Mgfc. Sr. José Canut Herraiz, conselhèr de Promoció Econòmica, Comerç

i Mobilitat (UA-PSC)

9.30.- Ple del Consorci LEADER Pirineu Occidental

- Representant titular: Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, Sindica d'Aran (UA-PSC)

- Suplent: Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés, conselhèr de Governació, Innovació, Economia i Turisme (UA-PSC)

9.31.- Ponència permanent de la Comissió Bilateral del Govern de la Generalitat de Catalunya - Conselh Generau d'Aran

- Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, Sindica d'Aran (UA-PSC)

- Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés, Vicesindic primer (UA-PSC)

- Sr. Enrique Pérez Llas, tècnic d'administració general

 

10. Encomana i atribució de funcions de direcció de l'organisme autònom local Servici Aranés de Benèster e Salut:

Encomana i atribució a la Sra. Maria Àngels Borràs Hurtado, ratificant el Decret 0322/2023, de 21 de juny, de les funcions corresponents a la direcció de l'organisme autònom local Servici Aranés de Benèster e Salut amb efectes del dia 21 de juny de 2023, sense retribució per l'exercici d'aquestes, i amb les funcions que disposa l'article 16 dels estatuts de l'organisme, publicats al BOP Lleida núm. 93 de 6 de juliol de 2010, les delegades per aquest Consell de Direcció al Director per acord de 25 d'octubre de 2019 (BOP Lleida num.203 de 21 d'octubre de 2020) i totes aquelles que li siguin encarregades expressament per aquest Consell de Direcció o pel president, donant compliment al que disposa l'article 304 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

 

11. Nous membres de la Ponència d'avaloracion ambiental de la Val d'Aran

Presidenta:Titular: Mgfca. Sra. Maria Verges Pérez, sindica d'Aran (UA-PSC)

Suplent: Mgfc. Sr. Francisco Bruna Capel, conselhèr de Territori, Paisatge i Canvi Climàtic (UA-PSC)

Vocals:Titulars:

Enginyer geòleg Guillem Piris Casasnovas

Arquitecte Xavier Playà Hernàndez

Tècnic de medi ambientIvan Afonso Jordana

Enginyer forestal e enginyer tècnic agrícola Joan Capdevila Miret

Suplents:

Enginyer d'edificacions Luis Domingo Vicens

Enginyer d'edificacions Iñigo Landa Busquet

Enginyer d'edificacions Jordi Mestre González

Secretària:Titular:Raquel Torres Alonso

Suplent:Maria Aran Justo Vicente

 

12. Comissió d'igualtat del Conselh Generau d'Aran.

- President: Mgfc. Sr. Amador Marqués Atés, vicesindic primer (UA-PSC)

- Vocals:

Sra. Montse Moran Capdevila

Dos representats dels treballadors

Secretaria:

- El/l'agent d'igualtat del Conselh o persona que realitzi les seves funcions, i qui actuarà amb veu i sense vot.

 

13. Representants comunitats propietaris dels immobles dels quals es titular el Conselh Generau d'Aran.

- Mgfc. Sr. José Caut Herraiz (UA-PSC)

 

14. Representant al Consell de l'Aigua de la demarcació i a la Junta d'Explotació núm. 18, de la conca del Garona:

Titular: Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez, Sindica d'Aran

Suplent: Mgfc. Sr. Oriol Sala Sánchez, conselhèr de Gestió Ambiental i

Transició Energètica

 

15. Creació de la Mesa de contractació permanent del Conselh Generau d'Aran i nomenament dels seus membres:

President:Titular: Mgfc. Sr. Javier Cavero Sáez

Suplent: Mgfc. Sr. Andreu Cortés Labrid

Vocals:Titulars:

Mgfc. Sr. César Ruiz-Canela Nieto (CDA-PNA)

Secretari general de la Corporació

Interventor de fons de la Corporació

Tècnica jurídica Yolanda Amiell Sangüesa

TAG economista Maria Carmen Mora Auset

Suplents:

Mgfca. Sra. Ròsa Maria Salgueiro Pujòs (CDA-PNA)

Tècnica jurídicaNúria Escobar Serra

TAG economistaEnrique Pérez Llas

Secretària: Titular: Maria Aran Justo Vicente

Suplent:Aida Cuni Delaurens

 

16. Nous membres de la Comissió Assessora d'Auviatge deth Conselh Generau:

Presidenta: Mgfca. Sra. Maria Vergés Pérez (UA-PSC)

Vicepresident primer: Mgfc. Sr. Amador Marques Atés (UA-PSC)

Ponents: Sra. Elisa Ros Barbosa i Sr. Xavier Playà Hernàndez (delegable en Sílvia Solà Santa-Olalla)

Vocals: Directora del Musèu de la Val d'Aran Sra. Carla del Valle Lafuente

Directora de l'Archiu Generau d'Aran Sra. Maria Pau Gómez Ferrer

Tres vocals de lliure designació Sr. Jesús Filloy Míguez

Sr. Lluís Domingo Vicent

Sr. Joan Carles Riera Socasau

Secretària:Sra. Elisa Ròsa Barbosa

 

Vielha, 1 d'agost de 2023

 

Amador Marqués Atés

Vicesíndic primer

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7101 {"title":"Consejo General de Aran - Administración local (DOGC nº 2023-8975)","published_date":"2023-08-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7101"} catalunya administración local,Consejo General de Aran,DOGC,DOGC 2023 nº 8975 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-08/7101-consejo-general-aran-administracion-local-dogc-n-2023-8975 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.