Ayuntamiento de La Ràpita - Administración local (DOGC nº 2023-8975)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento orgánico municipal.

El Ple municipal, en sessió de 20 de juliol de 2023, va acordar aprovar inicialment la modificació del Reglament orgànic municipal, mitjançant l'addició d'una Secció cinquena al Capítol Segon del Títol Primer, en el sentit següent:

 

«Secció cinquena

Junta de coordinació de l'acció de govern amb les regidories

 

Article 72.bis Composició, funcionament i funcions

1. La Junta de coordinació de l'acció de govern amb les regidories és l'òrgan col·legiat municipal que, sota la Presidència, de l'alcalde/essa, agrupa les diferents regidories/àrees en què s'organitza el cartipàs municipal, així com aquells regidors/es que l'alcalde/essa cregui oportú convocar.

2. Aquesta Junta de coordinació de l'acció de govern amb les regidories es convoca directament per la Presidència i, per a la seva vàlida constitució serà necessària l'assistència de l'alcalde/essa i del/s regidor/s de les àrees afectades que hagin estat convocats/des expressament en aquella sessió.

3. A aquesta Junta de coordinació de l'acció de govern amb les regidories li correspondrà debatre, proposar accions i línies d'actuacions en l'àmbit de les àrees de les regidories afectades. Les funcions que té no són resolutives, sinó de debat, informació i coordinació.

4. Amb caràcter general no s'aixecarà acta de les seves sessions. En cas de ser necessari aixecar acta de les mateixes, es requerirà al/a la titular de la Secretaria que assisteixi i aixequi acta de les mateixes.».

 

S'obre un termini d'informació pública de trenta dies hàbils, comptador des de l'endemà de la publicació de l'anunci al BOPT, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'edictes de l'Ajuntament i al portal de transparència de la pagina web de l'Ajuntament, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions i reclamacions.

Si no s'hi presenta cap reclamació ni al·legació, el reglament esdevindrà aprovat definitivament sense cap tràmit ulterior, llevat de la seva publicació.

 

La Ràpita, 1 d'agost de 2023

 

Javier Reverté Balada

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7093 {"title":"Ayuntamiento de La Ràpita - Administración local (DOGC nº 2023-8975)","published_date":"2023-08-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7093"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Ràpita,DOGC,DOGC 2023 nº 8975 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-08/7093-ayuntamiento-rapita-administracion-local-dogc-n-2023-8975 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.