Ayuntamiento de Lliçà d'Amunt - Administración local (DOGC nº 2023-8975)

ANUNCIO relativo al nombramiento de personal laboral y funcionario del Ayuntamiento de Lliçà d'Amunt.

Les Juntes de Govern Local de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, en les sessions que es diran, van acordar els següents nomenaments de personal:

 

- Junta de Govern de 20 de febrer de 2023:

 

Nomenar a la senyora Marta Rigol Guix i als senyors Antoni Muñoz Diaz i Ismael Rodríguez Herrezuelo agents de la Policia Local de Lliçà d'Amunt en el personal funcionari de carrera d'aquesta corporació, integrat a l'Escala d'Administració Especial, sots-escala de Serveis Especials, escala bàsica, grup titulació C2.

 

- Junta de Govern de 13 de març de 2023

 

NOM I COGNOMS

RÈGIM

PLAÇA/ADSCRIPCIÓ

AURORA ORTEGA SOLER FUNCIONARI

AUXILIAR TÈCNICA C2 MOBILITAT

M. DOLORES MONTORO GOMEZ

LABORAL

OFICIS C1 SERVEI ESPORTS

FRANCESC RONCERO CLEMENTE

FUNCIONARI

TÈCNIC AUXILIAR C1 INFORMÀTICA

ENCARNACION GONZALEZ ZARALLO

LABORAL

DINAMITZADORA CENTRE CIVIC C1 PARTICIPACIO CIUTADANA

ISABEL SANCHEZ CORDERO

LABORAL

AUXILIAR SERVEIS C2 SERVEI ESPORTS

CRISTINA SANCHEZ FERNANDEZ

FUNCIONARI

AUXILIAR ADMINISTRATIVA C2 DEPARTAMENT COMPRES

SILVIA MATEU ARNAU

LABORAL

TÈCNIC A2 EUCACIÓ

 

 

- Junta de Govern Local de 22 de maig de 2023

 

NOM I COGNOMS

RÈGIM

PLAÇA/ADSCRIPCIÓ

LAURA BARTUILLI FERRER LABORAL

AUXILIAR TÈCNICA C2 BIBLIOTECA

 

 

- Junta de Govern Local de 26 de maig de 2023

 

Nomenar al senyor Albert Montes Tena, Caporal de la Policia Local de Lliçà d'Amunt en el personal funcionari de carrera d'aquesta corporació, integrat a l'Escala d'Administració Especial, sots-escala de Serveis Especials, Classe Caporal, Grup C2.

 

 

- Junta de Govern Local de 28 de juliol de 2023

 

Nomenar, amb efectes 1 de setembre de 2023, com a Tècniques d'Educació Infantil, Grup C1, en el personal laboral fix-discontinu amb una jornada de trenta hores setmanals en còmput anual a les aspirant següents:

 

PRIMER COGNOM

SEGON COGNOM

NOM

Martínez

Álvarez

Sara

Arasil

Valldeoriola

Ingrid

Cobles

Sánchez

Ariadna

Robles

Martínez

Cristina

 

 

Nomenar, amb efectes 1 de setembre de 2023, el personal següent:

 

NOM I COGNOMS

RÈGIM

PLAÇA/ADSCRIPCIÓ

ALEJANDRO PARDO GARCIA

FUNCIONARI

TÈCNIC MIG A2/TÈCNIC PROMOCIO ECONOMICA

SALVADOR PANOSA GARCIA

FUNCIONARI

TÈCNIC SUPERIOR A1/ARQUITECTE

AIDA HERNANDEZ LOPEZ

LABORAL

AUXILIAR TÈCNICA C2/AUXILIAR TÈCNICA JOVENTUT

ERIKA RUIZ ARMENTA

FUNCIONARI

TÈCNICA MITJA A2/TREBALLADORA SOCIAL

ISABEL LOPEZ ASENSIO

LABORAL

CONSERGE AP/CONSERGE CAMP DE FUTBOL

EDUARDO FERNANDEZ VILORIA

LABORAL

CONSERGE AP/CONSERGE MANTENIMENT INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

LAIA ESTATUET CASTILLO

FUNCIONARI

TÈCNICA MITJA A2/TÈCNICA RECURSOS HUMANS

 

 

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la publicació d'aquest acord.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la recepció de la notificació corresponent.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu-silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la interposició sense que s'hagi notificat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

 

Lliçà d'Amunt, 1 d'agost de 2023

 

Ignasi Simón Ortoll

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7085 {"title":"Ayuntamiento de Lliçà d'Amunt - Administración local (DOGC nº 2023-8975)","published_date":"2023-08-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7085"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Lliçà d'Amunt,DOGC,DOGC 2023 nº 8975 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-08/7085-ayuntamiento-llica-amunt-administracion-local-dogc-n-2023-8975 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.