Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-8974)

EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto de construcción de un módulo provisional de almacenamiento para la zona de petanca del Estadio Municipal Pilar Pons y Proyecto de obras de primer establecimiento para la construcción de la nueva sala polivalente-gimnasio y porches en la Escuela Mossèn Jacint Verdaguer.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en sessió celebrada el dia 28 de juliol de 2023 va acordar entre d'altres, aprovar inicialment els projectes d'obres següents:

 

1.- "Obres de primer establiment per la construcció de la nova sala polivalent-gimnàs i porxos a l'Escola Mossèn Jacint Verdaguer" amb un pressupost estimat de 1.532.395,71€(IVA no inclòs) i 1.854.198,81€(IVA inclòs).

2.- "Obres ordinàries de construcció d'un mòdul provisional d'emmagatzematge per la zona Petanca- Estadi Municipal Pilar Pons" amb un pressupost estimat de 39.754,32€ (IVA no inclòs) i de 48.102,73€ (IVA inclòs).

 

Sotmetre l'aprovació de l'esmentat projecte a informació pública mitjançant inserció d'edicte al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, pel període de trenta dies, així com al Butlletí d'Informació Municipal i al Tauler d'Anuncis de la Corporació, per tal que les persones que es considerin interessades puguin efectuar les al·legacions, reclamacions i/o suggeriments que estimin convenients.

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hagin presentat al·legacions, reclamacions i/o suggeriments que suposin modificacions al projecte, aquest s' entendrà definitivament aprovat.

 

Cornellà de Llobregat, 31 de juliol de 2023

 

L'alcalde

 

Per delegació de firma segons Decret núm. 3121/23 de 22/06/23

Carme Costafreda Roda

Cap d'Àrea de Gestió d'Activitats, Ordenances i Administració Espai Públic

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7004 {"title":"Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-8974)","published_date":"2023-08-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7004"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 8974 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-07/7004-ayuntamiento-cornella-llobregat-administracion-local-dogc-n-2023-8974 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.