Ayuntamiento de Alella - Administración local (DOGC nº 2023-8974)

ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial del Documento único de protección civil municipal del municipio de Alella (exp. X2023003450).

El Ple municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 27 de juliol de 2023, amb la salvetat del que disposa l'article 206 del R.O.F. i R.J. de les Entitats Locals, adoptà, entre d'altres, el següent acord:

 

"PRIMER.- Aprovar inicialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal del municipi d'Alella.

 

SEGON.- Sotmetre a informació pública els presents acords i el Document Únic de Protecció Civil Municipal del municipi d'Alella termini de trenta dies, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions i reclamacions, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària, i al tauler d'edictes de l'Ajuntament. El termini d'informació pública començarà a comptar des del dia de la publicació de l'Anunci al BOP.

 

TERCER.- Disposar que, si no s'hi formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública, el text del Document Únic de Protecció Civil Municipal del municipi d'Alella que ara s'aprova inicialment quedarà aprovat definitivament sense necessitat de nou acord, i es procedirà directament a la seva publicació."

 

Alella, 31 de juliol de 2023

 

Félix-José Valdés Conde

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6995 catalunya administración local,Ayuntamiento de Alella,DOGC,DOGC 2023 nº 8974 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-07/6995-ayuntamiento-alella-administracion-local-dogc-n-2023-8974 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.