Consejo Comarcal de El Maresme - Administración local (DOGC nº 2023-8973)

EDICTO sobre ratificación provisional de la gerenta del Consejo Comarcal de El Maresme.

En compliment del que estableix l'art. 10.1 del Decret 214/90 de 30 de juliol, es fa públic que en el Ple celebrat en sessió extraordinària de data 25 de juliol de 2023 s'ha aprovat el que resulta del tenor literal següent:

 

"El Decret Legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei sobre l'organització comarcal de Catalunya, estableix que la figura del Gerent forma part de l'organització comarcal, amb les funcions executives que la pròpia Llei determina en l'article 16.

L' article 306 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d´ abril, pel que s´aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, estableix els principis rectors del personal directiu i regula la seva configuració i selecció.

Amb la finalitat de garantir la continuïtat en la prestació dels serveis per part de la Gerència, i fins que es dugui a terme el procés selectiu corresponent per a l' elecció de la figura de gerent com a personal directiu, procedeix ratificar de forma provisional i transitòria, el nomenament de la Sra. Anna Antoja Serra, com a gerent del Consell comarcal del Maresme.

La figura de la gerència i el seu nomenament i règim jurídic venen regulats a l'article 39 de Reglament Orgànic comarcal.

Es proposa al Ple l'adopció dels següents

 

ACORDS:

 

PRIMER- RATIFICAR PROVISIONALMENT a la senyora Anna Antoja Serra, amb DNI núm. **.789.***-*, com a Gerent del Consell Comarcal del Maresme amb la configuració jurídica de funcionari eventual que fins ara ostentava, amb la voluntat de garantir la continuïtat necessària en la prestació dels serveis de la gerència, mentre no es dugui a terme la selecció de la figura de la gerència d'acord amb les previsions establertes a l'article 39 del Reglament Orgànic Comarcal, amb els drets i deures inherents al càrrec, i d'acord amb les següents característiques:

 

CARACTERÍSTIQUES I RETRIBUCIÓ

 

DENOMINACIÓ

RÈGIM

DEDICACIÓ

GRUP

NIVELL de CD

C. ESPECIFIC

NÚM. PAGUES

GERENT

Art. 16 Decret Legislatiu 4/2003

Complerta

A1

30

3.473,69 €

14

 

 

SEGON.- DETERMINAR que el Ple nomenarà Gerent del Consell Comarcal del Maresme a la persona que resulti proposada pel President, un cop finalitzat el corresponent procediment de selecció i designació de Gerent per lliure designació, en compliment d'unes bases prèviament aprovades pel Ple, a proposta del President.

 

TERCER.- PUBLICAR el present acord al Butlletí Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Comunitat Autònoma i al tauler d'anuncis de la corporació, en compliment del que estableix l'art. 10.1 del Decret 214/1990 de 30 juliol, i difondre'l, en compliment del Principi de Transparència, mitjançant la seva publicació actualitzada i permanent en la seu electrònica comarcal, en compliment del què disposen els articles 5 i següents de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació i Bon govern, i 8 i següents de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern de Catalunya.

 

QUART.- NOTIFICAR el present acord a la interessada, per al seu coneixement i als efectes oportuns."

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa de conformitat amb el que estableix l'article 172.2 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i d'acord amb el que disposa l'article 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, podrà interposar-se recurs de reposició davant el Ple d'aquest Consell Comarcal en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí de la Província o bé directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del contenciós administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província. No obstant això, podeu interposar-ne qualsevol altre, si ho considereu convenient.

 

Mataró, 28 de juliol de 2023

 

Anna Antoja Serra

Gerenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6960 {"title":"Consejo Comarcal de El Maresme - Administración local (DOGC nº 2023-8973)","published_date":"2023-08-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6960"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Maresme,DOGC,DOGC 2023 nº 8973 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-04/6960-consejo-comarcal-maresme-administracion-local-dogc-n-2023-8973 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.