Consejo Comarcal de El Gironès - Administración local (DOGC nº 2023-8973)

EDICTO sobre creación de puestos de trabajo de personal eventual.

De conformitat amb el que disposen l'art. 283.4 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel que s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i l'art. 28 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, que aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, el Ple del Consell Comarcal del Gironès en la sessió del dia 26 de juliol de 2023, ha acordat el següent:

 

"Primer.Crear els llocs de treball de personal eventual confiança o assessorament especial que s'indiquen a continuació:

 

DENOMINACIÓ: ASSESSOR/A DE LA PRESIDÈNCIA

DOTACIÓ: 1

FUNCIONS:

- Assistència i assessorament en matèria de transparència, govern local i administració pública a la Presidència i a l'equip de govern.

DEDICACIÓ:

- Jornada sencera (100%)

RETRIBUCIÓ ÍNTEGRA:

- 28.500,00 €/bruts anuals

 

DENOMINACIÓ: ASSESSOR/A DE LA PRESIDÈNCIA

DOTACIÓ: 2

FUNCIONS:

- Assistència i col·laboració immediata a les funcions de l'assessor/a de Presidència, i altres funcions que li encomani la Presidència i l'equip de govern.

DEDICACIÓ:

- Jornada parcial (50%)

RETRIBUCIÓ ÍNTEGRA:

- 14.250,00 €/bruts anuals

 

Segon. Regular el règim de condicions de treball del personal eventual del Consell Comarcal del Gironès, d'acord amb el següent:

- només prestarà les seves funcions de confiança o assessorament especial als òrgans de govern de la corporació, que són la Presidència, el Ple i el Consell de Presidència. Això sense perjudici de l'atribució legal al Ple per a la creació i definició dels llocs de treball, i la competència de la Presidència per a nomenar-los i cessar-los lliurement. La dedicació parcial comporta la realització d'una jornada de treball a temps parcial, en el percentatge que indiqui el Ple en el moment de la creació del lloc de treball de personal eventual. No obstant això, les dedicacions parcials computaran com un efectiu a temps complert, pel que fa al límit establert a l'article 104 de la Llei de bases de règim local. Les funcions de confiança només poden ser apreciades amb caràcter personal i indelegable per la Presidència de la corporació, el control del compliment efectiu i satisfactori de les tasques fetes pel personal eventual de confiança serà apreciat de forma lliure i discrecional per la Presidència. El personal eventual tindrà dret a percebre indemnitzacions per raó del servei en els mateixos termes que el personal funcionari del Consell Comarcal del Gironès, tant pel que fa al seu import com a les condicions per acreditar i justificar la realització de tasques fora del centre de treball corporatiu.

 

Tercer.Publicar aquest acord, així com els nomenaments de personal eventual, al Butlletí Oficial de la Província de Girona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Portal de Transparència del Consell Comarcal del Gironès.

 

Quart.Modificar la relació de llocs de treball i la plantilla del Consell Comarcal del Gironès en allò que afecta a la creació de les anteriors places i llocs de treball de personal eventual."

 

Contra aquest acord, que és definitiu i posa fi a la via administrativa, podeu interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat del Contenciós Administratiu de Girona en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al d'aquesta publicació, de conformitat amb l'article 46.1 de la Llei 29/1998 de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Potestativament podeu interposar prèviament recurs de reposició davant del ple del Consell Comarcal del Gironès en el termini d'un mes, a comptar del dia següent al d'aquesta publicació, de conformitat amb el que estableixen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre. Si transcorre el termini d'un mes a comptar del dia següent al de la data d'interposició del recurs de reposició sense que hagi estat dictada i notificada resolució expressa, el recurs de reposició s'entendrà desestimat, en quin cas, el recurs contenciós administratiu podrà interposar-se en el termini de 6 mesos a comptar del dia següent al de la data en què presumptament s'hagi desestimat el recurs de reposició, de conformitat amb el que preveu la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i en la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sens perjudici que si ho considereu convenient pugueu interposar altres recursos que creieu més oportuns.

 

Girona, 27 de juliol de 2023

 

Sònia Gràcia i Xuclà

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6959 {"title":"Consejo Comarcal de El Gironès - Administración local (DOGC nº 2023-8973)","published_date":"2023-08-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6959"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Gironès,DOGC,DOGC 2023 nº 8973 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-04/6959-consejo-comarcal-girones-administracion-local-dogc-n-2023-8973 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.