Ayuntamiento de Sentmenat - Administración local (DOGC nº 2023-8973)

ANUNCIO relativo a la determinación del régimen de dedicación y retribuciones de los concejales (exp. 2621/2023).

L'Ajuntament Ple en sessió extraordinària celebrada el dia 12 de juliol de 2023, va adoptar per la majoria que requereix la llei, el següent acord sobre l'aprovació del règim de dedicacions, retribucions i indemnitzacions dels càrrecs electes de la Corporació i assignacions al funcionament dels Grups Municipals:

 

" Primer. L'alcaldessa exercirà el seu càrrec amb dedicació exclusiva amb efectes de 19 de juny d'enguany i percebrà les retribucions que es detallen, retribucions que no estaran subjectes a cap tipus d'increment en tot el mandat.

 

Càrrec

Règim de dedicació

Import anual brut euros
(14 mensualitats)

Alcaldessa

Exclusiva

41.885,86 €

 

 

Segon. Establir les assistències i substitucions a percebre pels membres de la Corporació que no tinguin dedicació exclusiva ni parcial d'acord amb el següent detall:

 

   1. Per assistència i preparació de cada Junta de Govern

230 €

   2. Per assistència a cada Ple que es celebri

230 €

   3. Per assistència a cada junta de portaveus

125 €

   4. Per assistència a cada comissió informativa

125 €

   5. Per assistència a cada comissió especial de comptes

125 €

   6. Per assistència a cada junta local de seguretat

125 €

   7. Per substitució de l'alcaldia (dia sencer 24 hores)

170 €

8. Per substitució de l'alcaldia (mig dia 12 hores)
(Les substitucions d'alcadia seran fins a un màxim de 1200€ mensuals)
85 €

 

 

Tercer. L'assignació pels grups municipals serà de 250 € per grup i 90 € per cada regidor del grup.

 

Quart. Les quantitats esmentades en els acords anteriors no estaran subjectes a cap tipus d'increment en tot el mandat.

 

Cinquè. Publicar el present acord al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament."

 

Sentmenat, 18 de juliol de 2023

 

Montserrat Rueda Miralles

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6947 {"title":"Ayuntamiento de Sentmenat - Administración local (DOGC nº 2023-8973)","published_date":"2023-08-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6947"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sentmenat,DOGC,DOGC 2023 nº 8973 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-04/6947-ayuntamiento-sentmenat-administracion-local-dogc-n-2023-8973 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.