Ayuntamiento de Sentmenat - Administración local (DOGC nº 2023-8973)

ANUNCIO sobre la composición y funcionamiento de la Junta de Gobierno Local.

En data 6 de juliol de 2023 l'alcaldessa ha dictat decret 2023-1064, quin contingut és el següent:

"Havent estat nomenada alcaldessa de l'Ajuntament de Sentmenat, en sessió plenària extraordinària del dia disset de juny de 2023, i havent d'acordar l'organització de l'Ajuntament en relació a la composició, funcionament i règim jurídic de la Junta de Govern Local, òrgan que ha d'existir en tots els municipis amb població superior a 5.000 habitants.

Vist el que disposen l'article 20 en relació a l'art. 23 de la Llei 7/1985, reguladora de les bases del règim local.

Fent ús de les meves atribucions,

 

HE RESOLT:

 

Primer.- Regular la Junta de Govern Local que serà presidida per aquesta alcaldia i de la qual seran membres els tinents d'alcaldessa de la Corporació que actuaran amb veu i vot.

 

Segon.- Fixar el següent règim de sessions de les Juntes de Govern Local:

   - Ordinàries: el segon i quart dimecres de cada mes a dos quarts de set de la tarda, en cas de coincidir amb la Comissió Informativa, la Junta de Govern es celebrarà a les sis de la tarda. No hi haurà sessions ordinàries de la Junta de Govern Local durant el mes d'agost ni la ultima setmana del mes de desembre.

En cas que el dia de celebració de la sessió ordinària fos festiu es celebrarà el mateix dia i hora de la setmana següent.

   - Extraordinàries i urgents: quan amb tal caràcter es convoquin per aquesta alcaldia.

 

Tercer.- Delegar a la Junta de Govern Local les competències d'alcaldia següents:

   - Aprovació de les figures de planejament pel desenvolupament del Pla general del municipi que no estiguin expressament atribuïdes al Ple, així com les figures de gestió urbanística i els projectes d'urbanització.

   - Aprovació de factures i propostes de despeses, superiors a 6.000 € (IVA inclòs), llevat en casos d'urgència en que s'aprovaran per decret d'alcaldia amb ratificació posterior de la Junta de Govern Local.

   - L'aprovació de factures superiors a 6.000 € (IVA inclòs) que no hagin seguit el procediment previ d'autorització i compromís de la despesa s'aprovaran per Junta de Govern Local amb les fases de despesa acumulades (ADO) llevat en casos d'urgència en que s'aprovaran per decret d'alcaldia amb ratificació posterior de la Junta de Govern Local.

   - L'aprovació d'aquelles liquidacions d'ingressos, competència de l'alcaldia que vagin associades a l'atorgament de llicències que siguin competència de la Junta de Govern Local.

   - Les contractacions i concessions de tota classe amb un valor estimat superior a 6.000 € i l'aprovació de projectes d'obres i serveis quan la seva contractació o concessió sigui competència de l'alcaldia

   - L'adquisició de béns i drets i l'alienació de patrimoni competència de l'alcaldia.

   - L'atorgament de llicències urbanístiques i activitats de l'annex II de la Llei de prevenció i control ambiental de les activitats.

   - L'acceptació de subvencions.

   - La resolució dels expedients de responsabilitat patrimonial competència d'aquesta alcaldia.

   - Aprovació de convenis de col·laboració que no siguin competència del plenari.

 

Quart.- Donar compte de la present resolució en la sessió plenària extraordinària convocada a l'efecte, d'acord amb la legislació vigent.

 

Cinquè.- Publicar aquesta resolució al tauler d'anuncis municipal, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya."

 

Sentmenat, 17 de juliol de 2023

 

Montserrat Rueda Miralles

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6945 {"title":"Ayuntamiento de Sentmenat - Administración local (DOGC nº 2023-8973)","published_date":"2023-08-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6945"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sentmenat,DOGC,DOGC 2023 nº 8973 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-04/6945-ayuntamiento-sentmenat-administracion-local-dogc-n-2023-8973 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.