Ayuntamiento de Santa Maria de Palautordera - Administración local (DOGC nº 2023-8973)

EDICTO sobre aprobación inicial de la propuesta de modificación puntual del POUM para la corrección de erratas en los límites de Can Pagà.

El Ple de l'ajuntament, en sessió ordinària del dia 27 de juliol d'enguany, va acordar:

 

Primer.- Deixar sense efecte l'aprovació inicial aprovada pel Ple de l'ajuntament en sessió plenària de data 28 de juliol de 2022.

 

Segon.- Aprovar inicialment la proposta de Modificació puntual del POUM per a la correcció d'errades en els límits de can Pagà.

 

Tercer.- Obrir període d'informació pública durant el termini d'un mes, mitjançant anunci en el DOGC, en el BOPB i en el diari ARA, durant el qual l'expedient estarà a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-lo perquè es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents.

 

Quart.- Sol·licitar informe als organismes afectats per raó de les seves competències sectorials.

 

Cinquè.- Notificar aquests acords a les empreses subministradores de serveis.

 

Sisè.- Notificar aquests acords als titulars de les parcel·les afectades per la modificació puntual.

 

L'esmentat acord, junt amb el seu expedient, quedarà exposat al públic a la secretaria municipal, durant el termini d'1 mes a partir de la publicació del present edicte en el BOPB. Si el darrer dia del termini esmentat s'escau en dissabte o festiu, s'entendrà prorrogat al primer dia hàbil següent.

 

Santa Maria de Palautordera, 28 de juliol de 2023

 

Jordi Xena Ibàñez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6942 catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Maria de Palautordera,DOGC,DOGC 2023 nº 8973 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-04/6942-ayuntamiento-santa-maria-palautordera-administracion-local-dogc-n-2023-8973 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.