Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-8973)

EDICTO sobre aprobación parcial de la oferta pública de empleo 2023 del Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat (exp. OPOC2023000001).

 

De conformitat amb el que es disposa en Decret d'Alcaldia núm. 20230000003277 de data 31 de juliol, i en compliment del que es disposa en els articles 56 i següents del Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol, s'anuncia l'aprovació parcial de l'Oferta d'Ocupació Pública per a l'any 2023 a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, posant en la part dispositiva:

 

Primer.- Aprovar parcialment l'oferta d'ocupació pública per a l'exercici de 2023 de les places que es relacionen a continuació:

 

Plaça núm.

Sector

Grup

Naturalesa

Classificació

Forma selecció

3757

Prioritari

C1

Funcionari

Administració Especial
Serveis especials
Policia local
Agent

 Torn lliure
Concurs-oposició

3773

Prioritari

C1

Funcionari

Administració Especial
Serveis especials
Policia local
Agent

 Torn lliure
Concurs-oposició

3720

Prioritari

C1

Funcionari

Administració Especial
Serveis especials
Policia local
Agent

 Torn lliure
Concurs-oposició

 

 

Segon.- Publicar la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i notificar-la als representants de personal, tant funcionari com laboral, i a les seccions sindicals.

 

Tercer.- Remetre copia de la resolució a la Direcció General de l'Administració Local de Catalunya i a l'Administració General de l'Estat, als efectes i en compliment del que disposa l'article 57.2 del Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol.

 

 

Sant Feliu de Llobregat, 1 d'agost de 2023

 

 

Javier Molina Flores

Alcalde accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6938 {"title":"Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-8973)","published_date":"2023-08-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6938"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 8973 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-04/6938-ayuntamiento-sant-feliu-llobregat-administracion-local-dogc-n-2023-8973 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.