Ayuntamiento de La Roca del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-8973)

ANUNCIO relativo a la aprobación inicial del Estudio de detalle de ordenación de volumen de la manzana-B (parcela F) Unidad de Actuación 9.

Es fa públic que la Junta de Govern local, en sessió ordinària de 18 de maig de 2023, va aprobar la proposta d'"Aprovació inicial de l'Estudi de Detall d'ordenació de volum de l'illa-B (Parcel·la F) Unitat d'actuació 9" els següents acords:

 

"Primer.- Aprovar inicialment l'Estudi de Detall d'ordenació de volum de l'illa-B (Parcel·la F) Unitat d'actuació 9, promogut per la Sra. Maria Antònia Estapé Bramona i subscrit per l'arquitecte Sr. Josep Maria Clavera i Ortiz, de data 15 de desembre de 2022.

 

Segon.- Obrir un període d'informació pública durant un termini de 20 dies hàbils, mitjançant publicació de l'acord d'aprovació inicial en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el taulell d'anuncis de la Corporació i en un dels diaris de més tirada de la província, perquè es puguin formular davant d'aquest Ajuntament les al·legacions que a dret convinguin.

 

Tercer.- Notificar el present acord al tots interessats en l´Estudi de detall de forma individual, a la Junta de Compensació de la UA-9, així com a l´Àrea de Territori i Sostenibilitat d´aquesta Corporació.

 

Contra el present acord, per tractar-se d'un acte administratiu de tràmit no qualificat, no procedeix la interposició de cap tipus de recurs."

Per altra banda, podeu consultar la documentació gràfica en el següent enllaç:

http://laroca.webmunicipal.diba.cat/media/repository/doc_secr_enllac/2023/

urbanisme_ssjj/La_Roca_ED_Estudi_Detall_Signat.pdf

O bé a les dependències municipals de la Roca del Vallès en horari d'oficina de 9:00h a 14:00h i tardes de dilluns i dijous de 16:00h a 18:30h.

 

La Roca del Vallès, 27 de juliol de 2023

 

Marta Pujol Armengol

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6935 {"title":"Ayuntamiento de La Roca del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-8973)","published_date":"2023-08-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6935"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Roca del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 8973 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-04/6935-ayuntamiento-roca-valles-administracion-local-dogc-n-2023-8973 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.