Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-8972)

ANUNCIO sobre aprobación del establecimiento del servicio público municipal de la piscina de verano La Muntanyeta, Parque de Aguas de La Muntanyeta (M103/2023/000002).

El Ple de l'Ajuntament, en la sessió ordinària del dia 24 de juliol de 2023 a adoptat l'acord següent:

 

"Primer.- Aprovar inicialment l'expedient de l'establiment del Servei Públic Municipal de la Piscina d'Estiu La Muntanyeta, Parc d'Aigües de La Muntanyeta, que inclou la memòria justificativa, el projecte d'establiment i el projecte de reglament del servei d'acord amb l'article 159 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Segon.- Aprovar inicialment el reglament del Servei Públic Municipal de la Piscina d'Estiu La Muntanyeta, Parc d'Aigües de La Muntanyeta.

 

Tercer.- Sotmetre a informació pública l'expedient d'establiment i el reglament del servei públic pel termini de trenta dies, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions.

 

Quart.- Disposar que, si no s'hi formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública l'acord d'establiment del servei, el projecte d'establiment i el reglament que ara s'aproven inicialment quedaran aprovats definitivament i es procedirà a la publicació íntegra del reglament al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona."

 

Sant Boi de Llobregat, 26 de juliol de 2023

 

Salut González Martín

Tinenta d'Alcaldia d'Aliances i Govern Intern

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6863 {"title":"Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-8972)","published_date":"2023-08-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6863"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 8972 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-03/6863-ayuntamiento-sant-boi-llobregat-administracion-local-dogc-n-2023-8972 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.