Ayuntamiento de Terrassa - Administración local (DOGC nº 2023-8971)

EDICTO de aprobación inicial de la modificación puntual del Reglamento orgánico municipal.

L'Excm. Ajuntament en Ple en sessió realitzada en data 24 de juliol de 2023, ha aprovat inicialment la modificació puntual del Reglament Orgànic Municipal de l'Ajuntament de Terrassa.

De conformitat amb allò que preveuen els articles 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local i 178 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, els acords inicials estaran exposats al públic al Tauler d'anuncis i edictes electrònic de l'Ajuntament de Terrassa durant 30 dies hàbils a partir de l'endemà de la data de l'última de les publicacions del present anunci en el Butlleti Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Diari de Terrassa, per tal què els interessats puguin examinar l'expedient i presentar-hi les al·legacions i/o suggeriments que s'estimin oportunes.

En compliment del tràmit d'informació pública, els acords esmentats i el text refós del reglament es poden consultar a les oficines municipals tots els dies feiners, entre les 9 i les 14 hores amb cita prèvia, i al Tauler d'anuncis i edictes electrònic de la Corporació.

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=444917&idens=827980001

Les reclamacions i al·legacions es poden presentar davant de l'Ajuntament dintre del mateix termini d'informació pública, per qualsevol dels mitjans que permet la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Adminstratiu Comú de les Administracions Públiques.

En el supòsit que no es presentin al·legacions i/o suggeriments dins el termini establert, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu, procedint-se en aquest cas a la publicació íntegre del text refós del reglament en el Butlletí Oficial de la Província.

 

Terrassa, 27 de juliol de 2023

 

Óscar González Ballesteros

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6784 {"title":"Ayuntamiento de Terrassa - Administración local (DOGC nº 2023-8971)","published_date":"2023-08-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6784"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Terrassa,DOGC,DOGC 2023 nº 8971 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-02/6784-ayuntamiento-terrassa-administracion-local-dogc-n-2023-8971 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.