Ayuntamiento de Tarragona - Administración local (DOGC nº 2023-8971)

ANUNCIO sobre aprobación de la modificación de las bases de las convocatorias y el nuevo plazo de presentación de solicitudes.

L'alcalde, respecte a la resolució dels recursos presentats contra les bases de sengles processos selectius d'estabilització en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública,

 

HA RESOLT:

 

Resolució 2023009813, de data 27 de juny de 2023, que aprova la modificació de les bases que regiran el procés selectiu per a la provisió, amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs, de dues places de tècnic/a superior de gestió local. Les bases, degudament rectificades, han estat publicades al BOP de Tarragona de 10 de juliol de 2023.

Resolució 2023009815, de data 27 de juny de 2023, que aprova la modificació de les bases que regiran el procés selectiu per a la provisió, amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs, de quatre places de Tècnic/a mitjà/ana de gestió local, classificades a l'escala d'administració general, subescala de gestió, grup A subgrup A2. Les bases degudament rectificades, han estat publicades al BOP de Tarragona de 10 de juliol de 2023.

Resolució 2023009816, de data 27 de juny de 2023 que aprova la modificació de les bases que regiran el procés selectiu per a la provisió, amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs, de 27 places de subaltern/a d'administració general, classificades a l'escala d'administració general, subescala subalterna, AP. Les bases degudament rectificades, han estat publicades al BOP de Tarragona de 10 de juliol de 2023.

Resolució 2023009895, de data 28 de juny de 2023, que aprova la modificació de les bases que regiran el procés selectiu per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs, de vuit places de tècnic/a d'inserció professional, classificades a l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe places de comeses especials, grup A subgrup A2. Les bases degudament rectificades, han estat publicades al BOP de Tarragona de 10 de juliol de 2023.

A les convocatòries esmentades, s'obre un nou termini de presentació de sol·licituds que finalitzarà als vint dies hàbils a partir de l'endemà de la darrera publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i/o al Butlletí Oficial de l'Estat.

Els anuncis successius relatius a aquestes convocatòries es publicaran únicament a la Seu electrònica de la corporació https://seu.tarragona.cat.

 

Contra aquestes resolucions, que son fermes en via administrativa, només es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona o davant del Jutjat Contenciós Administratiu amb jurisdicció al domicili de la persona interessada, sempre que sigui dins la circumscripció del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a la seva elecció, dins del termini de dos mesos comptats des del dia següent al d'aquesta publicació. Igualment, cabrà recurs de revisió en els supòsits de l'article 125 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

 

Tarragona, 13 de juliol de 2023

 

Jordi Olivan Arqués

Secretari general per delegació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6783 {"title":"Ayuntamiento de Tarragona - Administración local (DOGC nº 2023-8971)","published_date":"2023-08-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6783"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tarragona,DOGC,DOGC 2023 nº 8971 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-02/6783-ayuntamiento-tarragona-administracion-local-dogc-n-2023-8971 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.