Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-8971)

ANUNCIO relativo a la determinación del número, denominación, características, retribuciones, funciones y designación del personal eventual.

De conformitat amb el que disposen els articles 10.1 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, i 304.3 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, així com de l'acord del Ple de l'Ajuntament de data 11 de juliol de 2023 i del Decret d'Alcaldia núm. 3535 de data 12 de juliol, es fa públic que la plantilla del personal eventual d'aquest Ajuntament que comprèn el nombre, denominació, característiques, retribucions, funcions i designació del personal eventual, és el que es detalla a continuació:

 

Acord plenari de data 11.07.2023:

 

"Primer.- DETERMINAR el nombre i denominació del personal eventual de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, segons es detalla a continuació:

 

Nombre

Denominació

1

Gerència

1

Cap del gabinet d'Alcaldia

1

Adjunt/a al cap de gabinet d'Alcaldia

1

Cap de Premsa i comunicació

1

Assessor/a de Comunicació i projectes estratègics

1

Assessor/a d'Esports

1

Comissionat per a persones amb discapacitat

1

Comissionat per a les relacions amb Valldoreix

1

Assessor/a de Drets

1

Assessor/a de Comerç i dinamització de la ciutat

1

Assessor/a de Projectes

1

Coordinador/a de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat

7

Assessors/es dels grups polítics municipals

19

 

 

 

Segon.- DETERMINAR les característiques, retribucions i funcions del personal eventual d'aquest Ajuntament, que es concreten per a cadascun d'ells, segons Annex I del present acord.

 

Tercer.- DISPOSAR que les despeses a les que es refereixen els apartats anteriors, s'imputaran a les aplicacions pressupostàries que per la seva naturalesa correspongui, dintre del pressupost de l'Ajuntament 2022 prorrogat per l'exercici 2023, efectuant-se pels serveis administratius corresponents les habilitacions de crèdits que en el seu cas siguin necessàries.

 

Quart.- ESTABLIR que les retribucions establertes en aquest acord s'actualitzaran anualment en els termes en que les Lleis de pressupostos generals de l'Estat o les corresponents normes aprovades a aquest efecte prevegin per al personal al servei del sector públic.

 

Cinquè.- PUBLICAR aquest acord al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en compliment del que estableix l'article 304 del TRLMC i article 10 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el reglament del personal al servei de les entitats locals.

 

Sisè.- PUBLICAR al portal de transparència el present acord, de conformitat amb els articles 8.1 d) i 9.1 d) de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, segons allò previst a l'article 20.3 del Decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d'accés a la informació pública.

 

Setè.- PUBLICAR semestralment en la seu electrònica municipal i al BOPB el nombre de llocs de treball que estiguin reservats a personal eventual, de conformitat amb l'article 104 bis apartat 5 de la LRBRL.

 

Vuitè.- DONAR TRASLLAT d'aquest acord a tots els/les regidors/es d'aquest Ajuntament i a tots els àmbits municipals.

 

 

ANNEX I.- CARACTERÍSTIQUES, RETRIBUCIONS I FUNCIONS DEL PERSONAL EVENTUAL DE L'AJUNTAMENT DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

 

Gerència

a.1) Objectiu fonamental del lloc:

Dirigir i donar suport a l'organització tècnic-administrativa de l'Ajuntament i configurar una estructura executiva i consell de direcció pública professional que garanteixi el necessari alineament entre la política i la gestió, la implantació i execució correcta de les polítiques públiques i els serveis relacionats, l'eficàcia i l'eficiència, la definició estratègica i la vinculació dels objectius polítics i de gestió amb el pressupost i el compte de resultats, la qualitat institucional del conjunt de l'administració i els seus ens instrumentals, la sostenibilitat econòmica i financera a curt i llarg termini, la implantació i desenvolupament d'una cultura enfocada a resultats i objectius sempre focalitzats a l'impacte positiu vers les necessitats de la ciutadania a través de procediments àgils, eficients i eficaços en el marc del compliment establert per la legislació vigent i en la matèria que correspongui.

a.2) Funcions bàsiques segons l'article 20 del vigent ROM:

Relacions amb els òrgans de govern

- Estar informat de totes les propostes que les àrees elevin als òrgans de govern amb la finalitat d'aconseguir una bona coordinació tècnica.

- Participar com a suport tècnic d'Alcaldia en la programació i confecció dels ordres del dia de la Junta de Govern Local, de les Comissions Informatives i del Ple, així com dels organismes autònoms municipals, a ésser tramès a Secretaria General en els termes previstos en el ROM.

- Assistir a la Junta de Govern Local tant en reunions deliberants com en sessions resolutòries amb veu però sense vot, quan sigui requerida la seva assistència per l'Alcaldia, en els termes previstos a l'article 113.3) del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre.

 

Direcció de l'organització i execució

- Dirigir l'organització tècnico-administrativa de l'Ajuntament i coordinar les diferent àrees municipals amb la finalitat d'harmonitzar i agilitar les tasques d'administració, sense perjudici dels àmbits competencials indisposables derivats de les funcions legals reservades al personal funcionari d'habilitació estatal.

- Impulsar i coordinar l'execució dels acords presos pels òrgans de govern de l'Ajuntament, per via de suport a l'Alcaldia-Presidència que té atribuïda la corresponent competència legal.

- Dirigir i proposar la constitució de comitès tècnics permanents per coordinar actuacions i procurar el funcionament d'un equip directiu.

- Fixar dins del marc legal aplicable les polítiques i estratègies a seguir respecte als incentius i reconeixements, la formació contínua i el desenvolupament dels recursos humans, la comunicació amb el personal, les relacions laborals, la selecció i contractació del personal, la direcció de persones i el personal col·laborador.

- Proposar l'organització i distribució dels recursos humans, tecnològics i financers per complir amb els objectius fixats en els diferents instruments de planificació.

- Assistir a les reunions i sessions dels òrgans rectors dels organismes i empreses mixtes o municipals per a les quals sigui requerit, o formar-ne part en els termes i amb l'abast previstos en els respectius estatuts.

- Formar part de les meses de contractació i dels tribunals de proves selectives en el cas que la legislació aplicable ho admeti.

 

Relacions externes

- Promoure i coordinar les relacions institucionals a escala tècnica.

- Exercir les funcions de representació i negociació que se li deleguin.

 

Planificació i avaluació

- Impulsar, participar i coordinar la confecció dels diferents plans i/o programes d'actuació anuals o plurianuals.

- Fer el seguiment i coordinar els diferents estudis estratègics en curs.

- Proposar les directrius i àrees de prioritat per a la confecció del pressupost municipal i del pla de gestió anual.

- Informar l'equip de govern de les incidències sorgides en les diferents actuacions, dels resultats obtinguts pels departaments i grups de treball respecte dels objectius fixats i del nivell de qualitat aconseguit en la prestació dels serveis.

 

Innovació i millora de la gestió

- Impulsar i promoure valors i actituds per aconseguir una cultura de servei.

- Integrar la gestió de la qualitat total en tots els processos de planificació i execució de l'organització.

- Millorar i revisar periòdicament els sistemes de comunicació ascendents i descendents necessaris per garantir una comunicació interna àgil i eficaç.

 

a.3) Retribucions

- Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 98.000 euros bruts anuals, dividits en 12 pagues mensuals per import de 7.000 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 7.000 cadascuna d'elles.

 

b) Cap de gabinet d'Alcaldia

b.1) Objectiu fonamental del lloc

- Donar suport a l'alcalde i a la resta de Corporació municipal en el desplegament dels objectius de mandat, en els actes i intervencions externes, cuidant la correcció en el protocol a seguir, com l'agenda de compromisos dels regidors quan representen a l'alcalde. Depèn jeràrquicament de l'alcalde, i es coordina amb el gerent municipal per als temes vinculats amb la gestió i amb la Secretaria General per als temes vinculats amb el suport legal institucional. La seva dedicació és plena.

b.2) Funcions bàsiques

- Garantir el funcionament i la coordinació del Gabinet, tant a nivell intern com amb la seva relació amb la ciutadania i el conjunt de la ciutat.

- Mantenir i desenvolupar una xarxa de contactes que contribueixi a l'assoliment dels objectius que tingui definits.

- Assegurar l'atenció protocol·lària a la Corporació municipal i als seus membres.

- Assistir als membres de la Corporació en viatges i desplaçaments oficials quan representen a l'alcalde.

- Coordinar el treball tècnic i les activitats del Gabinet de l'Alcaldia, del Departament de Premsa i Comunicació, de la Secretaria de l'alcalde; la coordinació dels diferents òrgans de govern; l'assistència directa a l'alcalde, així com la coordinació, gestió i avaluació dels recursos humans adscrits a aquest gabinet i la gestió pressupostària de les partides assignades a Alcaldia.

- Dirigir, coordinar i fer millores organitzatives del Gabinet d'Alcaldia Presidència.

- Integrar l'equip en el projecte municipal mitjançant la comunicació, la informació i la delegació de responsabilitats.

- Respondre a les necessitats de formació del personal del Gabinet.

- Gestionar els processos, la qualitat i els resultats econòmics del Gabinet, mitjançant l'establiment i manteniment d'indicadors de gestió.

- Implantar, millorar i mantenir els procediments del Gabinet

- Garantir la total seguretat de les persones i les instal·lacions

b.3) Retribucions

Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 74.820,47 € euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 5.344,32 euros i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 5.344,32 euros cadascuna d'elles.

 

c) Adjunt/a al cap de gabinet d'Alcaldia

c.1) Objectiu Fonamental

Té per objectiu donar assistència immediata al Cap de Gabinet, acompanyar-lo en els actes i esdeveniments que ho requereixi, participar en els mecanismes municipals de coordinació que ho requereixin i vetllar pels aspectes de comunicació i protocol·laris propis de la dinàmica dels càrrecs electes, així com en general dels esdeveniments institucionals del consistori. La seva dedicació és plena.

c.2) Funcions bàsiques

- Coordinar i implementar la presència de l'Alcaldia a les xarxes socials.

- Donar suport a les accions de suport a la comunicació d'Alcaldia, segons les directrius del Cap de Gabinet.

- Preparar textos de suport per a l'elaboració d'escrits i redactar informes sobre els temes d'interès segons les directrius del Cap de Gabinet.

- Assistir a les reunions que determini el Cap del Gabinet i fer-ne els informes pertinents.

- Qualsevol altra funció que li encomani el cap del gabinet de l'alcalde.

c.3) Retribucions

Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 50.843,05 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 3.631,65 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 3.631,65 euros cadascuna d'elles.

 

d) Cap de premsa i comunicació

- La seva dedicació és plena.

d.1) Funcions bàsiques

- Mantenir la relació amb els mitjans de comunicació.

- Organitzar les rodes de premsa.

- Elaborar i difondre les notes de premsa.

- Atendre consultes dels mitjans.

- Difondre i implantar la imatge corporativa en tots els suports que es consideri oportú.

- Desenvolupar activitats similars, relacionades amb la difusió de notícies, serveis i actes.

d.2) Retribucions

- Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 63.928,53 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 4.566,32 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 4.566,32 euros cadascuna d'elles.

 

e) Assessor/a Comunicació i Projectes Estratègics

- La seva dedicació és del 80 %.

e.1) Funcions bàsiques

- Planificació, elaboració i execució dels elements per al discurs i els missatges de l'alcalde a través de diferents registres i canals de difusió, en coordinació amb la definició i execució de l'agenda d'activitat de l'alcalde.

- Col·laboració en la definició de l'activitat de l'alcalde en coordinació amb el Cap de Gabinet, la Secretaria de l'Alcalde, Protocol...

- Seguiment de l'agenda d'activitats ciutadanes de l'alcalde.

- Elaboració de la documentació, resposta, textos i discursos necessaris per al desenvolupament de l'activitat de l'alcalde.

- Relació amb la resta de departaments de l'Ajuntament per tal d'establir mecanismes d'informació documental i de resposta.

- Seguiment dels projectes o actuacions que li siguin encomanats des d'Alcaldia per considerar-se prioritari per a la institució i en benefici de la ciutadania.

- Seguiment dels assumptes amb origen o destinació a l'Alcaldia encarregats pel Cap de Gabinet.

e.2) Retribucions

- Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 40.674,44 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 2.905,31 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 2.905,31 euros cadascuna d'elles. Dedicació del 80 %.

 

f) Assessor/a d'Esports

- La seva dedicació és plena.

f.1) Funcions bàsiques

- Proposar la planificació i l'acció de govern de la regidoria d'Esports, associada a la Regidoria de Cultura i Esports, depenent directament d'Alcaldia.

- Coordinació de la regidoria d'Esports conjuntament amb la Gerència.

- Efectuar el seguiment dels assumptes que gestiona la Regidoria, concretament l'àrea d'Esports.

- Assessorar en les polítiques públiques d'Esports, assolint uns resultats integradors i coherents amb el programa de govern.

- Perfilar els aspectes de definició política inherents a l'actuació dels Serveis de l'àrea de d'Esports i tots els seus programes.

- Altres actuacions que li encomani el/la Regidoria d'Esports en matèries relacionades amb l'àrea política.

f.2) Retribucions

- Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 50.843,05 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 3.631,65 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 3.631,65 euros cadascuna d'elles.

 

g) Comissionat per a persones amb discapacitat

- La seva dedicació és plena.

g.1) Funcions bàsiques

- Garantir la coordinació de les actuacions que afecten directament al col·lectiu, amb transversalitat que requereixen les polítiques dirigides a les persones amb discapacitat.

- Treballar conjuntament amb totes les regidories, amb la finalitat de afrontar les necessitats del col·lectiu.

- La coordinació i dinamització de la Taula d'entitats per a persones amb discapacitat, fomentant projectes comuns de ciutat i del Grup de Treball d'entitats TEA (Trastorn d'Espectre Autista).

- Taula de Salut Mental i Accessibilitat universal.

- La programació i la participació en accions de formació i sensibilització a centres educatius, professionals, entitats i ciutadania en l'àmbit de la discapacitat física, sensorial, intel·lectual i funcional (Pla de dinamització) i relacionades amb la les malalties neurològiques i persones cuidadores, i TEA.

- La programació, coordinació i participació en projectes de lleure i d'inclusió social esportiva i cultural.

g.2) Retribucions

- Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 50.843,05 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 3.631,65 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 3.631,65 euros cadascuna d'elles.

 

h) Comissionat/da per les relacions amb Valldoreix

- La seva dedicació és del 80 %.

h.1) Funcions bàsiques

- Coordinació amb la EMD de Valldoreix

- Planificar totes que estigui a l'abast entre l'Ajuntament de Sant Cugat i l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, d'acord amb les directrius generals emanades des d'Alcaldia.

- Coordinació dels actes institucionals entre ambdues entitats municipals, amb coordinació amb la Gerència.

- Efectuar el seguiment dels assumptes que tinguin a veure amb el conveni entre l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix.

- Assessorar en les polítiques públiques en totes les relacions entre ambdues entitats

- Perfilar els aspectes de definició política inherents a l'actuació d'aquesta relació.

- Altres actuacions que li encomani l'Alcalde en matèries relacionades amb l'àrea política.

h.2) Retribucions

- Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 40.674,44 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 2.905,31 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 2.905,31 euros cadascuna d'elles. Dedicació del 80 %.

 

i) Assessor/a de Drets

- La seva dedicació és plena.

i.1) Funcions bàsiques

- Coordinar les regidories delegades de dinamització drets socials, cicle de vida , habitatge participació i memòria històrica de la Tinença d'Alcaldia conjuntament amb la Direcció d'àmbit i sectorials

- Proposar la planificació i l'acció de govern de la Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat d'acord amb les directrius generals emanades.

- Efectuar el seguiment dels assumptes que gestiona la Tinença d'Alcaldia referenciada

- Assessorar en les polítiques públiques de l'Àrea Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat assolint uns resultats integradors i coherents amb el programa de govern.

- Perfilar els aspectes de definició política inherents a l'actuació dels Serveis de la Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Altres actuacions que li encomani el Tinença d'Alcaldia en matèries relacionades amb l'àrea política.

- Supervisar les polítiques comunicatives i d'agenda de la Tinença d'alcaldia i les regidories delegades.

i.2) Retribucions

- Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 50.843,05 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 3.631,65 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 3.631,65 euros cadascuna d'elles.

 

j) Assessor/a de comerç i dinamització de la ciutat

- La seva dedicació és plena.

j.1) Funcions bàsiques

- Coordinar les regidories delegades de dinamització de ciutat i comerç de la Tinença d'Alcaldia conjuntament amb la Direcció d'àmbit i sectorials

- Proposar la planificació i l'acció de govern de la Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat d'acord amb les directrius generals emanades.

- Efectuar el seguiment dels assumptes que gestiona la Tinença d'Alcaldia referenciada

- Assessorar en les polítiques públiques de l'Àrea Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat assolint uns resultats integradors i coherents amb el programa de govern.

- Perfilar els aspectes de definició política inherents a l'actuació dels Serveis de la Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Altres actuacions que li encomani el Tinent d'Alcaldia en matèries relacionades amb l'àrea política.

- Supervisar les polítiques comunicatives i d'agenda de la Tinença d'alcaldia i les regidories delegades.

j.2) Retribucions

- Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 50.843,05 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 3.631,65 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 3.631,65 euros cadascuna d'elles.

 

k) Assessor/a de projectes

- La seva dedicació és plena.

k.1) Funcions bàsiques

- Coordinar les regidories delegades de la Tinença d'Alcaldia Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat conjuntament amb la Direcció d'àmbit i sectorials

- Coordinar i impulsar projectes transversal de la Tinença d'alcaldia

- Proposar la planificació i l'acció de govern de la Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat d'acord amb les directrius generals emanades.

- Efectuar el seguiment dels assumptes que gestiona la Tinença d'Alcaldia referenciada

- Assessorar en les polítiques públiques de l'Àrea Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat assolint uns resultats integradors i coherents amb el programa de govern.

- Perfilar els aspectes de definició política inherents a l'actuació dels Serveis de la Tinença d'Alcaldia Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Altres actuacions que li encomani el Tinent d'Alcaldia en matèries relacionades amb l'àrea política.

- Supervisar les polítiques comunicatives i d'agenda de la Tinença d'alcaldia i les regidories delegades.

k.2) Retribucions

- Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 50.843,05 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 3.631,65 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 3.631,65 euros cadascuna d'elles.

 

l) Coordinador/a de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat

l.1) Objectiu fonamental del lloc

Donar suport a la tinença de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat en el desplegament dels objectius de mandat, en els actes i intervencions externes. Depèn jeràrquicament del Tinent d'Alcalde de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat, i és coordina amb el Gerent municipal per als temes vinculats amb la gestió i amb la Secretaria General per als temes vinculats amb el suport legal institucional. La seva dedicació és plena.

l.2) Funcions bàsiques

- Assessorar l'Alcaldia, la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat  en la presa de decisions i en la planificació estratègica de les seves àrees polítiques.

- Donar suport a la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat  i a les seves regidories delegades per l'impuls estratègic de les decisions polítiques adoptades pels òrgans de govern.

- Proposar criteris d'actuació, d'acord amb les línies fixades per la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Dirigir la implantació de l'estratègia organitzativa de la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat.

- Organitzar i dirigir els recursos humans, tecnològics i financers de la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat fi i efecte de desenvolupar les estratègies definides i assolir els impactes esperats.

- Impulsar, coordinar i dirigir l'elaboració de plans o programes d'actuació anuals o plurianuals i fer-ne el seguiment de la  Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Gestionar l'equip directiu sota el seu comandament directe, informant a la  tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat de les actuacions desenvolupades.

- Supervisar les propostes de l'equip directiu de l'àmbit, prèviament a la presentació als electes de la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat i als  òrgans de govern.

- Impulsar i vetllar per l'execució dels acords adoptats pels òrgans de govern.

- Impulsar, coordinar i dirigir comitès tècnics i, quan escaigui, participar en els seus treballs.

- Donar suport a les activitats i funcions de la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Implantar el desenvolupament i definir les estratègies a seguir per tal de dur a terme el Programa d'actuació municipal i assolir els impactes esperats, d'acord amb la normativa vigent per encomana del govern municipal i la gerència municipals dins el marc d'actuació de la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat.

- Impulsar, dirigir i coordinar l'activitat tècnic-administrativa desenvolupada per la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Supervisar i aprovar les propostes que els àmbits competencials de la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat  han d'elevar als òrgans de govern de la Corporació.

- Col·laborar amb la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat  Alcaldia en la programació i confecció de les propostes que aniran a l'ordre del dia de la Junta de Govern Local, de les comissions informatives i del Ple

- Impulsar i vetllar per l'execució dels acords adoptats pels òrgans de govern de

- l'Ajuntament en l'àmbit de competència de Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Impulsar i coordinar les relacions institucionals en l'àmbit tècnic i exercir les funcions de representació i negociació que li siguin delegades per la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Desenvolupar les directrius determinades per la gerència municipals en l'elaboració del pressupost municipal i del pla d'acció anual que siguin traslladades per part del Govern municipal i en col·laboració amb la tinença d'alcaldia responsable de la seva execució i la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat

- Participar en els òrgans de gestió directiva que determini la gerència municipal

- Participar en plans d'emergència que es determinin així com en la coordinació en polítiques de seguretat que siguin traslladades des de la Tinença d'Alcaldia de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat, en el marc de les competències legals atribuïdes.

l.3) Retribucions

Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 88.000 € euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 6.285,71 euros i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 6.285,71 euros cadascuna d'elles.

 

ll) Assessor/a de grups polítics municipals

ll.1) Funcions bàsiques

- Personal eventual d'assessorament especial, la funció primordial del qual és assessorar als grups polítics municipals. Seran nomenats/des per Decret d'Alcaldia a proposta per escrit del/de la portaveu del grup polític municipal. La seva dedicació es plena.

ll.2) Retribucions

Les retribucions d'aquest lloc es determinen en 33.500 euros bruts anuals dividits en 12 pagues mensuals per import de 2.392,86 euros, i dues pagues mensuals corresponents als mesos de juny i desembre per un import de 2.392.86 euros cadascuna d'elles."

 

Decret d'alcaldia núm. 3535/2023 referent a designació de personal eventual:

 

"Primer.- NOMENAR com a gerent al Sr. Jordi Joly Lena, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Segon.- NOMENAR com a coordinador de Drets, dinamització de la ciutat, comerç i seguretat al Sr. Ferran Villaseñor Romero, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

Aquests dos nomenaments supraesmentats en els punts 1r i 2n, es mantindran en vigor fins que s'aprovi l'instrument d'ordenació dels llocs de treball de personal directiu previst en l'article 306.2 de la Llei municipal i de règim local de Catalunya (Text refós aprovat per Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril), que està previst que s'efectuï en una propera sessió plenària, i es resolgui el preceptiu procediment de selecció i provisió de personal directiu, que haurà de regir-se pels principis d'igualtat, mèrit, capacitat, publicitat i lliure concurrència.

 

Tercer.- NOMENAR com a cap del gabinet d'Alcaldia al Sr. Josep Ramon Palou Tugues, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Quart.- NOMENAR com adjunta al cap de gabinet d'Alcaldia a la Sra. Maria Franquesa Oller, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Cinquè.- NOMENAR com a cap de Premsa i comunicació a la Sra. Anna Foj Alvira, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Sisè.- NOMENAR com assessora de Comunicació i projectes estratègics a la Sra. Lídia Gàllego Andrés, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Setè.- NOMENAR com assessor d'Esports al Sr. Eloi Rovira Campos, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Vuitè.- NOMENAR com a Comissionat per a persones amb discapacitat al Sr. Ferran Felius Pérez, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Novè.- NOMENAR com assessor de Drets al Sr. Oriol Cisteró Fortuny, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Desè.- NOMENAR com assessor del grup municipal de JUNTS PER SANT CUGAT al Sr. Àngel Segura Campmany, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023, i amb una dedicació del 50% de la jornada.

 

Onzè.- NOMENAR com assessor del grup municipal d'ERC al Sr. Josep Miquel Vilalta Urquidi, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Dotzè.- NOMENAR com assessora del grup municipal del PSC a la Sra. Silvia Trabalón Duran, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Tretzè.- NOMENAR com assessor del grup municipal del PARTIT POPULAR DE SANT CUGAT al Sr. Miguel Raposo Riesco, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Catorzè.- NOMENAR com assessor del grup municipal de la CUP-AMUNT al Sr. Enric López Barceló, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023.

 

Quinzè.- NOMENAR com assessor del grup municipal d'EN COMÚ PODEM al Sr. Ignasi Hernández Bastardas, amb les característiques, retribucions brutes anuals i dedicació aprovades pel Ple municipal en sessió celebrada en data 11.07.2023."

 

El que es fa públic per general coneixement.

 

Sant Cugat del Vallès, 20 de juliol de 2023

 

Josep Maria Vallès i Navarro

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6778 {"title":"Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-8971)","published_date":"2023-08-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6778"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 8971 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-02/6778-ayuntamiento-sant-cugat-valles-administracion-local-dogc-n-2023-8971 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.