Ayuntamiento de Montmeló - Administración local (DOGC nº 2023-8971)

ANUNCIO sobre determinación del personal eventual.

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament de data 25 de juliol de 2023 ha aprovat entre d'altres els següents acords:

 

Primer.- DETERMINAR per aquest mandat, en UN, el nombre de personal eventual que és el nombre legal màxim que correspon a l'Ajuntament de Montmeló, segons l'article 104 bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de les bases del règim local.

 

Segon.- APROVAR la plantilla de personal de funcionari eventual de la Corporació, en el sentit de crear una plaça amb la denominació: "Coordinador de brigada d'obres i serveis"

 

Tercer.- APROVAR les característiques, retribucions i dedicació del personal eventual:

Personal eventual d'especial confiança i assessorament: de la Regidoria de Territori.

Denominació: Coordinador de brigada d'obres i serveis.

Les funcions del referit lloc de treball són:

- Assessorar en les polítiques públiques de l'Àrea de Territori en l'àmbit del programa de govern.

- Assessorar i proposar a la Regidoria de Territori les directrius per millorar la gestió de la brigada d'obres i serveis.

- Preparar informes sobre el funcionament i les actuacions realitzades pels equips de la brigada d'obres i serveis.

-Assessorar i elaborar propostes pressupostàries de les tasques i actuacions d'equips de manteniment, obres, jardineria i neteja, estat de conservació d'actius municipals.

La retribució d'aquest lloc de treball és: 40.843,26€ bruts anuals.

La retribució anual bruta es percebrà prorratejada en 14 pagues, dotze corresponents a les mensualitats de l'any per import de 2.933,59€ i les dos restants a les pagues de juny i desembre per un import de 2.820,09€ cadascuna d'elles.

El període de meritació de les pagues extraordinàries de juny i desembre serà; per la paga de juny de l'1 de gener al 30 de juny i per la paga de desembre de l'1 de juliol al 31 de desembre. Aquestes retribucions es revisaran anualment en la mateixa proporció que es revisen les retribucions del personal al servei de l'Ajuntament.

El règim de dedicació d'aquest lloc de treball és: a temps complet a raó de 35 hores setmanals i amb règim de dedicació exclusiva.

 

Quart.- PUBLICAR aquest acord en el BOP, en el DOGC, en compliment del que disposa l'article 304.3 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

 

Montmeló, 26 de juliol de 2023

 

Pere Rodríguez Rodríguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6772 {"title":"Ayuntamiento de Montmeló - Administración local (DOGC nº 2023-8971)","published_date":"2023-08-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6772"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montmeló,DOGC,DOGC 2023 nº 8971 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-02/6772-ayuntamiento-montmelo-administracion-local-dogc-n-2023-8971 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.