Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet - Administración local (DOGC nº 2023-8970)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto ejecutivo de la marquesina para las gradas del campo de atletismo Antoni Amorós en Santa Coloma de Gramenet.

 

En data 2 de maig de 2023, la Junta de Govern Local, va aprovar inicialment el projecte anomenat "Projecte executiu de la marquesina per les grades del camp d´atletisme Antoni Amorós a Santa Coloma de Gramenet", amb un pressupost d'execució del contracte de 164.125,92€ (IVA inclòs).

L'esmentat projecte s'ha sotmès a informació pública, per un termini de 30 dies, exposat a:

 

LLOC

DATES

Butlletí Oficial de la Província de Barcelona

12 de maig de 2023

Diari Oficial de la Generalitat de Calalunya

18 de maig de 2023

Diari d'àmplia tirada (El Periódico)

16 de maig de 2023

Tauler d'anuncis municipal

Del 18 de maig al 29 de juny de 2023

Seu electrònica municipal

A partir de l'11 de maig de 2023

Full Municipal

19 de maig de 2023

 

 

per tal que pogués ser examinat per totes les persones interessades i deduir-se'n en el seu cas les reclamacions i al·legacions que consideressin pertinents, de conformitat amb els articles 235.2 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, el 37 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels Ens Locals (ROAS), no havent-se presentat cap al·legació ni reclamació al mateix durant el període d'informació pública, per la qual cosa, i tal i com diu l'Acord esmentat anteriorment, aquest projecte resta aprovat definitivament a l'endemà de la darrera publicació, publicant-se de conformitat amb el que preveu l'article 38.2 del ROAS als mateixos llocs que la publicació inicial.

Aquest projecte resta aprovat definitivament i serà executiu l'endemà del següent dia hàbil de la darrera publicació. Les dates de les publicacions es podran consultar a la seu electrònica de l'Ajuntament (www.gramenet.cat)

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar de forma potestativa recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes o bé directament recurs contenciós administratiu davant el corresponent Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos.

 

Santa Coloma de Gramenet, 13 de juliol de 2023

 

Esteve Serrano Ortín

Primer tinent d'alcaldessa de l'Àrea de Promoció Econòmica, Ocupació, Serveis Interns i Economia (D.A. 6819 de 30/06/2023) (D.A. 6820 de 30/06/2023)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6720 {"title":"Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet - Administración local (DOGC nº 2023-8970)","published_date":"2023-08-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6720"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet,DOGC,DOGC 2023 nº 8970 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-01/6720-ayuntamiento-santa-coloma-gramenet-administracion-local-dogc-n-2023-8970 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.