Ayuntamiento de Sant Joan Despí - Administración local (DOGC nº 2023-8970)

EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva de Reglamento que regula la asignación del complemento de productividad a los empleados y empleadas del Ayuntamiento de Sant Joan Despí.

El Ple de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, en la seva sessió ordinària de 30 de març de 2023 , va aprovar inicialment el Reglament que regula l'assignació del complement de productivitat als empleats i empleades de l'Ajuntament de Sant Joan Despí. Sotmès a informació pública durant els terminis reglamentaris sense que s'hagin presentat al·legacions, esdevé aprovat definitivament.

De conformitat amb el que disposa l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, s'ha procedit a la publicació íntegra del seu text mitjançant publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 4 de juliol de 2023 als efectes de la seva entrada en vigor, un cop transcorreguts quinze dies de la seva publicació.

L'aprovació definitiva del Reglament que regula l'assignació del complement de productivitat als empleats i empleades de l'Ajuntament de Sant Joan Despí exhaureix la via administrativa.

Contra aquesta aprovació s'hi pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala d'aquest ordre jurisdiccional del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini màxim de dos mesos, comptats a partir del dia següent de la seva publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, d'acord amb la Llei29/1998, de 13 de juliol reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Sens perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Sant Joan Despí, 24 de juliol de 2023  

 

Judith Riera Román

Tinenta d'alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6717 {"title":"Ayuntamiento de Sant Joan Despí - Administración local (DOGC nº 2023-8970)","published_date":"2023-08-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6717"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Joan Despí,DOGC,DOGC 2023 nº 8970 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-01/6717-ayuntamiento-sant-joan-despi-administracion-local-dogc-n-2023-8970 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.